Коледа наближава, а коремчето на МАЙ-ската мама наедрява- Тема 6

• 31 280
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Щях да ви питам, вие нали не ги взимате насериозно тези таблици, все пак полът на детето се определя от мъжа и хромозомите в неговия най добър плувец Simple Smile, а той не фигурира в тях, така че са по-скоро просто за запълване на времето.
Не има вярвам хич и по таз причина не ги проверявам, за да не възлагам излишни надежди. С Ники гледах няколко таблици и в половината ми излизаше момче, а в другата момиче. Та явно за мен и моя мъж не важат правилата им. Mr. Green

Навън изглежда чудно време, а аз още не мога да се наканя да изведа детето на въздух. Напоследък хич не ми се излиза и започнах да го лишавам от разходка понякога, а то и без това толкова рядко времето става... Embarassed Никога не съм си позволявала заради мързел да не го изведа, а сега не знам какво ми става... Rolling Eyes

# 661
Здравейте момичета  Hug Вече съм госпожа  Heart Eyes hahaha По-късно ще кача и снимка Simple Smile

# 662
Деси, честита сватба
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот и пълна къща с дечица! Прекрасна булка си  Hug

# 663
Честитооооо Деси, много любов, разбирателство и безброй щастливи мигове   bigdance2

# 664
Тези таблици за пола, като ги правих преди два месеца, за да проверя достоверността им въведох данните з моето раждане, това на брат ми и тези от семейството на ММ. А то всички се паднаха на обратно  Joy И за това реших, че щом на мен се пада момиче, значи ще е момче Laughing
Това разбира се, че е в кръга на шегата...
Сетих се за едно заглавие за тема: Дядо Коледа пристига пак да мери с майска мама тумбак  Wink
Желая ви лек следобед, а аз се връщам в кухнята.   chef

# 665
Деси, ЧЕСТИТО!!! Бъдете много, много щастливи, усмихнати и винаги да се обичате!!!  bouquet   bouquet   bouquet
В нашето Джъмбо имаше ужаааасно много народ, чак досадно,не обичам такива тълпища от хора  Tired

# 666
Честито Деси ! Да сте живи, здрави , много да се обичате  и много много семейно щастие ! Simple Smile  Hug

# 667
Деси, честито! Да сте много щастливи и дълги години в любов и разбирателство!   bouquet

# 668
Десинка, честито! Бъдете много щастливи!  txtloves
При нас нищо интересно, чакаме с нетърпение Дядо Коледа да ни донесе подаръци Grinning Ако има и сняг- ще е пълно щастие Praynig
Някой знае ли безотказна "винагиполучаваща се" рецепта за меденки? Не съм кулинар и затова ще прегърна всяка идея. Иска ми се да зарадвам малката с домашни сладки (без консерванти, оцветители и аромати Stop).
Тази година празниците ще прекараме с бабите и дядовците. Таткото отсъства, но ще се постараем на малката да й е весело и интересно. На мен с тумбака не ми се ходи сама по кръчми, миналата година с таткото бяхме на една вила с приятели, но тази година определено ще пропусна празненствата. А и с дребосъчка ми е най-хубаво Grinning

# 669
Здравейте  Hug
Десинка Честито, много здраве щастие и любов ви желая, дълъг семеен живот и май месец да увеличите семейството с едно хубаво пухкаво здраво бебче  Hug И чакаме с нетърпение да те видим като булка  newsm03

# 670
Да се включа и аз Simple Smile Честито на всички узнали пола и на всички нови госпожи  smile3521
И аз да се похваля, че скоро ще дойда във вашия клуб(на 27-ми декември е голямото събитие), ще бъде само подписване, но за мен си е нещо голямо понеже не бях много ентусиазирана  Laughing

И така да попитам имам болки даже не знам как да ги обясня, стягат ми се мускулите между краката. Не знам дали ще ме разберете точно. Та някоя от вас има ли такива болки, чудя се дали е нормално или да звъня на доктора

# 671
Ха, добър вечер! Simple Smile

Деси, честито! Желая ти много семейно щастие!  Hug

Чери, не се коси, че не си успяла с тортата, душко! Simple Smile И аз съм претърпявала провали, и то не веднъж Simple Smile

Лолитке, децата ви ще знаят два важни езика с родители като вас, късметлии са! Simple Smile

Валя, рецепта за МЕДЕНКИ Simple Smile Извинявам се за непоискания съвет, но държа да го кажа - четете коментарите под рецептите - често там ще откриете важна информация!

Ммм, не. Не ми се стягат мускулите между краката, но пък вече ме боли кръста и някой път като стана, първите две - три крачки съм като някоя баба. Simple Smile

Табличките за пола са забавни, но някой като ми каже "лицето ти сияе, значи ще е момче", "ядеш кисело, значи ще е момче", "аз мисля, че ще е момиче, ама ще видим. Не ми казвай, като дойде време, ще позная", "щом повръщаш, значи е момиче и има много коса" - ей такива глупости ме дразнят.

От утре сме с нова визия на форума Simple Smile Може би ще изчакам полунощ, за да я видя вече официално.

# 672
Честито, Desinka♥! Много семейно щастие и разбирателство.
Аз днес бях на коледно пазаруване, цял ден обиколки и накрая по- малко от половината списък изпълнен. А на всичкото отгоре така ме болят краката и гърба...

Veninceto, аз съм на принципа по- добре да питам без причина, отколкото да пропусна нещо важно. Така че по- добре звънни един телефон, вместо да го мислиш нормално ли е или не. Стискам да е нещо вормално

# 673
  • Варна

От утре сме с нова визия на форума Simple Smile Може би ще изчакам полунощ, за да я видя вече официално.
Дано да не е много по-различна и да свикнем бързо. На мен от телефона от известно време ми излиза  по-нов начин и хич не ми харесва, затова спрях да влизам от него, надявам се да не е така  Naughty
Каролке, споделяй идеи за коледни сладки, аз си търся нещо с джинджифил, лесно и бързо, и да може да се направи ден-два преди Коледа. За меденките мисля, че ставаха твърди и е хубаво да се направят повече време преди консумация, за да поомекнат  newsm78

# 674
  • София
Някой знае ли безотказна "винагиполучаваща се" рецепта за меденки? Не съм кулинар и затова ще прегърна всяка идея. Иска ми се да зарадвам малката с домашни сладки (без консерванти, оцветители и аромати Stop).
Аз всяка година правя тези:
2 яйца
2 кафени чаши захар
2 супени лъжици мед
2 кафени чаши олио
2 суп. лъжици кисело мляко
1 ч.л. сода
1 пакетче канела
брашно за меко тесто

Меси се тесто и се реже с чаша или различни формики. Пекат се в умерена фурна докато порозовеят. Ако се препекат стават доста твърди, така че трябва да се извадят навреме. Пише, че могат да изкарат много време, но никога не са оцелявали достатъчно дълго, за да проверим.
Много са лесни, миналата година и детето се включи в рязането на формичките и беше голям купон. Grinning

Desinka♥, честито! Много семейно щастие ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт