Да се оплачем...

• 7 435 844
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 10 500
Аз със сигурност не бих издържала. Ама и не бих изливала агресията си във форума, а на тоя дето трябва.
Абсолютно  Peace А не мога да си представя ако излива подобни красоти по адрес на дядото и пред собствените си деца и мъж как ще се чувстват те. Хайде, мъжът й явно толкова го е грижа, но за децата той не би трябвало да е обект на подобни обиди от страна на майка им. Защото нещата с обръщат в даден момент, голям пример, няма що  Tired

# 10 501
  • Burgas, Bulgaria
Още ми кървииии ... нищо не казвайте!
 Баси!

# 10 502
 Баси!
Отиди пак  при доктора.
Не се оставяй така.

# 10 503
Тикве, егати на какви доктори попадаш. Иди да ти направят качествено абразио и да спре тоя теч.

# 10 504
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Баси!

нищо не казвам  Hug само стискам палци  Hug

# 10 505
  • Burgas, Bulgaria
Майка ми тва се ядосва и ми говори ,че ако това е старата школа още на 5-тия ден щеше да има ревизия ...
Смених уж доктора , сега е шефа на АГ-то.Утре ме вика .Иначе си пия хаповете  И антибиотика .

# 10 506
Майка ми тва се ядосва и ми говори ,че ако това е старата школа още на 5-тия ден щеше да има ревизия ...
Смених уж доктора , сега е шефа на АГ-то.Утре ме вика .Иначе си пия хаповете  И антибиотика .

то и сега може, но занимава ли ти се?

има и телефон

# 10 507
  • Варна

Като знам ширещото се мнение за нивото на специалистите в Бургас ти предлагам да дойдеш на преглед във Варна. Знам че са допълнителни разходи, но може би си заслужава.

Оставете Free Agent на мира! Темата е за оплаквания и всеки има право да го направи по начина, по който го чувства. Ранимите и възмУтени стожерки на морала са сбъркали полето за изява.

# 10 508
Ох, добре не е дядото - сигурно аз съм каръка.
Направлението е сгрешено, зарастването е неправилно, ще правят втора операция, обаче на 8.05 и после ... жална ми майка.
Всъщност тия от Пирогов са виновни! Аз направих всичко възможно, въртях телефони, ходих, говорих да ни предложат рехабилитация - те ни изхвърлиха, нищо му нямало, можел да ходи. Сега - защо така било зарастнало.

Аз ти писах за рехабилитацията по-назад. В Пирогов се оказа, че не е добра идея да се ходи за тези неща. Пиши ми на лични, ако искаш да споделя нашата баба къде я оперираха. Не само, че е по-добро отношението, но и цените са с доста по-ниски.

п.п. Не бях видяла, че дядото сам е разхлабил шината. Можеш да игнорираш, ако искаш това по-горе.

# 10 509
  • UK
 Бебето тази  нощ спа добре,  но голямата дъщеря цяла нощ кръстовства между нейната стая и нашата спалня. Отделно само за майка ми мисля,  говорих сутринта с нея уж била по-добре,  но хич не звучи добре. Какъв е този вирус вече цяла седмица я мъчи.

# 10 510
Ранимите и възмУтени стожерки на морала са сбъркали полето за изява.

Ранимите и възмУтени стожерки на морала имат същото право да се оплакват от форумската простотия и да го направят по начина, по който го чувстват. Изобщо не са объркали полето за изява и изобщо не си ти човека, който да разпорежда кой какво и къде ще пише.

И тъй като и Хасан е човек, да се оплача, че заради един колега има огромна вероятност да не изляза в почивка в дните, които съм заявила доста отдавна. А поводът за тази почивка ми е важен.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 13:00 от Антигона

# 10 511
  • Burgas, Bulgaria

то и сега може, но занимава ли ти се?

има и телефон
Имах предвид ревизия на абразиото. Но тази път издънят ли си няма да им пусна метър ! Категорична съм .
И аз започвам да мисля дали да не отида я до Варна ,я  до Сф .То като се замисля - всеки преглед ми е 45лв. В Сф доцент взема толкова ....

# 10 512
  • Ямбол
...Темата е за оплаквания и всеки има право да го направи по начина, по който го чувства. Ранимите и възмУтени стожерки на морала са сбъркали полето за изява.
Добре ще направиш и ти да се съобразиш с болднатото, а не да размахваш пръст точно като възмУтена стожерка. Аман от регулировчици, които да казват кой къде и как да пише.
Направило ми е нещо грозно впечатление, решила съм да го кажа точно като оплакване от отношението, което ми е неприятно в даден пост и го правя точно по начина, който аз съм решила. Разбра ли?

И да се оплача - понеже не обичам да лъжа, се притеснявам, че днес ще ми се наложи да си замълча за една истина, но пък ми е много важно.

# 10 513
  • sf
Нямам нерви вече с тоя развод, няма да стане по взаимно, по исков ред не искам заради обстоятелства с едното дете. Новата ми връзка страда от това, направо ми иде да зарежа и деца, и мъже, и да хвана гората....

# 10 514
Нямам нерви вече с тоя развод, няма да стане по взаимно, по исков ред не искам заради обстоятелства с едното дете. Новата ми връзка страда от това, направо ми иде да зарежа и деца, и мъже, и да хвана гората....

съчувствам, донси.  Hug
не знам какво делите, но ако трябва направи отстъпки за да е по взаимно съгласие.
спести си нерви и разходи.

Скрит текст:
не се хваля, не се и оплаквам.
Скрит текст:
била съм женена 7 години, а съм се развеждала 9. и то при условия, че не исках нищо, освен децата.

Общи условия

Активация на акаунт