Да се оплачем...

• 7 460 368
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 21 960
Личната лекарка на детето каза,че в последните няколко години,след вирус с температура/кашлица,се започва с повръщане/диария.При част от пациентите второто следвало седмица-две след първото.И обикновено,казва,се получавало нещо като порочен кръг-тъкмо се оправиш от едното,после другото и следва наново.Детето ми тази година се разсипа да го повтаря  ooooh! .

# 21 961
Да се оправят бързо болните.
Оплаквам се, че съм много уморена. Много неща ми се натрупаха, малката е в процес на прохождане, баткото щурее, къщата на мен чака и за капак на Мм му се схвана лицев мускул. Буквално се изкриви. Ходи на невролог, изписа му една торба хапчета и му каза, че може и така да си остане. Като бебе е, не спира да мрънка, само за това се говори сутрин, обяд и вечер! Аз съм сурова по отношения на болести и ще мрънкам само, ако е нещо нетърпимо, ей този 2 метра мъж 120 кг. и да се пореже ще мрънка! Хем искам да му съчувствам, хем живота, задачите и задълженията си вървят.

# 21 962
  • София
И аз се оплаквам от ММ.  Влязох да се къпя,  с той ми разглеждал телефона. Мой съученик,  ми беше писал скоро общи приказки и да се видим на по кафе, някой ден.  Той взел,  че го прочел и такъв скандал ми спретна,  че свят ми се изви. Аз, бях, като в небрано лозе.  Бога ми за 15 година никога не съм му дала повод за ревност. Какво му стана не знам.

# 21 963
Съседът отдолу дойде да се оплаква от центрофугата. Не вярваше, че е пералня, че по същия начин чувам и аз тази на хората отгоре. Не пожела да влезе и да види, че също като него съм сложила антивибрационна подложка. Искам в къща.

# 21 964
Мъжът ми на майтап каза, че съм дебела. Аз сякаш не го виждам. Но химиотерапията ми разказа играта на тялото. Надебелях след химията. Какви ли не диети спазвах. А като си помисля, че ако е успешна бременността ми ще напълнея още направо ми се реве. Чувствам се свиня! След шегите му..Още повече.

# 21 965
# 21 966
Мъжът ми на майтап каза, че съм дебела. Аз сякаш не го виждам. Но химиотерапията ми разказа играта на тялото. Надебелях след химията. Какви ли не диети спазвах. А като си помисля, че ако е успешна бременността ми ще напълнея още направо ми се реве. Чувствам се свиня! След шегите му..Още повече.
Честно да ти кажа, аз повече бих се притеснявала, че ако е успешна бременността, това ще е бащата на детето ми и мъжът, с който ще сме свързани завинаги.
Просто съм била на твоето място и това ти го казвам от позицията на миналото време. Това неговото не е майтап. Нито той се шегува, нито на теб ти е смешно. Това е висша форма на егоизъм.

# 21 967
Удивлява ме лекотата с която тук се поставят диагнози.При кашлица задължително болния трябва да се преслуша-вариантите може да са от алергия, през бронхеолит и трахеит, та до пневмония.
 Зои, от лекар знам, че за възпален лицев нерв трябва да се дъвча много дъвка-да се раздвижва, иначе лицето се сковава.Много вероятно причината да е настинка или стоене на течение.

# 21 968
След раждането съм станала чувствителна на тема бебета/деца. Четох една из темите - изкъпала си детето с 45 градуса вода и що се било обринало. То попарено!  Сви ми се  сърцето, стомаха, всичко. И ей го вече един час се въртя и го мисля, не мога да заспя. Sad Искам да имам един чук и да удрям по всички малоумни кратуни, които, защо - за Бога - правят деца, ЗАЩО????

# 21 969
  • ГО
И аз имах фациалис, седмици ми отне, докато се възстановя.
Ходех всеки ден на инжекции, на кинезитерапия и на още едно, с електростумулации, ако не се лъжа.
Отделно ходех и ми правеха някакъв специален масаж на засегнатата част на лицето.
Нищо не боли, ама е тегаво дълго лечението.

# 21 970
След раждането съм станала чувствителна на тема бебета/деца. Четох една из темите - изкъпала си детето с 45 градуса вода и що се било обринало. То попарено!  Сви ми се  сърцето, стомаха, всичко. И ей го вече един час се въртя и го мисля, не мога да заспя. Sad Искам да имам един чук и да удрям по всички малоумни кратуни, които, защо - за Бога - правят деца, ЗАЩО????
От кога 45 градуса е за попарване ? Обривът може да е от 101 неща.
...за правенето на деца -
Аз също се чудя същото  Mr. Green

# 21 971
Разделихме се. no

# 21 972
  • Cyberspace

Eeee  Sad
Много гадно, дано все пак да се оправят нещата!  Hug
Прегръдки и да целунеш хубавото бебче!

# 21 973
Разбили са ни мазето -освен откраднатото трябва да ремонтираме съсипаната врата и цял живот да се чудя кой от крадливите ми съседи е бил.Две заключени врати е минал крадеца,разбил е щанга нашата на мазето и е влачил доста обемисти и тежки неща и това в добре населен блок в който има постоянно хора  ooooh!.

# 21 974
Не можете ли по следите от влачене да се ориентирате кой е бил? Ако са до друга изба.

Общи условия

Активация на акаунт