Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новата тема във форума?
Какви са мненията за прегледните услуги по време на бременност?
Какви са мненията за отношенията между братя и сестри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новата тема във форума?
Форумът е пълен с поздравления и благодарности за новата тема, тъй като участниците изразяват желание да споделят само положителни новини. Някои обаче изразяват разочарование от прегледите по време на бременността, споделяйки лични преживявания и търсейки съвет от други майки във форума относно техния опит.
-
Какви са мненията за прегледните услуги по време на бременност?
Мненията за прегледите по време на бременност в ZK са разнообразни. Някои участници изразяват разочарованiе от грижите, заявявайки желание за подобрена медицинска помощ. Други споделят опит с различни подход и процедури, като се консултират с опита на други майки във форума. Мненията за бременността и прегледите по време на нея във форума варират. Участниците споделят лични преживявания, изразяват притеснения относно прегледите и споделят опит с различни подходи и процедури. Някои изразяват разочарование от прегледите, докато други споделят опит за по-добра медицинска грижа.
-
Какви са мненията за отношенията между братя и сестри?
-
Какво предлага един от участниците във форума относно бременността?
-
Как реагират участниците във форума на човек, който е в болнично легло по време на бременност?
В смисъл ритането и мърдането знак за радост или дискомфорт е
Аз миналата седмица направих експеримент - пуснах лежерна, спокойна музика и нямаше реакция..после пуснах малко метъл и онова се разрита 
)
че не знае на какъв цвят да заложи
Изпратих майка ми да ми търси някаква и тя ми взе тази на бертони...още седи някъде навряна, дали ще мога да я ползвам пак

Ако някой има желание може да пусне нова, ако не аз мога да копирам заглавната страница на тази тема