Да се оплачем...

• 7 411 367
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 19 650
Лейди, грипът е някаква адска смес между чума, холера и петнист тиф. По-добре пропуснете градината. Peace

# 19 651
ОПлаквам се, че по спешност ще трябва да си купуваме нова кола. Сега ми звънна майстора - 1400 долара за водна помпа и други някакви глупости. Това ще е последният ремонт на тази кола и я засилвам още този месец. Първо да вземем другата. Очаквах нещо дребно да е - спря да работи парното, но се оказа по-дебела работа. Иначе колицата проблеми не ни е създавала, но явно е дошъл моментът за нова.

# 19 652
  • Насред хаоса
Лейди, грипът е някаква адска смес между чума, холера и петнист тиф. По-добре пропуснете градината. Peace
И аз във връзка с грипа да се оплача. Половин България се натръшка за седмица, нашите умници тук седят и се ослушват като шопари в царевичак дали да обявят грипна епидемия или не.  Close Независимо дали ще обявят или не, няма да пусна децата на училище тия дни.  

# 19 653
И температурите ще са много ниски, училищата я са се затоплили, я не, нооо не обявяват удължаване на ваканцията  Tired

# 19 654
Аз пък не мога да ви се начудя. Грип, та грип...мрън, мрън, мрън. Е толкова ли е трудно ако не може да се учите от чуждите грешки, поне да научите нещо от своите. Всяка зима се грипосвате, някои от вас дори често получават усложнения. Обаче освен да се оплаквате от грипа и да харчите пари за лекарства, не се сещате една протовогрипна ваксина да си сложите. Ама нали не действала...нищо че не сте пробвали, но сте сигурни в това. Оплаквам се от невежество и инат.

# 19 655
  • В полите на Пирин планина
Наистина не е сигурно доколко действа противогрипната ваксина, а също мненията за ваксините са, как да кажа, многопосочни и не са за тази тема.  Rolling Eyes

# 19 656
  • град-държава
Стоенето вкъщи не е гаранция, ние вкъщи се изпоразболяхме. Дъщеря ми и двата пъти беше у дома без да сме контактували с други хора, а с деца изобщо не я събирам още. Не я водя на клуб и мол. Мъжът ми също гарантира, че не се е срещал с хора със симптоми или видимо болни, а и той се разболя последен.
Яко ни поливат...

# 19 657
Аз пък се оплаквам от тъпи коментари на чужди решения!

Грипните ваксини покриват само някои щамове, обикновено от предния сезон. За таз годишния вирус на никой не помогна ваксината, а работя в сфера, в която 90% задължително се ваксинират.

# 19 658
Има 3-4 дни инкубационен период. Затова не можеш да кажеш кой те е заразил.

# 19 659
  • София
Ваканция до понеделник за всички - http://www.segabg.com/article.php?id=836693

# 19 660
Форумът е силаааа  Mr. Green Та да да дааам :
МОН ОБЯВЯВА 5 И 6 ЯНУАРИ ЗА НЕУЧЕБНИ ДНИ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
5 и 6 януари (четвъртък и петък) се обявяват за неучебни дни за цялата страна със заповед на вицепремиера и министър на образованието и науката в оставка Меглена Кунева.

# 19 661

Прочетох го, но в местните сайтове пише, че във Враца учениците утре трябва да са в класните стаи. Не знам на кое да вярвам, ще звънна следобед на госпожата.
Не е необходимо. На страницата на МОН има официална информация.
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=2384

# 19 662
  • Burgas, Bulgaria
ММ трябваше да пътува за Германия  събота  , буса , който купи преди седмица се развали и то двигателя - болен е направо .
Стомаха ме тормози, дебела съм .... утре имам час за АГ,  профилактика , че мин.  година не съм правила цито .

# 19 663
  • Сф
Ей, допреди 2 дни _ на училище.Сега в последния ден удължават ваканцията.Честито на работещите с малки ученици .Да се оправя кой как може с гледането!

# 19 664
  • Euskal Herria
А за Пловдив в неделя ще решават дали да обявят и дървена ваканция.

Общи условия

Активация на акаунт