Звездни компромати - 192 част

• 56 264
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Кейт не ми харесва визуално. И има снимки, които ми харесват, но на повечето се питам защо толкова се харесва на хората.

# 106
Линчувайте ме, но и на мен Кейт ми изглежда нечистоплътна.  Peace
Не казвам, че е, а просто че има хора, които на мен ми изглеждат такива. За мен и Брад Пит спада в тази категория. В това число са ми и Никол Ричи, Кейти Холмс и ако се замисля сигурно още куп други звезди.  Mr. Green

Кейт не ми харесва визуално. И има снимки, които ми харесват, но на повечето се питам защо толкова се харесва на хората.

Съвпада и с моето мнение.  Peace

# 107
това с камшика е добро , както и това с каишките  или с цигарата , но с тия заешки ушички не се е получило , все пак това е Кейт Мос , а не някоя сладурана ...

# 108
# 109
ЛЕлееее кога изписахте толкова бе момичета, записвам се с Галя Щърбева, която чакала дете по коледа и се връщам да чета, да наваксам
http://hotarena.net/galq-shtyrbeva-chaka-momiche-po-koleda

# 110
+ 1

много ми е "измита" пък на мен, в противоположност на мнението на tonkabonka. Плоска и безцветна

# 111
Много готина двойка са. Heart Eyes
Това,вместо запис. Blush

# 112
# 113
Само силиконките й липсват. Иначе зее като шаран на всички снимки.  Mr. Green
За мен тя е от жените, които винаги изглеждат нечистоплътни.

+1  Peace

Особено на тази снимка
http://4.bp.blogspot.com/-4YD_xbxB-p4/Up1foSPyrMI/AAAAAAAE5gc/EE … ragged%2529+3.png

не ги изгледах докрай, може и по гадни да има

# 114
За мен Кейт притежава рядко срещана магия.

# 115
  • София
Кейт си е Кейт.  Peace  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 116
Линчувайте ме, но и на мен Кейт ми изглежда нечистоплътна.  Peace
Не казвам, че е, а просто че има хора, които на мен ми изглеждат такива. За мен и Брад Пит спада в тази категория. В това число са ми и Никол Ричи, Кейти Холмс и ако се замисля сигурно още куп други звезди.  Mr. Green

Съвпада и с моето мнение.  Peace
+1 Peace

# 117
А някой писа, че се е трогнал от думите на Мидоу Уокър, но това е от фалшив профил. Току що в официалната страница на Пол, потвърдиха, че тя в момента няма профил в никоя социална мрежа и помолиха личното и пространство да си остане такова в този момент!

Също така по медиите били излиза информации, че тя е присъствала на благотвортиелното събитие и е станала свидетел на катастрофата, което също е лъжа за щастие. Казвам го само в случай, че скоро и в нашите медии го прочетем.

# 118

Аз очаквах нещо далеч по-секси от Кейт Мос и Плейбой, останах разочарована, добре че не съм мъж.  Crazy  То все едно гледам някое модно списание, големи напъни за "класа" голямо чудо. Никак не ми е интересно. А, и близо 40годишна жена със заешки ушички, благодаря!  Stop

# 119
  • София
Грозни са тези медийни излагации при загуба на човек  Sad

Кейт е класа, но не е по моя вкус  Peace

Общи условия

Активация на акаунт