Да се оплачем...

• 7 459 736
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 865
Урочасахте ме. Отпреди малко съм залята с някаква помия от реклами във фейса. Нямам идея как се отприщи този потоп, нито пък как да го спра.
Отивам да се образовам.

# 62 866
Оплаквам се, че имам много писане, и то няма край
Какво представляват тия реклами, Ева ?

# 62 867
Буквално всякакви - за дрехи, джаджи за домашни любимци, хазарт и какво ли още не, български и чуждестранни.

# 62 868
Я поразгледай малко самолетни билети, ще почнат да изскачат само реклами за прекрасни пътешествия Simple Smile

# 62 869
  • ново
И с ракиджьос става...гаргарата де....
Тамън реших, че е за мен предложението 😁
Иначе след домашния електролит съм добре. Ще гладувам до утре, и без това запаси имам големи.

Сега ще се оплача или май ще се похваля, че поредните изследвания на дъщеря ми са готови. Има стафилокок в носа. Положителното е, че е чувствителен към доста антибиотици. Пратих резултатите на ЛЛ да каже кой антибиотик ще започва. Дано това да е!

# 62 870
  • София
Я поразгледай малко самолетни билети, ще почнат да изскачат само реклами за прекрасни пътешествия Simple Smile
Joy
А така!
Обаче, Ева, мъжът ти да не започне после да чака пътешествие Rolling Eyes

# 62 871
  • Страната на чудесата
Аз тайно залагам на терапевтичното влияние на котката върху нервната система, защото съм кълбо от нерви вече много време. А за слугуването...където на 1, там и на 2  същества. Още 2 седмици има работа и после след НГ.
Да ви се оплача, изкарах най-гладния банкет тази година, защото постя, а нямаше веган меню😆
Отядох си на хляб със салата😂 и то малка. Поръчах си допълнително, ами, едни марули 13 кинта, егати хотела🤔
Абе, върнах се 2 кила надолу🤣

# 62 872
Joy
А така!
Обаче, Ева, мъжът ти да не започне после да чака пътешествие Rolling Eyes
Чували ли сте израза "като кучка на каручка" Grinning ей така съм аз стане ли дума за пътуване, дай ми пет минути и багажа е събран, няма значение къде отивам, нямам капризи относно хотела, храната -точно като кучка на каручка Grinning
Миналата година видях коледна Виена и Будапеща, о, приказно красиво беше, но сега не съм в състояние да пътувам и дори плановете ни за някакъв чуден манастир наблизо в Македония се провалиха. Оплаквам се, де. Пътува ми се по цял свят. Искам в Куба, мечтая за Петра, Перу, Мексико, Санкт Петербург. И един Хавай за разкош, ако може. Но първо Петра, не знам защо.
Пф, размечтах се

# 62 873
  • София
Мда, в Петра, Перу и Мексико и аз искам. Вероятно ще си остана само с искането.

# 62 874
За Мачу Пикчу мечтаем и у дома. Някой ден...спестявам...от виното Joy

# 62 875
  • София
Последно като гледах излизаше около 10к на човек.

# 62 876
Ох, и аз си мечтая за Санкт Петербург и Москва. Но ще си остана само с мечтите 3 000лв х 3 + джобни и лични разходи никога няма да са ми по джоба. Оплаквам се.

# 62 877
Знам. И ние гледахме. Но пък съдбата ни запозна с момиче от Колумбия, може пък да завържем връзки по света и да измислим нещо, човек никога не знае. Скъпичко е иначе, доста.

# 62 878
И аз мечтая за Петра. Около 2500 минимум на човек. Седем дни в Йордания и Израел. Може би трябва да пуска тото някой от нас. Иначе в живота си билетче не съм търкала, може да опитам. Късметът на начинаещия.

# 62 879
  • sf
Аз съм скромна- мерак ми е само Испания.

Общи условия

Активация на акаунт