Да се оплачем...

• 7 412 785
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 19 680
  • София
Паднах на снега и си ударих коляното!

# 19 681
  • sf
Мразя зима!

# 19 682
Уау, наистина не знам къде ми е колата  Laughing
Мадам, дано да е малко възпаление Peace
Събудих се с много странна болка ,тип тежест в ръцете, при раменете. Все едно цяла нощ съм чистила сняг.

Важното е , че ни пуснаха от Пирогов. Малкият е с гипс над лакътя. Мрънка, гадно му е. И на мен ми е гадно. Казва, че го боли ръката около свивката и нищо не мога да направя , освен да му давам панадол или нурофен.

# 19 683
  • София
Момичета, бъдете здрави. Болните да оздравяват, другите да ги подминава. Аз съм на антибиотик, за първи път от години. Не издържах.
Оплаквам се от родители. Не, по-скоро от себе си, че имам очаквания. Благородно завиждам на приятелите, които казват "Ще се обадя на мама, за да...".

# 19 684
Момичета, бъдете здрави. Болните да оздравяват, другите да ги подминава. Аз съм на антибиотик, за първи път от години. Не издържах.
Оплаквам се от родители. Не, по-скоро от себе си, че имам очаквания. Благородно завиждам на приятелите, които казват "Ще се обадя на мама, за да...".
Споко.. и аз съм така Simple Smile Не мога да разчитам за нищо ...

За да вземе децата майка ми за 2 часа се записвам с 3 месеца напред и винаги излиза точно тогава нещо, че не се случва Simple Smile Да спят в тях - никога не се е случвало Simple Smile Баща ми го виждам веднъж месечно при добро стечение на обстоятелствата, че постоянно обикаля нанякъде...

Но съм свикнала и дори ми е по-добре така, че се мобилизирам Simple Smile

# 19 685
  • София
Абе, уж моите имат причина, ама...Уж и аз ги разбирам и знам, че всеки има право да си прави каквото иска, но с минаването на годините си признах, че ми тежи. Което си е напредък за мен.

# 19 686
  • Burgas, Bulgaria
Момичета  bouquet
Тука пътя от града към нас бил затворен, пускали срещу адресна регистрация , а ние нямаме  Joy .

# 19 687
Все на теб ли, момиче! Joy hahaha

# 19 688
Кой каза зъб....ходих сутринта да ми резнат малко венеца около мъдреца, дето все ми се възпаляваше.
Бързо мина, не болеше заради упойката....ама сега като ме пусна, и се почна...фъфля тук с един памук наврян в устата Sick Страх ме е да го махна, да не се уплаша от гледката, че ангелите са ми слаби...Мрън. Оплаках се...

# 19 689
Тиква, дано няма нищо страшно здравословно, иначе съм те признала са форумен карък Simple Smile ( с добро разбира се)
Лейди, и аз съм 4-ти ден вкъщи, макар че тук е добре времето, но не мога да успея да изляза.
Тета, махай го тоя зъб вече да ти олекне. Скоро и аз се хващам.
 От 20 дни не кърмя и кърмата ми не успя да спре, при все че нямах много. Започнаха едни бучки, после потекох, абе чудо. Вчера вече взех Достинекс, а ми се искаше естествено да спра.
 Не знам за хвалене или оплакване, но два дни ще съм без Мм и малкия, отиват на един карнавал. Ще си почина малко от лудницата, само бебето да е кротко.

# 19 690
Аз пих лецитин като спирах кърменето, нямаше проблеми...кърмата спря напълно чак след година, но бучки и ядове нямах

# 19 691
  • ту тук, ту там
Кърмата може да не спре с години. Цеди по съвсем малко, за облекчаване само, за да не стават бучки и възпаления. Лекарствата за спиране на кърма са много вредни.

# 19 692
Свърши вече пих. С първото дете спрях с хапче-безпроблемно и бързо. Пробвах естествено не стана. Да, хормонални са, колко вредни не знам, надявам се да нямам проблеми и да спре напълно. Не искам остатък с години.

# 19 693
  • Варна
Зои, градински чай, мисля се казва салвия. Спира кърмата.

# 19 694
  • град-държава
И ние пак сме откъснати от света, 1000% ще спрат отново тока. Бебето и гъзът са още болни, на мен ми мина и се оплаквам от втория-така ме вбеси, че ми идва да му изтръгна поне няколко неща.
Оплаквам се в духа на кърменето, че бебето е почти на 10м и не яде нищо, ама нищо освен кърма, а аз не знам какво ще правя.  Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт