Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да облекча болките в кръста и корема по време на бременност?
Какво представлява синдромът на изчезващия близнак?
Какви са най-честите симптоми на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да облекча болките в кръста и корема по време на бременност?
Болките в кръста и корема по време на бременност са често срещани. За да ги облекчите, уверете се, че имате правилна позиция за сядане и лежане, правете умерени упражнения, обмислете масаж или прилагане на топли компреси. Важно е да се консултирате с лекар за подходящи методи за облекчаване на болката, тъй като те могат да бъдат индикация и за други проблеми.
-
Какво представлява синдромът на изчезващия близнак?
-
Какви са най-честите симптоми на бременността?
-
Какви са препоръките за физическа активност и упражнения по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на болките в кръста по време на бременност?
, така, че ще си ида аз в средата на декември да съм си спокойна. При мен комичното е, че шефка ми е мойто свеки (макар че, нямаме брак с мойто мишле, ама сме заедно вече 11 години, та си и викам така) и нали си решихме да им подарим новината на Коледа, че ще стават и моите и родителите на приятеля ми сефте баби и дядовци
едвам се сдържам да не се изпусна нещо. Добре, че нямам симптоми като гадене, повръщане и голям апетит, че досега да ме беше усетила
И аз много се замислям за болничен от 180 дена, знам, че от страна на свекито няма да има никакъв проблем, все пак може и от вкъщи да си работя, но не знам доки на какво мнение ще е, бях ви споменала, че от както съм бременна ходя при нея. Иначе до скоро си ходих на пилатес, но има много упражнения, които натоварват корема и спрях да ходя, йога за бременни вече май няма в моя град, така, че май ще се задоволя с клипчета от интернет. Искам да попитам дали е противопоказно да се пие валидол по време на бременност? Че от както забременях само лоши работи ме спохождат...