Да се оплачем...

• 7 412 469
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 42 135
Аз реших да пробвай чай с капки Кармолис. Няма такава гадория. Чудя се как съм го давала на децата. Дано ме отпусне малко гърлото, уж имало загряващ ефект.

# 42 136
Абе, много бавно стават антибиограмите, това им е недостатъка.
Тете,  ако знаеш на каква прясна сланинка попаднах в нашия месарски, овкусена с два вида подправки, точно режимна.Опържих и си облизах пръстите, хрупкава е и пикантна.Лошото е, че сега яко мирише на прасе....😠

# 42 137
Нямам сили за нищо....дори да си отворя устата и да положа вътре препечена сланинка. Простряла съм се тук...бера душа. Всичко ме боли, дори ноктите.
Като знам колко прозорци оставааат...абе до коледа все ще сколасам да ги обарбаляскам....

# 42 138
tete, мини и през нас като свършиш. Аз нямам никаква сила за прозорци, максимум тия в хола бих могла да измия. Другите ще ги преотстъпя на мъжо.

Оплаквам се от лакомията си 😒 Изядох две пълни купички супа. Сега ми е лошо, лежа и пръхтя, но въпреки това обмислям дали да не нападна и сладоледа от фризера.

# 42 139
Аааа...максимум в детската обърсвам тия дни. Другите и аз ги харизвам....Head Band

Цяла сутрин се гърбя...и за квоооо....прозорци. Айшъмусеневиди...

# 42 140
А като знам, че и на балкона му идва ред за миене 😒 реве ми се. Всякакви дейности, които изискват клякане, ставане и навеждане са ми мъчителни. Броя дните до края вече, че ми писна. И някой като каже “Ау, най-хубавия период за една жена” ми иде да го фрасна с нещо тежко.

# 42 141
Ти пък де се буташ да миеш прозорци....я си гнезди там...😊

# 42 142
  • град-държава
Броя дните до края вече, че ми писна. И някой като каже “Ау, най-хубавия период за една жена” ми иде да го фрасна с нещо тежко.
Любимата ми реплика... мразя я. 😆
Много съм гладна, постоянно съм гладна и вече не издържам да съм гладна. Как бих мушнала едно тирамису с ей такава кофа марскарпоне и огромен телешки бургер с мноооогггооо бекон и много пържени картофи. Разбира се обилно поляти с 2 кенчета кола.
Много си харесвам новата-стара форма, но... много съм гладна.
П.п.
Тази хрема ме подлудява и имам някаква тъпанарска Т 37.0- 37.2

# 42 143
И аз умирам за едно тирамису 😩 нищо друго сладко не мога, но на това съм цар. Обичам го с крема със сурови яйца, та за това се въздържам. Абе как да не го обичаш най-хубавия период на жената, думи нямам просто. 😆😆

# 42 144
  • град-държава
Аз го правя със сабайон. Същия смесвам с маскарпонето и разбита млечна сметана. И не бременна не го обичам със сурови яйца. Мисля, че не е проблем да ядеш тирамису по този начин, а и кремът наистина е по-вкусен. 😉
Толкова е жесток нози период, че чудо ще ми трябва за да се навия пак. 😱😂

# 42 145
Има жени за които бременността е хубав период. Самия факт че носиш в себе си нов живот според мен е най приятната и вълнуваща емоция. Но пък имах две изключително леки бременности и вероятно за това така говоря.

Да съм по темата....оплаквам се от майка ми. Имам чувството че ревнува от мъжа ми, от неговите родители, цупи се когато избера него или тях пред нея в някаква ситуация.

# 42 146
Пусто тирамису 😧 не ми е същото със сабайон. Задоволявам се с прости торти със заквасена сметана за сега.

Иначе аз също съм с безпроблемни бременности, но просто не се чувствам комфортно в тялото си. Лишавам се от много неща, не ми харесва и това, че мога да се разхождам дълго, защото веднага започва да ме боли кръста. Не ми харесва, че не мога да си облека любимите дрехи. Абе мога да изброявам още и още, но да, определено е до човек и до виждания.

# 42 147
Точно в момента един сабайон с маскарпоне би свършил преди да отиде върху бишкотите. Blush

Оплаквам се от изкарания семеен уикенд. Всеки дърпаше на някъде и лавирането между желанията на всички в комплект с мрънкащо бебе ме изцеди.

# 42 148
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добре беше, но кратко Cry
и имам мускулна треска на невероятни места Sad Sad Sad
а не съм свършила почти нищо... Sad

# 42 149
Това от, което мога да се оплача е, че не си доспивам, защото съм с малко дете.....останалото както казват са "Бели ядове"

Общи условия

Активация на акаунт