Да се оплачем...

• 7 412 372
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 42 120
  • Страната на чудесата
И теб ако те резнат, едва ли ще ти се пее, па ако ще и най-прекрасната музика да е😉
Офф, отивам да решавам задачи по математика, а искам вино и хубава книга, вместо това. Ама няма как, наследството се нуждае от мен😥

# 42 121
  • ВАРНА
И теб ако те резнат, едва ли ще ти се пее, па ако ще и най-прекрасната музика да е😥

Сигурно е така - ама защо в 06.30 - 6.45 ч. -
  - като изгрява слънцето във Варна тези дни се скъсва да пеее - а по обед и следобед  мълчи 1 час и повече понякога?
Голям кеф му прави да пее 06.30 ч.  пък следобед мълчи....мистерия.

# 42 122
И аз бях болна -с t-38,5 бях като парцал, със силни болки в гърлото.
Пих един от най-евтините антибиотици-оспамокс и на втория ден взех да се оправям.

# 42 123
Много гаден вирус, дано не се тръшнат и останалите вкъщи. Температурата ми не се повлиява от нищо, както и гърлобола. По-късно ще пробвам отварата от лукчета и дафинов лист, дано ми помине Weary!

# 42 124
  • В полите на Пирин планина
Малкият ми син кашля от вчера. Казва, че го боли гърлото. Вдигна и лека температура 37.2 - 37.3. През нощта не е вдигал и днес е само кашлицата. Връчила съм му едно шише от 500 мл. с чай - да се налива. Дано да преборим вируса.

# 42 125
  • София
Моите и двамата го карат този вирус, но поне темп. нямат.
Дано и не вдигнат.

# 42 126
Лейди, пиеш ли АБ? Не, че съм фен, но като видя, че минават 1-2 дни, а температурата не спада и гърлобола се засилва си купувам антибиотик.Виждам, че няма да ми мине току-така.Иначе ако е леко дразнене на гърлото, обикновено минава с мед и чайове.Всеки си знае кога се влошава и кога е по-леко.

# 42 127
  • Далече, далече
Много гаден вирус, дано не се тръшнат и останалите вкъщи. Температурата ми не се повлиява от нищо, както и гърлобола. По-късно ще пробвам отварата от лукчета и дафинов лист, дано ми помине Weary!

Не искам да те плаша, но ако болките в гърлото не се повлияват от нищо, може да се окаже ангина.

# 42 128
  • Варна
Е, то има и вирусна ангина, не е задължително да е бактериална. За 2 дни температура аз лично не бих пила антибиотик, с такова безразборно пиене без майтап след 20-30 години децата ни ще се видят в чудо и ще мрат от банални инфекции. Малко мисъл трябва, а не бам антибиотика веднага...

# 42 129
Не е само температурата симптом, заради който лекар ще ти предпише антибиотик.Всички знаят, че се гледа и гърлото, болки в ушите, дихателни инфекции.И на втория ден добрият лекар може да прецени накъде се развиват нещата.
Ако инфекцията се задълбочава и да се чака-все тая, по-добре няма да станеш.Нелекуваните инфекции стават хронични.

# 42 130
На мен ми мина без АБ гърлобол +температура по коледа. 3-4 дена и се оправих.

# 42 131
Да, Тета, и аз съм имала такива случаи. Но сега бях доста зле, затова казах, че зависи кой как се чувства и дали може да трае няколко дни.

# 42 132
Натривка не пусна ли Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 42 133
  • Страната на чудесата
Не искам да влизам в полемики, но и гнойна, и херпангина сме лекували успешно с хомеопатия за 4-7 дни.

# 42 134
  • град-държава
И аз в отбора на болните. Няма такава шитня. 100 про и детето ще цъфне, няма начин. Ами писна ми тази смотана година. 😒

Общи условия

Активация на акаунт