Звездни компромати - 192 част

• 56 259
  • 739
  •   1
Отговори
# 570

Роберто Кавали .... плаж .... умът ми инстинктивно направи асоциацията маркуч в банския.

А моят с Армани и гадже на плажа.
После съдим нашата Николета, те световните дизайнери препечени като курабии в солариума, какво остава за нашите ширини. Дано поне си повдигат гънките да са опечени равномерно.  Mr. Green

# 571
  • о`майна лунна нощ е
Какво ни причиняват тези хора ... какво .....  smile3544

# 572
# 573

Роберто Кавали .... плаж .... умът ми инстинктивно направи асоциацията маркуч в банския.

А моят с Армани и гадже на плажа.
После съдим нашата Николета, те световните дизайнери препечени като курабии в солариума, какво остава за нашите ширини. Дано поне си повдигат гънките да са опечени равномерно.  Mr. Green

тя Николета е като Снежанка в сравнение с тях ...

# 574
# 575
Аз на нейно място ще се радвам на послушното си мъжле/ което го върти на пръста си/ ще си родя 1-2 диванета и ще се занимавам с неща, които ми доставят  лично удоволствие/работа, благотворителност/.

StopЛошото е, че тепърва ще прави политическа кариера в БГ. WhistlingПълен кошмар, тя и Кунева са ми ужасно антипатични.Няма да има отърване от Тоца, вече е отказала на една партия, а сега ще завалят масово предложения към нея, защото красотата ще спаси света. Tired

За съжаление в бг политиката влизат, ей такива повърхностни кифли като нея, които само те си вярват. Каква политика ще ми върти тя, при положение, че няма нито един истински работен ден? Само по себе си това не би ме интересувало, ако постоянно не ни занимаваше със себе си, че сега и в политиката да влизала  Stop
А това с тези конкурси и титли е толкова последователно и тенденциозно, че трябва да си много заблуден да не го видиш. От 2009г. тя, живее само, за да отмъсти на България за непризнаването й на красавица. Толкова явно беше навирила нос за този конкурс Мисис Свят, ходеше и обикаляше ТВ с постоянната реплика "Като представям Русия, имам големи шансове". Е, добре разбрахме, че пак разчиташ на парите на мъжа си. Кое й е умното? Поне да си беше замълчала.
Сега ходи да се изказва по теми като енергетика, от които хабер си няма. Говори общи приказки на килограм. Уж голям специалист по МИО, а до сега едно експертно мнение от нея не съм чула.
Съжалявам, че толкова хейтнах, но Тоца за мен е показателна как в България се уреждат повърхности, а за мен и мързеливи, хора с връзки.

# 576
Btw, Николета що не махне местожителството си Верона и не си напише къде живее в крайна сметка?
Или може би го пази за международните й фенове?

# 577
  • Sofia
Е, тя е написала къде иска да живее  Mr. Green При любовника дето започва с Н явно Wink
Впрочем от снимките изглежда, че с Валери отново са заедно, явно е преглътнал изневярата. Честно казано винаги съм имала лошо мнение за жълтата преса, но за аферата й с Михайлов по всичко личи, че ще се окажат прави. Май всички факти дотук го потвърдиха, а и Венета хубаво наля масло в огъня.

# 578
И кое точно ви кара да си мислите, че Николета в крайна сметка е изневерила с Михайлов?  Thinking
Според мен просто си имаха трудностите на "третата година"...

# 579
  • Бургас
И кое точно ви кара да си мислите, че Николета в крайна сметка е изневерила с Михайлов?  Thinking
Според мен просто си имаха трудностите на третата година...

Ами на Божито кариерата му стремглаво тръгна надолу. Нормално е да имат проблеми. Коя уважаваща себе си високоплатена столична кифла ще си има вземане-даване /пък пази Боже - да е омъжена/ за такъв екземпляр.

Какви доказателства има, че проблемите им са заради изневяра, пък била тя на Николета, и то точно с онзи "неустоим красавец" - Никиту. Аз си помислих, че тъй като Николета е много широко скроен /особено на някои места/ човек, вече просто й е омръзнало да стои с Божко.

# 580
  • о`майна лунна нощ е

Ами на Божито кариерата му стремглаво тръгна надолу. Нормално е да имат проблеми. Коя уважаваща себе си високоплатена столична кифла ще си има вземане-даване /пък пази Боже - да е омъжена/ за такъв екземпляр...
....

Моля, уточнете - изпълзяла от провинцията.

Защо не вземат Валерко и Никиту /правилно прочетохте - нямам предвид Николета/ да се вземат и всички да мирясат най-накрая.

# 581
Според мен,никога не са се разделяли.
Спомням си ,че  точно беше пуснала снимките от поредната екзотична ваканция ,и се заговори за раздяла,нещо което е ми се връзваше въобще.Всичко си беше един сценарии на пиарите

# 582
Според мен просто си имаха трудностите на третата година...

Ами на Божито кариерата му стремглаво тръгна надолу. Нормално е да имат проблеми. Коя уважаваща себе си високоплатена столична кифла ще си има вземане-даване /пък пази Боже - да е омъжена/ за такъв екземпляр.

Какви доказателства има, че проблемите им са заради изневяра, пък била тя на Николета, и то точно с онзи "неустоим красавец" - Никиту. Аз си помислих, че тъй като Николета е много широко скроен /особено на някои места/ човек, вече просто й е омръзнало да стои с Божко.
Какво искаш да кажеш? Защо е широко скроена?
Предвид, че пишеш в бг мама и да пишеш за широко скроени жени в друг смисъл е малко грозно. Sick

# 583
  • София
Какво искаш да кажеш? Защо е широко скроена?
Предвид, че пишеш в бг мама и да пишеш за широко скроени жени в друг смисъл е малко грозно. Sick
Стига де, толкова ли е трудно да се засмеете на нещо, което наистина си е смешно.  Joy Не сме в тема за броя на шевовете след раждане.  Stop

# 584
ми.. не.. лъха злоба, не добронамерена шега. От последните страници и не само срещу Николета.

Общи условия

Активация на акаунт