Да се оплачем...

• 7 445 332
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 005
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Получих мейл,че от моя фирма(която нямам)дължа 2002,00лв. ooooh!

фалшиви писма от НАП Peace

получаваме ги и ние и то на служебната поща  Crazy дето е защитена като форт нокс

# 22 006
Добри,много те обичам  Heart Eyes
Ударих кръвно 200/300 Joy

# 22 007
Внимавайте с прикачените файлове в такива писма. Обикновено са с вируси като бонус.

# 22 008
След всичко,което си преживяла важното е да си здрава!

Аз снощи много се изплаших!
Излязохме с приятели и децата на ресторант,вървим по главната напред пред нас мъжете и децата,а ние жените малко по-назад.В един момент един младеж тръгна към мен,сграбчи ме за яката на палтото,разтърси ме и започна да ми съска в лицето,че щял да ме пребие.Защо точно мен избра,с какво го предизвиках,не знам! Sad
Разкрещяхме се и мъжете се върнаха назад.Моят му наби два шута,но го спрях,че нито му беше в категорията,освен това младежът беше на годините на големия ми син.Цяла вечер не можах да се успокоя и още треперя като пиша това.Добре,че дъщеря ми нищо не видя,приятелката ми успя да дръпне децата настрани.

Успокой се, луди всякакви. Миналата година, рано сутринта, тръгвам с колата за работа. Излизам от малките улички в кватрала и карам към булеварда. Спирам, чакайки да се включа в движението, при което един младеж, говорейки си по телефона, се качва в колата ми!  Shocked Аз се обърнах, прибледняла и без понятие, какво се случва, за да видя дали пък случайно не го познавам! (Не, не го познавах.) А той говорейки си по телефона казва на някого: "Брато, тука една приятелка ще ме закара до центъра." За части от секундата се успокоих, че явно се е припознал и му казвам, че не се познаваме (не ме отрази въобще). Съвсем спокойно и нахално ми казва: "Айде ще ме закараш до центъра!Тръгвай!". При което си хванах чантата, излязох от колата и започнах да му викам веднага да излезе!( Добре, че имаше хора по улицата). Той излезе и пак съвсем невъзмутим ми казва: "Е к'во толкова стана!" Shocked Треперих и бях шокирана. До ден днешен не проумявам що за кретен беше този! Съвсем нормално изглеждащ но явно с много лимки в главата.

# 22 009
Получих мейл,че от моя фирма(която нямам)дължа 2002,00лв. ooooh!

фалшиви писма от НАП Peace

получаваме ги и ние и то на служебната поща  Crazy дето е защитена като форт нокс
От скоро цикулират от банка дск също, внимавайте!

# 22 010
Същата Joy

Уведомяваме ви, че на 11/12/2016 с договор № 44763 от Вашата фирма бяха заявени услуги на стойност 2002,00 лв.
Съгласно условията на договора, в съответствие с параграф 3.0, в рамките на 5 работни дни от датата на предоставяне на услугите, трябва да бъде направено плащане в пълен размер.
В съответствие с точка 3.2 от настоящия договор следва санкция в размер на 3,5% от стойността на предоставените услугите, за всеки просрочен ден.
Към днешна дата, плащане от вас не е постъпило. Въз основа на изложеното по-горе, ние ви призоваваме до 15.03.2017, да изплатите изцяло задължението си в пълен обем. В случай на пълен или частичен отказ от удовлетворяване на нашит законови претенции, ще бъдем принудени да депозираме искова молба до компетентния съд.

Поздрави,
Димитринка Дионова

# 22 011
  • here and now
И аз получих от същата, препратих го на ГДБОП. Не че ще ме отразят, но за всеки случай...
И не е честно от мен да искат повече ПЪК!!!
Уведомяваме ви, че на 11/12/2016 с договор № 76910 от Вашата фирма бяха заявени услуги на стойност 2522,00 лв........

# 22 012
Последните 15 дни получих имейли от Булбанк, ДСК и НАП, преди малко от Димитринка Дойнова. Госпожата се е разработила неделя вечер.

# 22 013
  • София
Славче, сега видях какво ти се е случило... наистина много, много неприятно, сигурно си е шок. Дано бързо, бързо го забравиш

# 22 014
Dear Sir/Madam,

The balance payment of 10,500 Eur has been wired into your company account as instructed by your customer and attached to this email is the TT copy for your confirmations.

Also notify your customer immediately the payment is received.

Best Regards,
Damyan Stanislavov
DSK Bank
Sofia
Bulgaria

# 22 015
  • here and now
Еййй, чак си проверявах пощата заради вас. Мен дамата ме е пропуснала  Cry
Интересно как ще и се издължите, не видях да ви е писала номер на сметка. newsm78

Луда работа. На какъв имейл ги препращате към ГДБОП?
gdbop@mvr.bg
Скоро имах и от нап, но него просто го подминах..

# 22 016
Внимавайте с Близу и спортните канали. Ако не искате да плащате допълнително трябва изрично да се откажете от тях преди края на месеца.

# 22 017
  • София
"Уведомяваме ви, че на 11/12/2016 с договор № 43184 от Вашата фирма бяха заявени услуги на стойност 2775,00 лв. "
Това е моето. От Димитринка, естествено.
Мейлите на подателя при такива простотии са много странни.
В случая е hasui@toyu-net.co.jp

Не ви ли се струва плашещо как е възможно да прати на толкова (ужасно много) хора

# 22 018
  • here and now
При мен е от info@sicpk.com .
Сдобили са се с база данни от имейли и разпращат навред. Но интересното е, че наистина всеки е с индивиудален номер на договор и сума, което си е доста играчка според мен.

# 22 019
  • София
"Уведомяваме ви, че на 11/12/2016 с договор № 43184 от Вашата фирма бяха заявени услуги на стойност 2775,00 лв. "
Това е моето. От Димитринка, естествено.
Мейлите на подателя при такива простотии са много странни.
В случая е hasui@toyu-net.co.jp

Не ви ли се струва плашещо как е възможно да прати на толкова (ужасно много) хора

Поредния вирус, дано не си го отворила.
Нещо като писмата - вируси на НАП.
Аз фирма нямам и го изтрих директно.
Изпращането е автоматично, до докопани адреси. Има си такива роботи, модифицират поръчките.
Нали не мислиш, че Димитринка цъка мели един след друг.

Общи условия

Активация на акаунт