Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 034
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 425
Аман вече от сарказъм, ирония, клюкарстване и агресия... ooooh! Как пък един не се държи като нормален, положителен човек, дето не се рови какво гадно и грозно да изтъкне в някой от другите  Tired Плюене, обиди, простотии...само това гледаме......И Денди  с неговите високопарни изразни средства, ни най-малко не ми изглежда като по-свестен човек(обидите са си грозни, както и да бъдат изказани)...хубаво, чел си, искаш да изглеждаш като аристократ, благородник, интелектуалец или един Господ знае какво...ами дръж се подобаващо, не като злобна лелка или застаряващ, злобен гей, който няма елементарни хигиенни навици...па седнал другите да плюе иначе, дъртия педал...
Но когато си неуспял, нереализиран и чакаш някой друг да те хрантути, неизбежно стигаш до там (Златките и Дендитата визирам)

Така е,защото  ако си нормален,уравновесен,усмихнат,спокоен,мил,широкоскроен,доволен от живота си,възпитан,образован човек.......първо  по никакъв повод няма да искаш да влезеш в къщата и второ самият Биг Брадър няма да те вземе/защото ще си пълна скука/.Въобще кой нормален човек ще иска да влезе в ББ и да го правят на маймуна по цял ден!?!?
Във ВБ 2012 се радвам, че  спечели Орлин...а той е точно описание на нормален, уравновесен, усмихнат, спокоен и мил Simple Smile

Съгласна съм, точно такъв е,но той за това си и беше леко скучноват,лекичко...............е,и всяко правило си има изключения Laughing

# 1 426
Денди и аристократ  Joy
Много издухан човечец е и извън кадър няма грам "луксозни" маниери.

# 1 427
Денди и аристократ  Joy
Аз точно това забелязах и то не само от този брадър, но и от предния ВБ, където участваше...Абсолютен мърляч и злобен интригант...

# 1 428
Денди и аристократ  Joy
Аз точно това забелязах и то не само от този брадър, но и от предния ВБ, където участваше...Абсолютен мърляч и злобен интригант...

Имала съм възможност да бъда в близост до него и да го наблюдавам на едно мероприятие. Първо едвам го познах- мърляв външен вид, изсухлени дънки, смачкана тениска, келеши се през цялото време, дори беше отново пийнал.

# 1 429
И изобщо като цяло, ми дойдоха в повече агресията и курвенските изпълнения в предния ВБ, сега съвсем грозно стана с тези ДБЛ, Пенки, Златки и прочее...Та дано сега някой от хората, които са малко по-положително настроени да спечелят ( и това определено не са Златките или Денди и компания)

# 1 430
Не знам, то в предния бяха скръб, но в този как пък поне един интелигентен човек не сложиха? Женската половина кифли, мъжката и те, такива. Това да ми дават за пример Златките и да правиш цяло предаване за тях си е падение от всякъде. Ако съм на тях, много ще се обидя на ББ, че ме противопоставят на Пенка. За мъжете да не говоря, то няма нито един истински вътре. Май само за италианеца Лео може да се спори. Много пошла история  ooooh!

# 1 431
Тоя Киро е ужасно мрънкало....

# 1 432
  • SF

За мой hahaha срам  много късно научих коя е Златка Димитрова .Виждах я  на снимки с популярни хора /професионално гримирана/,където  ми приличаше на американка.Когато  я чух да говори  интересът ми спадна .В къщата  не ми харесва -не се грижи за вида  на кожата и прическата. И  сигурно  от това да е hahaha СЕБЕ си и hahaha ИСТИНСКА ,се показва като МЪРЛА
Скрит текст:
Опитвам се да не се влияя от манипулациите на Кънчев

Да, бе! За твой срам... Naughty

# 1 433
Тоя Киро е ужасно мрънкало....

Ако бях на мястото на Райна, да съм избягала до сега Mr. Green .

# 1 434
Наистина е много досаден Киро. Много мразя някой да ми налага вижданията си, както той направи. Щях да съм по-агресивна и от Райна в такъв случай. Close

Голямо е мрънкало Райна. Rolling Eyes

# 1 435
Тя, пък Райна, защото хич не е мрънкало.

# 1 436

Голямо е мрънкало Райна. Rolling Eyes

Нека си мрънка, така поне не бяга от клишето " аз съм себе си"  Mr. Green за разлика от Златките Simple Smile На никоя от тях не им стиска да се отпуснат и да бъдат "себе си" , както каза ЗР тази вечер Simple Smile Райна си мрънка, но не ми се вижда злобарка...И като цяло има куража да е себе си, щото няма имидж за чистене  Laughing
А ако нейната личност е едно весело, пеещо, танцуващо, мрънкащо за кашкавал момиче, аз лично нямам нищо против Simple Smile
Ненавиждам обаче вечния рев, агресия, цупене, кривене...

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 00:36 от Lorein666

# 1 437
Напомня ми на Мариан донякъде, но той повече избягваше конфликтите  Laughing Единия реве за каперси и зехтин, другия за кашкавалче и масълце... Laughing но най-положителни като излъчване Simple Smile

# 1 438
Да, мога да се съглася, че Райна като една типична "селска пръчка" е доста открита в поведението си, което не е чак толкова добре  Joy

# 1 439
Мен ме кефи, че се забавлява и  пее и танцува, без да и пука... Laughing
Много се надявах предния ВБ, Лияна и Флорин да покажат талантите си, но уви...нищо подобно не се случи...като имаха една песен да пеят, бях дълбоко съкрушена, когато я чух  Cry
Не бяха селянки иначе....

Вече до там я докарах, че да съм доволна да спечели човек, който е поне малко по- усмихнат и ведър като поведение от другите Confused До такава степен ми омръзна от лошотията, клюките и интригите, без значение с какви фрази са облечени Confused

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 01:08 от Lorein666

Общи условия

Активация на акаунт