Да се оплачем...

• 7 459 782
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 62 880
  • София
Аз пък започнах да си мечтая за Маями и въобще за Америка .
И бих посетила Русия , даже по едно време исках да посетя Якутск , да видя как се живее на -50 С .

Тези два дни помагам на приятелка за едно хенд мейд изложение. Та и продавам нещата , да ви кажа , навикът да продавам отдавна е изчезнал , въпреки , че от години съм в сферата на услугите , някак , ми е странно , защото се чувствах на 20 с тялото на 31 годишна .
После се зачудих , как хората дават над 30-50 , че и 70лв за вещи , смисъл , джаджи . Те са красиви джаджи , но явно аз съм прекалено стисната напоследък , заради минималния ми доход .
Та през цялото време си мисля , “ей тази жена , дали не беше Sigma , или Stardust , или някоя съфорумка ? “
После оглеждах облеклото на повечето , и мигом поисках да си купя всякакви дрехи , обувки и аксесоари .

Сега си мечтая за петролено зелено яке и такъв цвят обувки .
Въобще дрехи и обувки в тъмно зелено , и цвят горчица и Чарлстон панталони 😂

Знам , че звучи тъпо и наивно, но следващия хонорар ще изхарча за дрехи .
Егати стискането , човек не може да отпусне душата .

# 62 881
Автобусна екскурзия до;
 Виена, Прага, Будапеща, Братислава - 499 лева - 7 дни
Страсбург, Париж, цялото крайбрежие на Женевското езеро (Женева, Лозана, Веве, Монтрьо) и Милано -1100 лв. 10 дни
Венеция, Рим, Флоренция, Сан Марино, Тиволи, Пиза- 780 лв. - 9 дни
Венеция, Барселона, Мадрид, Валенсия, Сарагоса - 1300 лв. - 13 дни

Не е чак толкова скъпо. Заслужава си сумата на 100 %.

Моята мечта е Санкт Петербург и Москва- между 2000 и 3000 лв.

# 62 882
  • София
Като казахте стискане, поръчах си коледния подарък. Сега съм пуснала съобщения на всичките си познати, че приемам плоски подаръци в пликче. И няма да ям нищо до Коледа, ако не и до Нова Година. А може да се наложи и след това....
Мда, имах пристъп на умопомрачение.

# 62 883
Joy
Ами честито и дано подаръчето си заслужава този предизвестен глад до Нова година, че и след това Wink
Но нищо, поне ще отслабнеш и ще си Убава Simple Smile

Не се полъгвайте много по автобусните екскурзии. Пътуването е много и уморително, а гледането - малко и на бегом. Вярно, по-евтини и достъпни са, но за по-дълги разстояния не си заслужават. С автобус само из Балканите!

# 62 884
  • София
Аз се схващам страховито след два часа път.

Освен това съм си красива, обаче вярно ще взема да стана и слаба. Отивам да си поръчам и аксесоари към подаръка.
За 8 март ще си позволя пастичка.

# 62 885
Дори и тези екскурзии на мен са ми недостъпни. То и за един човек сумата се удвоява и утроява като се сложат храната и таксите по туристическите обекти и джобни за сувенири и спомени... А умножено по три (и двете деца, щото сама няма да тръгна) става половин годишна заплата. Тцъ, все пак трябва и от нещо да се живее.

# 62 886
Поне кажи какво си си подарила, не ни мъчи тук Simple Smile Бъди добро другарче, и ние искаме да станем слаби и красиви Wink

# 62 887
Птица, била съм по тези маршрути. Има предостатъчно време за разглеждане с екскурзовод, който влиза в цената, както и свободно време. Пътуването не е чак толкова изморително, тъй като се спира почти на 2-3 часа за тоалетна, кафе и цигара.  С автобус се виждат много повече обекти, отколкото със самолет.
Другите харчове са по желание. Аз съм давала пари само за входни такси. Подаръци и сувенири много пестеливо. Храна има на всяка крачка и за всеки джоб. В автобуса продават кафе, кола, вода и чай.

# 62 888
  • София
Ами купих си хубав фотоапарат, от който нямам нужда.
Скъп хубав фотоапарат.
Сега като се замислям, твърде скъп..
Ама пусто, исках си го. От години му се точа и все - ама то по-добре хлебопекарна или нещо за детето.
Явно дойде и моя ред.

Имам две кила ориз, май, в шкафа.

# 62 889
Оплаквам се, че вчера се напих като последен идиот и днес ме стегна мигрената и цял ден лежах и повръщах. Е може ли на 100 години съм станала и да се подредя така Flushed ...

Хубавият фотоапарат е добра инвестиция. Не, че хлебопекарната не е, но апарата повече си заслужава.

# 62 890
Ами купих си хубав фотоапарат, от който нямам нужда.
Joy
Но си права, де, сега е твой ред да се глезиш, прави го!
Пък ние, ако се наложи, ще пращаме хуманитарна помощ, споко Wink

КАГ, явно издържаш на дълго пътуване. Важното е да се пътува, а как точно - всеки сам си преценява Hands Thumbsup

# 62 891
  • София
Ами така трябва!
Аз все - за децата и накрая кво - фотоапарата даже на поправка не съм го занесла, а з четец си мечтая от години. Затова, ще взема билетите! То даже ще е подарък за мъжо, въпреки че въобще не е заслужил!
Аз се научих да пия на дърти години. Гордея се с това, честно!

# 62 892
Аз пък нищо не искам за Коледа. Мъжът ми ме пита... Викам " кутия за хляб". Той ми се изсмя. Май не разбра, че съм сериозна Wink
Ма верно...нищо не искам Wink може би нов телефон с хубава камера или пък фотоапарат ама да не е някой много голям , тежък. Сапунерка ама да снима хубаво Wink

# 62 893
  • София
То едни кутии за хляб гледах наскоро, почти колкото телефон струваха. Добре, че нямам място в кухнята.
Взех си голям, тежък, обемист фотоапарат.

# 62 894
Тая дето бях харесала беше 30 лв ама на..не си я купих тогава и сега...

Общи условия

Активация на акаунт