Сметка от МТЕЛ от преди години????

• 30 827
  • 51
  •   1
Отговори
# 45
  • Ямбол
A "приятелката" къде е?

# 46
Подаваш молба, описваш всичко и ти опрощават парите. Много приятели имаха проблеми с Мтел, но повечето се оправиха. Не съм чула никой, който да е пострадал, но всички са подали жалби. Без това не става.

# 47
  • София
Подаваш молба, описваш всичко и ти опрощават парите. Много приятели имаха проблеми с Мтел, но повечето се оправиха. Не съм чула никой, който да е пострадал, но всички са подали жалби. Без това не става.
Аз пък не познавам нито един с опростени пари.

Най- добре си уговори разсрочено плащане на дълга, така или иначе няма да ти се размине плащането, поне да си наясно, какво те чака. Това да разчиташ, че няма какво да ти вземат, не си е работа.

# 48
здравейте,днес се оказа 4е и аз имам същия проблем.полу4илА съм писмо от някаква фирма за събиране на дългове-оказва се 4е съм имала неплатени сметки от май до септември 2009г.но никой никъде не дава никакво инфо за какъв номер става дума ,преди месеци се полу4и същото писмо и за брат ми който е от 5 години в 4ужбина а периода за който имал задължения влиза в тези 5 години. платих ги на каса на мтел ,за което сега съжалявам:(

# 49
Съчувствам ти, мисля че би трябвало да занулят такива сметки като са имали срив в системата.
Особено ако излизат след години...

Sad

# 50
Здравейте!

Днес майка ми е получила писмо със съдебно искане да бъде погасена стара сметка от 2009 г., в противен случай ще и бъде наложен запор на заплатата и имуществото. Сметката е смешна 13.80 лв, а писмото е изпратено до баба ми(тя е титуляр на въпросният номер), която почина точно през 2009 г., но тъй като тогава живееше при другият си син, не знаехме, че има непогасено задължение до днес.

Въпросът е, длъжни ли сме да погасим тази сметка от 2009 г., която се води на вече починало лице?

# 51
аз имам 100 лв. от 2003-2004г.Още не му е минала давноста явно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт