Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за новата тема във форума?
Какви са мненията за прегледните услуги по време на бременност?
Какви са мненията за отношенията между братя и сестри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за новата тема във форума?
Форумът е пълен с поздравления и благодарности за новата тема, тъй като участниците изразяват желание да споделят само положителни новини. Някои обаче изразяват разочарование от прегледите по време на бременността, споделяйки лични преживявания и търсейки съвет от други майки във форума относно техния опит.
-
Какви са мненията за прегледните услуги по време на бременност?
Мненията за прегледите по време на бременност в ZK са разнообразни. Някои участници изразяват разочарованiе от грижите, заявявайки желание за подобрена медицинска помощ. Други споделят опит с различни подход и процедури, като се консултират с опита на други майки във форума. Мненията за бременността и прегледите по време на нея във форума варират. Участниците споделят лични преживявания, изразяват притеснения относно прегледите и споделят опит с различни подходи и процедури. Някои изразяват разочарование от прегледите, докато други споделят опит за по-добра медицинска грижа.
-
Какви са мненията за отношенията между братя и сестри?
-
Какво предлага един от участниците във форума относно бременността?
-
Как реагират участниците във форума на човек, който е в болнично легло по време на бременност?

със сините гащи 

Честит имен ден и от мен. Хубав празник 
Това с питата не го знаех и веднага докладвах на жената на брат ми, че и тя е Даниела и довечера сме на гости. Та съм и заръчала да прави пита, тя е и с детенце на 2г, тъй че няма измъкване
Аз няма да имам време, иначе бих извъртяла една пита слънце, любима ми е !
Много ми се виждат, дано се кротна малко, че и с тия празници не ми се мисли !

ако някой друг от тайфата е там, можем да се видим live
На мен също ми се иска като гледам, да си купя, но едно, че в момента чакаме финансите да се балансират, и второ, че майка ми и лъв ми не ми дават нищо да купувам. Така беше с Калината (тогава от суеверие), тогава всичко ми купиха те и много ме беше яд, защото ми отнеха удоволствието, но поне си бях набелязала неща и нямаше изненади (само хубави). С Люси пък лъв ми реши, че няма нужда от нищо и така си и беше общо взето. Само една количка ми купиха наще. Сега въобще не знам. И не ми се мисли, особено днес. 
Хм, защо нищо не помня? Трябва да е от ЕГН-то, щото не беше толкова отдавна, някакви си 6 години само.
Има време. А лъв ми ми иде да го удушЪ, тръби наляво и надясно, много е горд. Той разбира се не знае, че аз не съм твърде доволна, не съм му споделяла, само това липсва. Радвам се, че поне той приема нещата на ура.
за
Свърши ми отлична работа и си я ползвам и до днес за разни неща.