Видях дух!

• 21 258
  • 375
  •   1
Отговори
# 60
`начи, веднагА в пещерата трябва да се изпрати представител на Светата Българска Православна Църква, да се направи моменталическо свещенодействие (което ще бъде тарифирано скромно, срещу амнайсет стотин лева, нищо не е, щом е за това богоугодно дело), който представител със Светата си Десница да помогне на тази злокобна мъглявина да си отиде у пъкъло, където и е мястото, а не да плаши мирните Божи раби, търсещи забавление и утеха от земните си несгоди в Божиите пещери (създадени от Всевишния именно с цел забава и разтуха на человеците)  bishop
Амин!

Бе, тя жената пушек си иска да си седи там ида си споделя личните неволи с Избрани, не разбра ли?
Ние бяхме там през лятото и вътре беше кучи студ, та тази въпросна формация се въртеше около цялата група докато не се вкочанихме, но гласове не съм чула  Naughty Много ярък спомен имам обаче от екскурзоводката, която беше една яка планинка. Говореше досущ като гласа от "Точно време" - имам предвид със същия патос. А за снимането - всеки направил повече от 1-2 снимки получи яко мъмрене, чудя се как не ни загря ушите. По-голямата част от обиколката дебнеше кой снима и колко докато си "въртеше лентата със записа". Река няма там, но наистина е много влажно, може горкото дете да е умряло от настинка, измръзване или ангина ако е близало белите гладки скали, пък майка му е клюкарила с другите майки на кой колко му е дълго копието (например). Но да е живяло там - абсурд, всичко е силно наклонено, с остри шипове варовик и както вече казах влажно и студено...

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 17:28 от Дива ирландска пешеходка (LSD)

# 61
  • Пловдив
Второ- в пещерата се влиза само с екскурзовод и на групи, изчакват се определени часове.Пещерата е малка, групите се движат почти плътно и ако нещо е било видяно/чуто от авторката-няма как да не е чуто и от останалите и да не е станало обществено достояние до момента.

В Снежанка ли? Аз бях последно миналата година с приятеля ми. Влязохме си двамата, а вътре имаше още 3ма души френскоговорящи. Един възрастен мъж продаваше "вход" от една "кабинка" отвън. Никакви групи, никакви призраци. Погледнах моите снимки - тц, само аз позирам.

Е как да няма? Я виж на таз снимка какви хууубави светещи сфери имаш. 5 броя, значи 5 духа! Изобщо не разбирам как може да кажеш, че не си снимала призраци. Гледай по-внимателно и критично!

Като прочетох всичко и видях - със Сия мислим в една посока, ама аз отбелязвам само по- забележимите сфери Simple Smile

# 62
А, светещите очи горе ляво видя ли? Чудя се чии ли са newsm78

# 63
  • Пловдив
А, светещите очи горе ляво видя ли? Чудя се чии ли са newsm78
Мноу са дребни, аз съм по по-едри неща, да стане ясно Simple Smile

# 64
Ей, се па на едрото се фърляте! Тя и майката така...пък сега ходи да се жали по хората и да ги стреска докът боравят с техниките си!

# 65
Ще намери ли покой като повече хора разберат?  newsm78

# 66
Не че не вярвам в паранормални явления, но едва ли някоя нормална майка би пуснала детето си "да играе" из тъмна пещера.
Но снимката ми стана интересна.

# 67
Може детето да е избягало/побягнало. То аз на моето много неща не позволявам, ама той точно тях прави нарочно.

# 68
В пещерта има инцидент, завършил със смърт, но на мъж.

# 69
  • London
Снимката е интересна, силуета не е просто светлинки и кълбета, ясно изразен женски силует е. А и случая може да е от преди векове, защо решихте че е нещо станало в ново време. Да не се знае изобщо в наши дни за него. Скептичното в случая за мен е самата комуникация между авторката и духа, поднасянето на историята някак издиша разказана по този начин.

# 70
  • Пловдив
Аз силует не виждам.

# 71
Да бе, силует.  Crazy

# 72
чела съм в една книга на Пако Рабан за такива случаи ,
че ако човека е умрял при насилствена смърт или има нещо ,което да го мъчи
душата му не може да напусне земята и обикаля .
та там пишеше ,че се прави специално опело с молитви и поп и
тогава намирали покой душите и напускали земята
Склонна съм да не отричам такива неща
без да мога да си ги обясня
ако детето не е било открито и погребано ,майката обикаля дори и мъртва
ужаст настръхнах
   Зарежи го Пако рабан! Той беше предрекъл, че 2000г ще измрем, а виж, че сме си живи и здрави LaughingА аз пък съм чувала, че на 8 срещу 9 декември се сънуват разни духове и т.н. и тогава ясновидците най-добре общували с душите на умрелите, а на следващия ден е Св.Ана-закрилница на бременните и можеш предишната нощ да сънуваш, как ще изглежда детето ти.....ще видим, дали ще сънувам и какво Laughing

# 73
  • София
Снимката е интересна, силуета не е просто светлинки и кълбета, ясно изразен женски силует е.
Ако беше написано, че е дух на мамут, сигурно и него ясно щеше да видиш. Подсъзнанието може всичко.  Grinning

# 74
Снимката е интересна, силуета не е просто светлинки и кълбета, ясно изразен женски силует е.
Ако беше написано, че е дух на мамут, сигурно и него ясно щеше да видиш. Подсъзнанието може всичко.  Grinning
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт