Видях дух!

• 20 772
  • 375
  •   1
Отговори
# 360
Поне не се излагам публично, че не си знам какво пише в учебниците.
Ти се излагаш публично с други работи. С форумни тролове повече нема да се занимавам.  Crossing Arms
Съвсем ми е ясно за молекулите, атомите, протоните, неутроните, ядрата, електронните слоеве и пр. Нужно ли е толкова да обяснявам?! За мен е ясно, че това всеки го знае, за да седна да обяснявам подробно. Пускам там някаква идея, пък който трябва, я е разбрал. Който се е хванал за несъществени неща, не ми се занимава с него.

# 361
  • Пловдив
Добре, че има гугъл.  Twisted Evil Да се попълват своевременно знания, ненаучени в училище.

# 362
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B … D1%82%D0%BA%D0%B0

Те ви малко гугъл да ви обясни какво исках да кажа. Не знам дали е пълно, но поне е написано както трябва. Simple Smile Ако не е написано, поне фигурите говорят достатъчно. Аз се редактирах малко в предния пост, мързеше ме ама ме изнудихте.  Laughing

Идеята я няма във връзката де, просто обяснение от физ. гледна точка.

# 363
След последните постове, разбрах, че всеки говори за различни неща.
Нищо. Здраве да е. Simple Smile

# 364
След последните постове, разбрах, че всеки говори за различни неща.
Нищо. Здраве да е. Simple Smile
Живи здрави - това е най-важното. А на духовете - покой.  Wink

# 365
Физиката на субатомните частици я има, я няма хиляда души в света да я разбират. Връзката материя-енергия, страхувам се, че не е по силите на съфорумката Ор, нито по моите. Обаче това което говори за "вибриране на клетки в човешкото тяло" е глупост. Подозирам, че е бляла докато се и преподавали за предаване на нервен сигнал, което представлява промяна в поляритета от двете страни на клетъчна мембрана (електричество демек). Ама клетката не вибрира.

Ах,ако обичаш да говориш за твоите възможности.За моите има кой да отговаря.Като ползваш google си прочети за вибриране на клетките,даже там са писали.
И аман вече-преди се въртяхме в кръг около неврони,рецептори и тактилни усещания,сега почнахме да въртим в "атомна орбитала".Както и HAPPY_QUEEN писа-важна е идеята,ама някои явно изобщо не схващат.А и ние тука като сме прости си намери други на нивото ти. Stop

Само дето цялата работа намирисва на компексарство-за научните среди слаби,във форумното пространство - велики.

# 366
  • София
обяснИ го тогава това трептене, като толкова знаеш! Като гледам, предимно ти тук се пениш и избиваш комплекси. Щом човек знае нещо, той е способен с няколко стегнати изречения да го обясни на идиоти като мен.

# 367
Не, на идиоти трябва дълго.Затова да си намерят сами това, което могат да разберат.
Иначе наистина може да започне да ми избива пяна,пък аз гледам да си я гълтам преди да е излязла,че е лечебна. Laughing

# 368
  • София
Не само дълго, но и напоително, с прости думи и кратки изречения! Идиотите не могат да си го намерят, затова разчитат на умни като теб да им го обяснят. Но май и ти знаеш колкото идиотите като мен относно трептения на клетките - демек нищо!

# 369
Не ме интересува какво мислиш,че знам.Знам,че не си търсила,само искаш наготово.

# 370
  • София
Аз може да не съм търсила, ама се видя, че ти нищо не знаеш! Веднъж и аз да поискам наготово, що нещо изписах тук като просветителска дейност за възприятията и зоните на моозъка!

# 371
Да бе сигурно не знам-хората го използват за лечение даже.Навремето без техника,сега със.
Пък за мозъка се изхаби напразно,не знам що не усети,че не си интересна.Кое как се задействало е все тая,мозъка е нещо като антена-памет,мисли имат "външен диск".
Страхувам се,че физиката от училище няма да е достатъчна и по този въпрос.

# 372
  • София
Може твоят и да е като антена, ама нещо е изгубил връзка с кораба-майка!
На теб може да не ти е било интересно, но със сигурност е имало и ще има хора, които ще го прочетат и ще им е интересно. Поне не лъжа, че зная, а грам да не мога да обясня!
Айде, чао!

# 373
Да ме беше почеткала по косъма като си размърдаш ограничения рецептор,но не ме предразположи, и от кораба-майка ми наредиха да не ти казвам. Laughing
4ао и от мен!

# 374
да питам тези които са по запознат, да ми кажете филми на подобни теми и на тема теория на вероятностите и изкривяване на пространството и такива яки. Може да ми го напише като лично съобщение, че аз не мога да намеря филми все някви тъпи., Ама не знам EN трябва да е със субтитри, в колибата гледам но все не улучвам на хубави

Общи условия

Активация на акаунт