Да се оплачем...

• 7 460 317
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 62 925
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ан Мари, сподели за мъжкия наследник, че ме заинтригува Wink
Моят му растат мустаци, има пъпки и косми на неподходящи места. Върви в комплект с вечна контра, а е 7ми клас. Оплаквам сееее!

забавили сте се с две години. Trollface
и Горинич младши (5 клас) е все контра, не знам кои са неподходящите места за пъпки и косми, при нас, струва ми се, са си точно на местата Trollface

# 62 926
  • София
Ан Мари, спомени му, че Земята изминава пълна обиколка около слънцето за 365 дни и 6 часа. Шесте часа са особено важни, защото това е верният отговор в теста от нашата система (от едно и също издателство са), нищо, че в учебника само за 365 дни пише.
Ще питам дали са им казали този факт.
Беше удивен от факта, че докато Плутон обиколи Слънцето на Земята ще са минали почти 247г.

Поне не е като дядо ми, който отсичаше, че Слънцето е едно в целият космос и други нема.

Ох, окосмяване. Моят ще е като мамун.

# 62 927
  • ново
Голяма каръщина значи. ММ звънна, че колата му се счупила. Закарал я е в сервиз, но частта е с поръчка и ще отнеме 2-3 дни доставката и ремонтът. Сега сме и двамата пешеходци. Кола ни е много необходима, повече на него, де.

# 62 928
  • Варна
За 2-3 дни не е ли вариант кола под наем? Щом е толкова нужна...

# 62 929
Е...като сте се разглезили...ей ме, жива съм и без колца Stuck Out Tongue Winking Eye

# 62 930
  • Варна
Ти кАжи колко наброява вече стадото в банята ти Simple Smile

# 62 931
  • София
И дали са щастливи ме интересува?

# 62 932
Жега стана снощи от водата...щях да колобирам чак. Печка не ми трябва там мисля..то 3 кв.м.ще пукясам...

# 62 933
Ееее, гледала съм Сикстинската капела, ама на място е съвсем друго...красота, благоговение пред човешкия дух, постигнал тази красота...абе то всъщност има музеи, и музеи Simple Smile

На 1000% подкрепям казаното.
Аз не мога да ходя самостоятелно, защото не владея чужд език и няма да се справя. Затова ходя с туристическа агенция с установени обекти за посещение. Иначе в свободното време също обичам да се разходя сама, да наблюдавам архитектурата, магазинчетата. Искам да уловя духа на всеки град .

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 16:28 от K.A.G.

# 62 934
  • ново
За 2-3 дни не е ли вариант кола под наем? Щом е толкова нужна...
ММ е взел кола от брат ми. По последни данни полуоската(идея си нямам така ли се пише) ще е доставена в сервиза още днес, та утре ще е сглобена.
Яд ме е на себе си, че когато трябва да се вади по-голяма сума съм нерешителна.

# 62 935
Ееее, гледала съм Сикстинската капела, ама на място е съвсем друго...красота, благоговение пред човешкия дух, постигнал тази красота...абе то всъщност има музеи, и музеи Simple Smile

На 1000% подкрепям казаното.
Аз не мога да ходя самостоятелно, защото не владея чужд език и няма да се справя. Затова ходя с туристическа агенция с установени обекти за посещение. Иначе в свободното време също обичам да се разходя сама, да наблюдавам архитектурата, магазинчетата. искам да уловя духа на всеки град .
И аз така. Владея само руски, малкото английски, който учих преди близо 20 години съвсем го забравих. И с две малки деца сама няма как да тръгна. Може би само в Русия, но и за сам човек си е скъпо, през турагенция по 3 - невъзможно.

# 62 936
За полуоска и аз няма да извадя голяма сума. Виж за парфюм вадя решително вече....

Изнервих се, ама яко...водих детето на зъболекар, имахме уговорка с майка да го вземе от там, а аз да се връщам на работа-да, ама свършихме половин час по-рано, звъня на бабата-няма братче-30 позвънявания направих. Забравила била телефона вкъщи....божкеее....отделно и намръзнахме 40 минути на студа....абе много се газирах....

# 62 937
Наскоро открих една група във фейса, за евтини самостоятелно организирани пътувания. Там един пенсионер например, споделя, как БЕЗ да знаят език, с жена му, са обиколили цяла Европа. Купуват си билети предварително, гледат маршрута с гугъл мапс( и ние много го ползваме, голяма благина) и се справят съвсем спокойно Simple Smile
Като узреее момента, ще тръгнете. Още са малки, мама Ру. След няколко години еждневието ще стане малко по-спокойно, ще са по-големи, ще оценят пътуванията, и може и да идете Simple Smile

# 62 938
и Горинич младши (5 клас) е все контра, не знам кои са неподходящите места за пъпки и косми, при нас, струва ми се, са си точно на местата Trollface
Грешно се изразих.
Да, забавили сме се, наистина, той и на ръст не дърпа много бързо. Контрата е от отдавна, космите и пъпките вече отскоро.

За пътуванията и на нас ни е рано, не се наемам, и-зо-бщо.

# 62 939
Дано, Хепи. За сега само мечтая. Дай Боже и да сбъдна една-две мечти.

Общи условия

Активация на акаунт