Да се оплачем...

• 7 435 293
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 780
  • Пловдив
И аз някъде на възрастта на дъщерята на Герганче ставах и лягах с молбите за куче. Четях "Карлсон" и там на Дребосъчето му купиха куче и що рев изревах, че и аз искам, не знам нашите как са ме изтърпяли. Не ми взеха (освен едно плюшено с батерии). Мина ми. Grinning

# 51 781
  • град-държава
Герганче, опиши 'и всички задължения на стопанин + финансовата част и така минимум 15 години, да си мисли.

# 51 782
Не ми се говори за други родители и сблъсъка с тях. То ако не е за торти, ще е за друго. В парка е лесно, бебетата не разбират и сте здрасти и чао. Гадорията идва, когато децата пораснат и се налага покрай тях да общуваш с хора, които дефакто не ти харесват. И не може да обясниш на недотам голямо дете разни работи и просто си е таковало таковата.

# 51 783
Отделно , Герганче, кажи на детето, ако не искаш куче ,де, че и на море ще ви е трудно да идете. Както ние се чудихме какво да правим с нашето куче. Накрая я взехме с нас

# 51 784
А за грижите говоря, говоря, говоря, но най добрата ѝ приятелка има пинчер и от там съвсем се е запалила по идеята.

# 51 785
Ехааа, страхотна темичка момичета. Направо се чудя къде съм спала до сега, че чак сега узнах за съществуването ѝ.  Споделена мъка е половин мъка, така че браво на Рина, че се е сетила да пусне темата.  Peace
      Аз днеска няма да се оплаквам. Но ще се оплача утре. Обещавам  Peace

# 51 786
От утре влизам в Сатурнова дупка. Какво ли ще ми донесе тоя период?
Толкова объркана и самотна душа съм, че ме е страх от всичко.

И мен ще ме посети тези дни Сатурновата дупка. От години ме тормози. Наляга ме страшна меланхолия. Гледам да не ѝ се давам много. Ела в темата за Везните да я борим заедно.

# 51 787
А за грижите говоря, говоря, говоря, но най добрата ѝ приятелка има пинчер и от там съвсем се е запалила по идеята.
Кучето не е като котката.
Котката си стои у дома, наука, спи, зяпа през прозореца.
Нали сега храня на комшийката и виждам. Само една тоалетна ѝ се сменя ама това не го правя аз, не знам как.
А кучето си е грижа. То има повече енергия и изисква повече внимание

# 51 788
От утре влизам в Сатурнова дупка. Какво ли ще ми донесе тоя период?
Толкова объркана и самотна душа съм, че ме е страх от всичко.
И мен ще ме посети тези дни Сатурновата дупка. От години ме тормози. Наляга ме страшна меланхолия. Гледам да не ѝ се давам много. Ела в темата за Везните да я борим заедно.
Идвам!

# 51 789
  • град-държава
Имаме котка от 10 години и си е като малко дете, което никога не порасва. Иска грижи + здравни, финанси, навсякъде е с нас и да, по-лекото е, че не излиза. Представям си всяка сутрин в 6 да ставам, заради куче. Няма шанс.😂

# 51 790
Лошото на котките е многото косми из къщи и съдраните дамаски на дивани, столове, табуретки... Иначе като се изключи непрекъснатото чистене на космарлака, определено изискват значително по-малко грижи.

# 51 791
  • град-държава
Ами за да няма косми, миризми и скъсани мебели е част от гпижите и финансите.😆 Иначе съм виждала изгризани врати от куче и други съсипии (малка порода), но като стопанин знам, че това са качествени изменения, следствие на отделеното време и внимание. 😉

# 51 792
Оооо, забравих за скъсанив диван. Прави сте Wink ама и нашите кучета правеха бели. Ама животни са , не им е присъщо да са все затворени

# 51 793
  • Варна
Пийкок, без лоши чувства, обаче наистина голяма част от проблемите и драмите си ги създаваш сама и доброволно.
+1. С какви хора общуваш, как постоянно си насаждаш някакви комплекси, просто не разбирам. Аз да ти кажа ли, че детски РД не сме празнували досега? Не знам твоите познати каква биха ме изкарали, ако разберат, не ща и да зная. Това е положението.
Анабел,
дано се излекува твоят приятел Praynig Такива новини винаги ми идват в повече, много гадно...

# 51 794
  • Оптимист по принуда
Ако искаш допълнително дете, което дращи да излиза навън в 5 сутринта или върши работата на пода - купувайте кучето. Grinning
Голяма отговорност е и грижа. Иначе е верен и незаменим приятел до гроб.

Общи условия

Активация на акаунт