Да се оплачем...

• 7 413 810
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 43 875
О, Лъки, много съжалявам за това, през което преминаваш. Кураж!
Преди години, наша съседка се беше качила на последния етаж на нашия блок и беше направила същото. От тогава се заключват общите тераси на високите етажи.
Всички бяхме чули ужасния звук в късните часове на вечерта. Най-тежко беше за комшията, който изми след това с маркуч последствията.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 08:50 от Анонимен

# 43 876
  • град-държава
Лъки, ужасно е това и съжалявам, че е трябвало да го видиш. Съжалявам и за момчето.
Оплаквам се, че си загубих целия вчерашен ден във форума и днес пак така. Не можах да спя и имам определени тревоги, които ме тормозят.

# 43 877
Lucky, прегръдка и от мен. Миналото лято преживях и аз подобен шок, клетия самоубиец беше от съседния вход, трупа му беше буквално под балкона ми. Голям шок изживях тогава, половин бутилка вино изпих докато слушах жена му как плаче долу, поплаках и аз тайно, че детето беше с мен вкъщи. 😞

# 43 878
Всъщност,аз най-вече за тонус ходя,изобщо не тая илюзии,че само така ще отслабна.Дебел или не,обездвижването е далеч по-лошо.
Наскоро семеен приятел го оперираха два пъти от тромб в крака и майка ми така се психяса,че и тя почна да ходи по много.

# 43 879
Затънала съм в битовизми-вчера цял ден пазарувах, готвих и чистих за да съм уж по-свободна днес....Друг път-чакат ме камари за миене, пране и гладене! Единственото ми свободно време са разходките с детето, което не винаги слуша и се прибирам с главоболие. Абе, след вчерашната кралска сватба как да не мечтаеш да си принцеса.....😁

# 43 880
Ама по-добре,че не си,я си представи,да ставаш полугладна от масата,щото на Величеството вече не й се яде.И само броени часове след раждане,да напускаш болницата.Подобна показност за мен е отвратителна.Сякаш не си вече човек,а едва ли не бог,и сакън да се покажеш слаба.И обикновеният живот си има добрите страни.поне в днешно време сме свободни,че е имало времена,когато кралете са бесили и колили,буквално,и са се изживявали като божи наместничи на земята.

# 43 881
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
доколкото разбрах там всички излизат от болницата след няколко часа Wink ако изобщо влязат де.
а това с яденето с кралицата не е сутрин, обед и вечер, че да си стиш все гладна.

но си права принципно. Simple Smile
.... и принцовете се привършиха, а и както пише една съфорумка: "Има такива принцове, че ти иде да се омъжиш за коня."
Simple Smile

# 43 882
Ама по-добре,че не си,я си представи,да ставаш полугладна от масата,щото на Величеството вече не й се яде.И само броени часове след раждане,да напускаш болницата.Подобна показност за мен е отвратителна.Сякаш не си вече човек,а едва ли не бог,и сакън да се покажеш слаба.И обикновеният живот си има добрите страни.поне в днешно време сме свободни,че е имало времена,когато кралете са бесили и колили,буквално,и са се изживявали като божи наместничи на земята.
Споко, чудото невиждано е само у нас. Народът дори не влиза в болница за такива неща.
Обаче, друго си е да висиш 5 дни здрав и прав в мизерия (вкл. и частните болници), за да минеш здравната пътека, вместо да се прибереш и да си ползваш собствената баня и собственото легло.

# 43 883
Пералнята ми гръмна, буквално! И се понесе дим, и така! Миналата седмица купихме нова микровълнова, че старата не подлежеше на ремонт. Никога не е едно!

# 43 884
Дано няма трето. При мен бяха в реда микровълнова - готварска печка - пералня. Сега се моля да не изпляска и хладилника, че той е най-старият уред в къщи. А още не сме изплатили още пералнята.

# 43 885
Реших да си направя торта за рождения ден и от бързане пресекох крема.Сега ще ядем торта с омлет.

# 43 886
Оплаквам се от точност и коректност.
Звъня й на госпожата в 13 часа да се уговорим кога да се видим. Удобно й било 15,30 - 16 часа, близо до тях.
Звъня в 14.45 може ли да се видим към 15 часа. Затваря ми. Мотках се, 15.20 бях там. Звъня й втори път, пак затваря.
Чаках до 16.30, не дойде.
Бясна съм.
А смешното е че имам пари да й връщам. Явно не й трябват.

# 43 887
  • София
Сега ще ядем торта с омлет.
А ние прекалено солена пилешка супа Simple Smile

# 43 888

Нищо не е такова, каквото е било. Не си мислете, че водят кой знае какъв труден живот. Да,  имат много неща, за които да мислят и с които да се съобразяват, но в крайна сметка короната е тежка, та така.

Оплаквам се от промяната във времето. Един ден вали, друг ден слънце грее. Това не повлиява на настроението ми по никакъв начин, но ми е трудно да си съобразявам облеклото всеки ден и да мисля за двете половини от деня (ако сутрин е студено, вероятно по обяд ще е топло), а мразя да нося излишни неща в дамската си чанта и със себе си. Днес си занесох връхна дреха, по-затворени обувки и чадър на работно си място и там ще си стоят, за да ги ползвам по предназначение, ако ми потрябват някой ден след работа, луда работа, но по-добре така. Smiley

# 43 889
  • София
Шофьор съм, но по принцип, когато ММ си е вкъщи шофира той. Днес ми се наложи два пъти да шофирам с него в колата, е няма такъв ад. То пили, то мрънка, то командори, направо ми наду главата. По принцип шофирането ми доставя удоволствие, но с него е ад. Планирам  се и правя глупост след глупост. Сега съм изнервена, сърдита и с главоболие.

Общи условия

Активация на акаунт