Да се оплачем...

• 7 435 645
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 51 615
  • Пловдив
Оплаквам се, че не съм мигнала да мисля защо има толкова жестоки хора и деца.Вчера ясно и открито изгониха сина ми от съседния двор .там живеят 4 деца от различни семейства,ту играят в нас ту в другия.Има едно момче дето никой не го иска ама то си е в двора .По-големите идват в нас и карат моя да него пуска,крият се ,защото онова просто не се вписва.Моят нали е будале и няколко пъти  го отпраща ,аз го предупредих,че не е хубаво така.Вчера майката ,казала на моя че не може да играе в техния двор,моя плака ,защото и големите нямало да идват в нас и така той остана между чука и наковалнята.Двора им беше целия обрасъл и все в нас си играеха,но го почистиха и вече имат терен.Големи хора сме аз постоянно му говоря кое е правилно и кое не ,но възрастните от другия двор казаха не щом гони техния моя, не може да ходи там а ясно си знаят,че  с техния никой не се заиграва.Дълго стана, ама много зле се чувствам  .
Аха, твоето като гони чуждото, неговите родители не ги боли, ама те като отвърнат със същото - и настава драма голяма! Или викаш, така и така знаят, че техният син е "смотан", поне да оставят другите хлапета да си равят каквото си искат.  На мястото на съседката ти и аз бих постъпила така. Будале, не будале, ще му е за урок!

# 51 616
Не може ли да разделите празненството- децата в клуба, а родителите- в заведението? Не са ли големи и да могат да стоят самички, в смисъл с 1-2 родители, които да надзирават и платят?

# 51 617
Детето поне иска ли да се вижда с него?

С доста голямо неудоволствие. И това е проблемът - като майка бих махнала с ръка и ще кажа, детето не иска да идва. Обаче законът ще гледа с много лошо око на това. И нямам избор в следващите няколко години.

# 51 618
  • Сф
И каква работа имат аверите на твоя.мъж на детски рожден ден?
Това никога няма да мине у нас.
Но забелязвам подобни роднински сбирки по пицарии.
Последният път бяхме в клуб.Оставяха децата и разглеждаха мола или си тръгваха и ние ги караме/ връщаме.Маса бях запазила , ама така си остана
Купона беше за децата!Изкараха суп ер!

# 51 619
Не може ли да разделите празненството- децата в клуба, а родителите- в заведението? Не са ли големи и да могат да стоят самички, в смисъл с 1-2 родители, които да надзирават и платят?

Няма как да стане, има деца и на х4,5 години. Мънички са. Няма да е удобно, да кажа на едните отивайте в заведението, а другите да останат.

# 51 620
Оплаквам се от ММ на няколко фронта . 1. Не иска да изхвърля ни-що , в резултат на което сме заринати с всевъзможни неизползвани от години вещи и в апартамента "не се диша" , това ме изнервя , подтиска и напряга до крайност . 2. Прави ремонт на наследствен апартамент - голямо мотаене , 40 кв. се ремонтират 9 месеца . Rage 3.Станал е задлив и жлъчен . 
И от себе си се оплаквам , че не намирам сили да прекратя брак  , който  от две години е проформа .

# 51 621
  • varna
Аз съм му признала вината ,но само той обра негативите .Всички дружно го гонеха онова от нашия двор, а сега само моя е изгонен от техния.той вече е по-спокоен и осъзна какво се случи.Има много приятели с които да играе,но живеят на далеко от нас.Просто като играеше със съседите можех да си  свърша нещо в къщи а така трябва да го водя.Беше  ми тежко и споделих.

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 14:06 от AnMary

# 51 622
И аз влизах да се оплача от ММ и ние в събота си спретнахме гранде скландал, а по принцип много рядко се караме. Под напрежение сме и двамата , пред психически срив, особенно аз. Сутринта пък в разговор с приятел споделиха двамата ,че са харесали имот ,да си го купим общо. Ей на пак подпалих. И както подпалих и му звъня да го уведомя ,че съм подпалила, той ми съобщава ,че близък приятел е починал тази нощ и затова ли звъня. И в този момент всичко ,за което се караме и разправяме , и спорим ми се видя толкова не значително. Важното е да сме живи и здрави, да се обичаме пък другото ще се нареди. Направо още не мога да проумея какво се е случило, ей така от нищото.

# 51 623
  • София
Има квадратура Венера-Марс и Венера-Плутон и те влияят зле на отношенията жени- мъже, не че ни грее .

# 51 624
Събудих се с болки в гърлото
Мисля, че се разболявам

# 51 625
Събудих се с болки в гърлото
Мисля, че се разболявам
Вземи 2 Изопринозина, ако вируса е още в началото може и да го спре.

# 51 626
  • Пловдив
Изопринозин е лекарство по лекарско предписание. Не мисля, че е удачно да се дават съвети за прием на имуностимулатори просто ей така по интернет, това не е хомеопатия. И като цяло не смятам, че е уместно за едни болки в гърлото да се човърка имунната система.

# 51 627
Хора,кажете нещо ефикасно против паяци,миналата седмица пръсках ,сега пак има гадинки.Писна ми да ни хапят.

# 51 628
  • София
Имаш ли агроаптека наблизо? Айкън и подобни. Може и кучешки капки за бълхи и кърлежи.

# 51 629
Имаш ли агроаптека наблизо? Айкън и подобни. Може и кучешки капки за бълхи и кърлежи.
Благодаря  bouquet
Има наблизо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт