Да се оплачем...

• 7 398 283
  • 65 224
  •   4
Отговори
# 51 705

Герганче минали са 7-8 години от възникване на задължението ли? Предполагам, че няма образувано изпълнително дело? Ако е така следващия път като ти се обадят им кажи да пият една студена вода.

Да, тази карта я ползвах преди поне 7години.

# 51 706
До колкото знам, давността се подновява с всяко предприето действие по събиране на вземането, само не знам дали това касае разни такива колекторски фирми. Но другите вземания са така. Пращат ти писмо или запор на нещо - започват наново 5те години, посещават те - наново 5те години.

# 51 707
Казва се Money Heist или La Casa de Papel (оригиналното), испански сериал по Нетфликс, но може да се сваля и от другаде. Аз не си падам много и не ги заглеждам сериалите, но тоя е....Heart
Къв Хавай бе....Joy

Ох, олекна ми...рекох Али Раза да не са гръмнали...пРитСних се...Satisfied  друг ако е, може....

Сутринта изпращах детето и баба му на влака, вадих му и карта за пътуване с намаление по БДЖ-то, ама малко конфузно се получи на касата....лелята отваряла половин час преди тръгването на трена, едни баби туристки се бяха накупчили, и народ, народ на нашата проста гара.....сега, разбирам касиерката, ама и аз магарето в калта не мога да си оставя, та малко я изнасилих първо да ми извади картата, па после да дава билети....за протокола, от 7.50ч я чаках аха аха по-ранхо да дойде, да ме оправи, ама не...в 8.29 ч пристигна...

тъй де, свърших си работата аз, ама ми е малко гузно в момента...Rolling Eyes..ама не много де, само мънинко ...Satisfied

# 51 708
30 куршума не могат да съборят Али Раза. Два аспирина и е на крак.

# 51 709
  • София - Рим и обратно
30 куршума не могат да съборят Али Раза. Два аспирина и е на крак.
Joy
Малко му е лошо само.

# 51 710
Абе Тетке, чета аз и препрочитам,  наша Тетка ли пише, или някой с панталон и джаджи в него."изнасилих" "да ме оправи"свърших си работата" Амчи недей тъй, почваш нещо да ме позамисляш/какъв ли емотикон да сложа, помагай/

# 51 711
В кавички, в кавички...тя като оня-искаше да ми извади карта, ама нямаше желание...Joy....ама аз повече исках..е те така...

# 51 712
  • Куциндрел
Ей, подлудях да се чудя какво да купувам от таз Била, за да си взема пакетче била - лего. Crazy
Сега на бюрото ми висят 2 шоколада, книжка някаква, 5-6 кутии цигари. Confused

# 51 713
  • София - Рим и обратно
Ей, подлудях да се чудя какво да купувам от таз Била, за да си взема пакетче била - лего. Crazy
Два шоколада, а. За тебе нема ли чия, мия, лимец, плодове, зеленчуци..

# 51 714
  • София
Щом е сал с 30 кОршума, ша са съживи. Ся може в началото да е леко куц и кьорав, ама към 10тата серия ша са оправи.
 Peace Mr. Green
А може да се окаже, че куршумите са били халосни. В един друг сериал мина номерът.  Laughing

# 51 715
  • Варна
Споко, в следващия сезон може да се появи брат близнак.

# 51 716
  • София - Рим и обратно
Споко, в следващия сезон може да се появи брат близнак.
Не е от тоя тип сериали.

# 51 717
Нищо, дръпни си Листопад...

# 51 718
  • Куциндрел
Два шоколада, а. За тебе нема ли чия, мия, лимец, плодове, зеленчуци..
Чия, лия, гинка... да не съм кокошка?
Иначе мушнах едни доматки на обяд. Те се водят веднъж зеленчук, веднъж плод. Joy Joy Joy

# 51 719
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"докато свят светува" още ли върви?
че разпознах сценариите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт