Отслабване със Сиофор - тема 4

• 126 474
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • Ню Йорк
как комбинираш половиния ден в тоалетната с ходенето на работа?
Аз заради това намалих наполовина дозата на лекарството...  Sad

Не питай Sad  Пия смекта основно, но по някога прибягвам и до по-силни медикаменти като гледам да е рядко, защото вредят.

# 481
Здравейте, пия Сиофор 1000 два пъти на ден (сутрин и вечер) по половинка. Предписаха ми го заради висока кръвна захар и 6м. Трябва дс го пия. Въпроса е че при мен няма никакъв спад в теглото а вече поне месец го взимам. За година качих 13 кг и сега се боря с тях. Вървя около 5-10 км на ден пеша, храненето го променям вече и се надявам на скорошни резултати..
Чудя се дали Глюкофажа или Метформина няма да ми действат по-добре?

И трите съм ги пила, най-добре се чувствам с Метфогамата.  Peace

# 482
  • София
Аз съм с чревни проблеми и спасение няма. От 2012 пия метфогама и до ден днешен ми прави проблеми на червата /прекарвам си половината ден в тоалетната/. Няма в света пробиотик, който да не съм пробвала и нито един не ми решава проблема. Избягвам фибрите, но това при НВ режим силно ограничава разнообразието на храната. Миналия месец получих 2 кризи, но не си наруших режима. Иначе ако си хапваш варени картофи или ориз, както и крем супи червата са си супер ама захарта отива небето.

При мен захарта си е в норма. Лекарката каза да не променям драстични неща в храненето на първо време. Не е казвала да не ям картофи и ориз. Каза за захарта, мед и сладките плодове, като цитрусите. Хляба може да е черен. След месец ми каза да ида на контрола да видим какво става. При теб не се ли обостря колита? Мен ме е страх да не се сдобия покрай това с чувствителност и на червата, че само това липсва.
Аз нямам разхлабване, само колитна болка. Много неприятна, около пъпа се върти. Диарии, повръщане, нямам... засега... Утре ще трябва вече да вдигна дозата до 1500 дневно. И това, което казва Смърфиетка аз го забелязвам... ако ям нормално нямам такива проблеми. Ако е по-малко има проблем. Хаповете ги гълтам по средата на храненето. Първо пиех много вода, но после установих, че се наливам и ми става гадно. Получавам киселини и става още по-зле. А те пък не трябва да се търпят, за да не си докара човек някоя язва.
Може би си права за дозата. Ще взема утре да изпия вечерта 1000 и да видим.  Crazy И се надявам да оживея дето се вика.

# 483
  • София
Аз имам болки в лявото и дясното подребрие. Мислех, че е жлъчка, но защо и от ляво ме боли... В началото мислех, че ще се спука нещо там вътре.

# 484
  • София
Аз имам болки в лявото и дясното подребрие. Мислех, че е жлъчка, но защо и от ляво ме боли... В началото мислех, че ще се спука нещо там вътре.
Да не е стомах, черва... Жлъчката май боли много силно Rolling Eyes

# 485
Започнах  Сиофор 1000 юни месец миналата година от завидните 105кг. в момента съм 82. Стомашните неразположения намаляха когато достигнах максималната доза на 2х1000. Тоест след около три- месеца прием. Моят съвет е да не си варирате доза нагоре- надолу. Следвайте схемата и плавно увеличавайте. Другото с което много трудно свикнах, но си го наложих е храненето най- малко по три път на ден, което за мен беше кошмар.  Живеех на кафета и цигари и евентуално салата за вечеря. Бавно, нещата се регулират, не се филмирайте само. На парацетамола например листовката му е също толкова ужасна  Peace
Редактирам се да разкажа как миналия месец ходих до гинеколога, щото бях супер убедена, че ме боли поликистозният яйчник. Човекът само дето не ми каза пръдни, че да ти мине. hahaha Многократно натърти, че проблема е в червата, не в яйчника.

# 486
  • По света и в нас.
Привет момичета.
Винаги съм подминавала тази тема ,защото си мислех ,че Сиофор е някакво китайско хапче за отслабване. newsm53
Имам проблеми с цикъла,организма ми се настройва за менопауза(FSH висок),но ми откриха висока ИР и ми изписаха сиофор започвам с 500мл на ден.Направиха ми схема по която да го пия.По принцип съм пълничка,ама в последните месеци качих 10 кг без да съм променяла режима си на хранене.Вчера го пих за първи път и цял след обяд спах ,след това вечерта пак си заспах без проблеми ,та въпроса ми е имал ли е някой такъв страничен проблем?Предупредиха ме само ,че първоначално мога да получа от него диария и нищо повече. 

# 487
bibisita, аз проблеми с корема не съм имала, нито ми се е спало. При мен страничният ефект беше виене на свят. Няколко месеца ме държа, докато си стабилизирам дозата и докато свикне организма. Сега всичко е ок.

# 488
  • По света и в нас.
Евче,добре ме успокои. Wink
На мен и без това кръвното ми варира,ту високо ту ниско. ooooh!

# 489
bibisita - аз съм на Метфогама и пърите две седмици адски много ми се спеше, направо едвам си държах очите отворени. След това се нормализираха нещата. Peace

# 490
А за кг помага ли ти?

# 491

Към мен ли е въпросът? Да, помага. В комбинация с режим на хранене си върнах старите килограми. Е, липсват още 3-4 кг, но бавно и тях ще сваля.

# 492
  • По света и в нас.
Смърфиетка,мерси за отговора.Значи да не се притеснявам. Peace

# 493
Изписаха ми го, но още се въздържам да го пия. Като прочетох, че трябва да се лиша от чашата си с вино и сега ми е трудно с решението. При вас как се случват нещата и съчетаването му с алкохола?

# 494
  • По света и в нас.
Изписаха ми го, но още се въздържам да го пия. Като прочетох, че трябва да се лиша от чашата си с вино и сега ми е трудно с решението. При вас как се случват нещата и съчетаването му с алкохола?
И на мен сега ми се пие чаша вино,но за съжаление здрвословния проблем ми е голям.А и го пия от вчера,дано да споделят момичетата дето го пият от по дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт