Да се оплачем...

• 7 412 516
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 19 665
Те добре обявиха грипна ваканция за учениците,пък нас студентите кучета ни яли Rolling Eyes
Ако обявят и дървена другата седмица,пак САМО за учениците ще е върха..Все едно за учениците е студено,а за студентите не е Close
Както и да е,оплаквам се от ГРИПА! Прокажена съм вече 4ти ден,поне свалих температурата..Има светлина в тунела.

# 19 666
  • Mediterraneo
Естествено, след празниците сметката свети на червено. 2-3 месеца няма да работя и приходите ще са намалени. За капак, през януари е падежа на няколко плащания, най- голямото от които се оказа неочаквано... Малката и ММ имат рождени дни, не ми се помисля  Cry  Sad

# 19 667

Ами да вземем да си говорим за лято и море. Оплаквам се, че още са далече Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 20:48 от Tatti

# 19 668
  • София
Аз отидох на почивка, да се похваля.

Обаче още на връщане в колата се почна - проблеми в работата, сметки. Имам да ходя на 100 места, да върша разни работи, да оправям вкъщи, че никой не е пипнал и още.... Crazy

# 19 669

Оплаквам се от себе си и истеричните си пристъпи.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 23:05 от Анонимен

# 19 670
  • Пловдив
Намерих малко сладко коте, на което спешно му търсят дом, тъй като хората, при които се намира, имат опасни кучета. Много искам да го взема и правя всичко възможно да му уредя транспорт за утре, но всичко ми е свито дали ще успея. Confused

# 19 671

Оплаквам се от една колежка с която общуването е мисия невъзможна-вечно подигравателна, мнителна и зле настроена буквално към всичко и всеки.А най-дразнещото в случая е, че самата тя не е цвете за мирисане.Не е лошо човек да има доза критично мислене, насочена към себе си.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 23:06 от Tatti

# 19 672
Макият падна и си счупи китката. Наместиха му я. Голям герой се оказа, почти не плака. Лекарите са супер професионалисти.
Има гипс, ще го носи поне месец.

Последна редакция: чт, 05 яну 2017, 09:53 от Im going crazy sometimes

# 19 673
Много гадно наистина, съчувствам. Оплаквам се, че модераторите ми изтриха оплакването от тях. Ей това се казва цензура.

# 19 674
  • София
Оплаквам се, че явно има проблем в системата, с която работя, и сега не мога да си върша работата. Лошото е, че докато го погледнат това нещо, може да минат 3 дни. Системата се поддържа в чужбина, сега се почва едно писане на мейли и направо лошо ми става, като си помисля какво ме чака..

# 19 675
Оплаквам се от една колежка с която общуването е мисия невъзможна-вечно подигравателна, мнителна и зле настроена буквално към всичко и всеки.А най-дразнещото в случая е, че самата тя не е цвете за мирисане.Не е лошо човек да има доза критично мислене, насочена към себе си.
Мислех, че съм само аз с такава! Само тя знае, само тя е прочела, гледала и винаги нейното е последна инстанция!

# 19 676
  • Burgas, Bulgaria
Правих цитонамазка, излезе резултат ,който не очаквах , май се притесних .

# 19 677
Колоскопия задължително, понякога кофти резултата е заради възпаление, т.е. не означава сериозни проблеми.
Омръзна ми тая зима и студ, не мога да излизам и тъпея по цял ден вкъщи!

# 19 678
Оплаквам се,че не стига че ми дойде и ме боли много ами и почна да ме боли един зъб и да ме втриса  ooooh!

# 19 679
Трябва да почна да правя гимнастика с греблото.
Може пък да ми е от полза, знае ли човек от какво ще отслабне?
 Този сняг не спира да вали и да го навява.

Общи условия

Активация на акаунт