Звездни компромати - 192 част

• 56 254
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Какви доказателства има, че проблемите им са заради изневяра, пък била тя на Николета, и то точно с онзи "неустоим красавец" - Никиту. Аз си помислих, че тъй като Николета е много широко скроен /особено на някои места/ човек, вече просто й е омръзнало да стои с Божко.
Какво искаш да кажеш? Защо е широко скроена?
Предвид, че пишеш в бг мама и да пишеш за широко скроени жени в друг смисъл е малко грозно. Sick
Стига де, толкова ли е трудно да се засмеете на нещо, което наистина си е смешно.  Joy Не сме в тема за броя на шевовете след раждане.  Stop
Не са ми смешни "шеги" от този тип, отправяни от жена към жена.

Даян Крюгер

# 586
# 587
Бербатов

Починала е Мария Желева, съпруга на Желю Желев....

# 588
  • Бургас
Какви доказателства има, че проблемите им са заради изневяра, пък била тя на Николета, и то точно с онзи "неустоим красавец" - Никиту. Аз си помислих, че тъй като Николета е много широко скроен /особено на някои места/ човек, вече просто й е омръзнало да стои с Божко.
Какво искаш да кажеш? Защо е широко скроена?
Предвид, че пишеш в бг мама и да пишеш за широко скроени жени в друг смисъл е малко грозно. Sick
Стига де, толкова ли е трудно да се засмеете на нещо, което наистина си е смешно.  Joy Не сме в тема за броя на шевовете след раждане.  Stop
Не са ми смешни "шеги" от този тип, отправяни от жена към жена.

Даян Крюгер

Извинявам се, че обидих Майка и Жена на десетилетието - Госпожа Божинова.
Ако нещо не ти е смешно, не се смей. Аз така правя.

П.П. 192-ра тема се обсъжда жлъчно Нило-то. Мисля, че е късно да си говорим за злоба и лоши коментари  Peace

# 589

П.П. 192-ра тема се обсъжда жлъчно Нило-то. Мисля, че е късно да си говорим за злоба и лоши коментари  Peace

Признай си,че й завиждаш и да приключваме с темата. Mr. Green Laughing

# 590
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Само не разбрах каква е връзката с насочеността на форума- шегата не мисля, че беше насочена към Николета като към раждала жена.

# 591
# 592
  • София
Кейти  Пери за Мари Клер, която не била готова да има дете с Ръсел Бранд

Джейк  Гиленхал, цял

Оливие  Мартинез с Налла

Анна  Кендрик

Ана Пакуин и Стивън  Мойер

# 593
  • Бургас

Признай си,че й завиждаш и да приключваме с темата. Mr. Green Laughing

Много й завиждам  Laughing

Джулия е страхотна.
И на нея й завиждам  Mr. Green

# 594
На Джули, с ръка на сърцето мога да кажа, че и аз й завиждам. При това никак благородно Mr. Green

# 595
# 596
  • където ми харесва
То всичко много хубаво, ама това балонче, излизащо от Валери Джуниър е адски грозно от страна на написалия го....

# 597
  • Пловдив

Понаправил е малко мръвка, беше като скелет преди време, сега сякаш е по-добре.

# 598
То всичко много хубаво, ама това балонче, излизащо от Валери Джуниър е адски грозно от страна на написалия го....

И още една грозна вметка Как пък го прецениха, че е капризен?  Naughty
Иначе снимките са от месец март.

# 599
напомпал се е ,
 изкуствено напомпване ,  много е полулярно

Общи условия

Активация на акаунт