Да се оплачем...

• 7 413 602
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 42 165
Аз се оплаквам от милото ни здравеопазване..Днес разбирам от баща ми,че са изписали баба ми,тъй като тя отказала операция.И това при положение че през ден се ходи в болницата,оставила съм и телефон на който да ми се обадят,ако има нещо...Предупредила съм,че тя решения сама не може да взима,но въпреки това,доктора каза "Ами ние я попитахме,и тя отказа,затова я изписахме."
В петък сутринта казаха,че и правят изследвания.В неделя не намерихме доктор,днес сутринта му се съобщава това...Че даже и на санитарка плащахме да я гледа и да ни информира,ако нещо стане докато ни няма...Файда никаква No MouthNo MouthNo Mouth

# 42 166
  • София
Другия месец се задава рожден ден на детето, като гледам за какви суми става въпрос от сега ми става лошо...

Присъединявам се към това оплакване. Тази учебна година се наложи някаква тенденция да се кани целия клас. Направо не ми се мисли каква сума трябва да извадя. Не мога да открия подходящо място, всичко ми е безумно скъпо. Много ме дразни и това, че повечето майки също остават на РД и тях трябва да черпиш. Това са деца на 9 г. все пак, аз не оставам да ме черпят непознати хора. Два часа си се разхождам, докато чакам детето.

# 42 167
Не знам вие как го карате този вирус, но аз 6-ти ден съм като парцал. Хрема, сополи, храчки, ушите ми са заглъхнали, кашлица...нещо страшно. Изпих и изпръсках всичко, което имах вкъщи и нищо Tired Face

И моят син е рожденик следващия месец. Още не се е ориентирал къде да празнува, кой да покани и т.н. Предложих му вместо ежегодното празненство да отидем на екскурзия, но ми отказа. Нали е в ново училище и има нови приятели- иска да празнува с тях.

# 42 168
  • София
Другия месец се задава рожден ден на детето, като гледам за какви суми става въпрос от сега ми става лошо...

Присъединявам се към това оплакване. Тази учебна година се наложи някаква тенденция да се кани целия клас. Направо не ми се мисли каква сума трябва да извадя. Не мога да открия подходящо място, всичко ми е безумно скъпо. Много ме дразни и това, че повечето майки също остават на РД и тях трябва да черпиш. Това са деца на 9 г. все пак, аз не оставам да ме черпят непознати хора. Два часа си се разхождам, докато чакам детето.
Ужасно е, че се налагат някакви грандомански стандарти. Гледам РД на 7 гадишно, ами цяла сватба. Празнуваха го 2 пъти. Първо с автобусче закараха децата на атракциони и почерпка, после с приятели на семейството и техните деца цяла нощ, песни и танци /долна чалга с цигански мотиви/. 

# 42 169
  • град-държава
Аз съм втори ден, но съм парцал и тая Т не се влияе от нищо. Наливам се с чайове и гълтам парацетамоли, но за сега нищо. Взех си коларгол и сега чам още час и ги почвам, ако и утре съм зле отивам на лекар.
Чакам детето и мъжът ми да се натръшкат. 😞

# 42 170
  • Варна
Моето дете досега не е празнувало РД с приятели. Ми не мога да си го позволя, е*ати. На всичко отгоре рожденият му ден е в средата на август, когато всичко живо е по почивки извън града. Много ми се ще тази година вече да успея да му организирам нещо, но... ще видим.

Тоя вирус не знам остана ли човек около мен да не го е изкарал. И ние двамата с дребното го лепнахме, и то едновременно. Без температура, обаче с кашлица, храчки, запушен нос и изчезнал глас. Голям отврат.

# 42 171
Мистерията около поръчката в магазина ми се разбули най-сетне,и се оказа,че има доста прозаично обяснение.От Еконт до където е изпратен продуктът,ми се обадиха да ме уведомят,че клиентът просто се е отказал от поръчката.Явно известно време не са могли да се свържат с мен,и оттук и забавянето.Е,супер,отказали са се и сега аз пък се оказвам с непродаден продукт,който да се чудя какво да го правя.А да го ползвам за себе си,ами,не ми върши работа.Убедена съм,че продуктът е в изрядно състояние и по принцип,освен ако няма някакъв ужасен дефект,едва ли е основание да не го вземеш.
Ох,здраве да е,но сега,в началото,когато още няма почти поръчки,е трудно за преглъщане.Дано в бъдеще такива изпълнения са рядкост,че си е направо на загуба.

# 42 172
  • Варна
Вермилион, при теб как са нещата? Мъжа ти седна ли си на д-то? И помня, че някакви срокове пак гонеше за конкурс май...

# 42 173
Лейдис,
Голяма съм смотанячка. Току - що паднах на чисто равен тротоар, с кецове, бутайки количката. Зверски заболя, глезенът ми за секунди стана двоен. Добре, че сме при моите родители. С татко отиваме към болницата да ме снимат, майка пое малката. Дано да не е счупен, че ще го втасам. Sad
Болните бързо да оздравявате!

# 42 174
  • град-държава
Вермилион, при теб как са нещата? Мъжа ти седна ли си на д-то? И помня, че някакви срокове пак гонеше за конкурс май...
Нещата са в г*за отвсякъде, но всичко е точно. 😆
Еми не съм готова .... Благодаря, че попита, много ми е тегаво.

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 12:29 от Vermilion`

# 42 175
Толкова бяс съм насъбрала на лекарите покрай мен, че не може да бъде. Цели три! Три! дни се разкарвах за една кръвна проба и урина! Накрая в недоумение ми изписа лекарства, и ми каза в дванайсет без десет да съм в кабинета ѝ днес. Дойдох без петнайсет, влязахо преди мен по покана на лекарката, а сега дойде жена за 12, а моя ред кога ще дойде?! И не можа ли още в петък да ми откликне на молбата да даде направление за нефролог, а трябваше и днес да ме разкарва, след като той е един от отговорниците да имам болничен...

# 42 176
Мистерията около поръчката в магазина ми се разбули най-сетне,и се оказа,че има доста прозаично обяснение.От Еконт до където е изпратен продуктът,ми се обадиха да ме уведомят,че клиентът просто се е отказал от поръчката.Явно известно време не са могли да се свържат с мен,и оттук и забавянето.Е,супер,отказали са се и сега аз пък се оказвам с непродаден продукт,който да се чудя какво да го правя.А да го ползвам за себе си,ами,не ми върши работа.Убедена съм,че продуктът е в изрядно състояние и по принцип,освен ако няма някакъв ужасен дефект,едва ли е основание да не го вземеш.
Ох,здраве да е,но сега,в началото,когато още няма почти поръчки,е трудно за преглъщане.Дано в бъдеще такива изпълнения са рядкост,че си е направо на загуба.

Ами то в търговията е така, още повече при онлайн търговията. И да го беше взел клиента продукта, има право да ти го върне в 7-дневен срок без никакви обяснения. Не мисля, че това ще бъде единичен случай, но ти пожелавам да не ти се случва често.

# 42 177
  • град-държава
Месечинке, аз също не съм правила РД до този момент на хлапето. За мен тренда е безумен. Преди известно време позната се вайкаше как няма да 'и стигне четирицифрена сума за РД на 2 годишно. Ъ!#@?!???
Поръчвам хубава торта, купуваме подаръци(нормални), приготвям се за леко така и досега сме били с комплект баба-дядо/кръстница. Тази година дори мъжа ми не беше. Детето се радва много и това е ОК за мен. Детски сватби не и нямам намерение да правя и това няма нищо общо с мога или не мога да си го позволя.
Пожелавам ти прекрасно тържество за тази година. 😉

# 42 178
Аз до онзи ден се вайках , че съм лоша майка , че за 6те месеца на синът ни не съм му поръчала половин торта ( както повелява традицията напоследък) и не съм го завела на фотосесия. Забелязвам , че нещо такова се налага като тренд. И , че се правят едни огромни рождени дни и  все са тематични. Хората ходят с еднакви тениски , не знам си още какво.. наистина не разбирам защо се прави всичко това. Аз навремето като имах рожден ден със сандвичи пак беше хубаво..

# 42 179
  • Варна
О, моята прави 6 години другия месец и досега не се беше сетила да си поиска парти в клуб ама и аз мълчах като партизанин. Че защо от малка да я свиквам на такива истории дето и аз не ги одобрявам?! Тази година се сети вече, но съм наложила съвсем разумни ограничения в бройката на децата и пищността на тортата и черпенето в градината. Всичко с мярка трябва да бъде. Чак до четирицифрена сума няма да стигнем, това е някакъв абсурд просто.

Общи условия

Активация на акаунт