Да се оплачем...

• 7 412 720
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 42 150
  • София
Имам лека темп. и ме боли стомах. Не съм хванала вируса на децата.

# 42 151
Оплаквам се, че днес на пицарията с моя приятел няколко пъти се подсмихна на сервитьорката още преди да сме поискали сметката. Поглеждаше я от време на време и не разбрах защо. След като си тръгнахме му викам: "Ей, голямо подсмихване на тази сервитьорка значи, познаваш ли я, да не ти е бивша? - Не, нали трябваше да й поискам сметката. - Е, продължаваше да се подхилкваш дори след като подмине масата ни и продължи нататък. -Не е вярно. -Е, как да не е вярно, нали съм срещу теб и те виждам как си чоплиш пицата с ехидна усмивка. -?!? Глупости, тя може да ми е майка.

Аххахах написано звучи още по-абсурдно. Много се дразня от подобно поведение и го показвам. Значи все пак я е оценил и огледал, лисицата. Да му играя ли един задвратник... Между другото мацката беше страшна - с големи зелени очи и оранжева коса.

# 42 152
Естествено, че я е огледал. Но понеже много си им се месила, другия път ще отиде без тебе. Което не е фатално, те са я гледали, гледали, свикнала е ... повечето мъже са "Само гледам" - тая крилата фраза с която се отговаря на продавачките, които те питат как да помогнат. Simple Smile

# 42 153
Естествено, че я е огледал. Но понеже много си им се месила, другия път ще отиде без тебе. Което не е фатално, те са я гледали, гледали, свикнала е ... повечето мъже са "Само гледам" - тая крилата фраза с която се отговаря на продавачките, които те питат как да помогнат. Simple Smile

Споко, управителката на заведението ми я стара приятелка, така че ще се информирам своевременно, ако има нещо такова хаха. Аз не се съмнявам във верността му и все пак това поведение ме дразни, аз не си позволявам да оглеждам мъже и да им се усмихвам в негово присъствие.

# 42 154
Нищо, по-добре така, то природата не случайно ги е създала по-глуповати мъжете, лесно да ги улавя човек навреме. Като му сецнеш мерака пет пъти, на шестия вече ще е свикнал, че си вещица и виждаш всичко и ще спре да опитва. Simple Smile

# 42 155
  • София
Ох, сън не ме хваща. Ще ме побърка това заспиване. Всяка вечер едно и също, спи ми се до към 22:30 , но след този час , ей го е 3:00 сутринта е ....
Навила съм 100 аларми .
Ще взела накрая някакви леки приспивателни.

# 42 156
  • София
Вече три нощи сънувам почти еднакви сънища, чак се притеснявам. Предстои ми пътуване, а ме е хванал гадния вирус с болки в гърлото и хрема. Не мога да спя, остават час и половина и трябва да ставам,а аз съм предремала за да сънувам кошмари.

# 42 157
Всичко ме боли...гъз, кръст, около ребрата...и ей ся ще завали, та да плюе на измитите ми джамове....Head Band

# 42 158
Един ден излязох без потник и се схванах, два дни не спя от болки в кръстта. Сега и врата ми се схвана, пфуууу, егати и чудото. Не мога и да си почина.
Сестра ми утре заминават за чужбина, оплаквам се от положението ни в страната. Млади хора се принуждават да оставят децата си, за да отидат да изкарат пари. Сестра ми е учителка, вместо да си почива лятната ваканция, отива да работи, за да може да се справят.

# 42 159
Дребен снощи заспа много рано, днес стана неестествено рано и сега обърка целият ден с хранене и спане Sad

# 42 160
  • София
Снощи не се наспах. Не знам колко пъти се събуждах и дълго не можех да заспя, съответно в момента ми се спи. Също имам мускулна треска, защото вчера размразявах и чистих хладилника.
Започнах Деанксит и още 2 други лекарства от сутринта. Надявам се да не кача килограми, но и да ми действа де Rage

# 42 161
Очите ми се подуха ,гърлото ме боли и страшна хрема имам.
Взех Ибупром синус ,е след първото хапче има ефект.

Ще водя малката на дерматлог следобед.

Днес стават 20 години от смъртта на чичо ми...а на 29-ти април 20 от на майка ми...
 Sad

# 42 162
  • Варна
Другия месец се задава рожден ден на детето, като гледам за какви суми става въпрос от сега ми става лошо...

# 42 163
  • София
Предвид това , че съм спала има - няма 4 часа , се чувствам окей.
Пак съм при хората с протезата ...

Малката лисичка , годините минават бързо, но като че ли болката не изчезва Sad

Скрит текст:
Наскоро станаха 11 години от смъртта на баща ми.
И до ден днешен , съжалявам, че не се бяхме виждали 6 месеца преди да почине.
И продължава да ми е гадно , че е бил сам в последните си часове ...

# 42 164
Wind_
Скрит текст:
Силно гуш за теб  Hug
Права си да ,не изчезва болката.
Спомням си ,че се прибрах от училище ,а тя ме е чакала само да ме види и ...

Общи условия

Активация на акаунт