Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 234
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • Враца
Лека нощ не успях да кажа снощи.
Но сега рано ви казвам Добро утро!   Hug Hug

Снежи, Честит рожден ден!
Да си жива, здрава и винаги усмихната.
Много щастие ти пожелавам!  Hug Hug  

# 346

Снеже Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes миличка ЧРД,

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 09:15 от sebilMM

# 347
Снежи -ЧРД  bouquet

Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

Извинявам се, че няма снимка, но така и не се научих как се слага... Blush

# 348
  • Враца
Момичета, забелязахте ли Неджмие сутринта как гледаше и си галеше корема в огледалото. Това момиче започва да ме съмнява (мозъчно). Наистина сътвори хиляди проблеми и продължава, но чак пък до там... Да не си повярва сама, че е бременна.  Laughing Laughing 
Понякога я съжалявам (но в следващия момент ми идва да я убия) - наистина отношението към нея е било винаги по-различно отколкото към Фериде, за което лично аз не мога да оправдая родителите и.

Мони, и на мен ми се иска да се получи нещо между Селим и Неджмие - колкото и да са объркани и те имат право на радост и любов в този живот.  Praynig

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 09:47 от mama_an_ji

# 349
Здравейте, Чучулиги!   Hug Heart Eyes Hug
Желая ви много хубаво настроение през този ден.

Снежи, Честит рожден ден!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

за да си спокойна - ти пожелавам здраве за теб и за всички около теб,
 за да си усмихната - ти пожелавам слънце в прозореца всяка сутрин,
 за да си щастлива - ти пожелавам вечно обожание в очите на любимия човек .

Мами, да, това момиче взе да си вярва. Аз затова казвам, че със Селим са си лика-прилика. И при двамата се размива границата реалност-фикция. И на мен на моменти ми е жал за нея, в следващия момент като си покаже злобната душица /основно към Фериде/, си казвам, че си е заслужила всичко.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 10:08 от Moniiica

# 350

Добро утро!  Hug

Снежи, с най-хубави пожелания!  newsm51

Снощи пак сте будували ; ) Heart Eyes. Аз си легнах  рано-рано, като талпа се отнесох : ))  Предната вечер не спах много, защо ли  Confused... то, човек трябва да е от желязо, за да не му подействат емоциите.
Ах, а вие - държеливи, и целувки даже е имало : ) Ами, ето, целуват се и нормално хората във филмите, че с онзиденшната  Rolling Eyes .....

И сцената в трапезарията е много хубава, и тази в спалнята - с превод е много силна! Въобще, няма празно в епизода.... А кой си сложи само две капки парфюм, и кой се забрави с пулверизатора hahaha  hahaha
Много му приляга на К да е влюбен. В кръчмата, пийнаха с баща му по чаша вино и веднага се размечта :  в пансиона - другите сервиращи момичета с надиплени шапки, само Чучулигата - с кокетно боне  Grinning

Мами, според мен Неджмие няма лесно да излезе от релси, влюбена е,  мечтае за Селим и семейство.

Диди, това, което знам за сценаристката на нашия сериал е, че е писателка, има излезли няколко романа и 2-3 екранизации по тях. А със сигурност са цял екип, който работи под нейно ръководство.

Мони,  Hug !

Приятен ден!
 Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 10:34 от didibu

# 351
  • Враца
Малко инфо:

Цитат
Дизайнер Мюджелла Мерт, которая привлекла внимание историческими костюмами для «Чалыкущу», изготовила около 500 головных уборов.
"Мы изучили документы 1900-х годов и аксессуары тех времён соединили с современными" -сказала Мерт. Так же она сказала, что создавая костюмы для героини Фахрийе Эвджен, в пример брали образы женщин тех времён.

"Я люблю наряды Фериде"-сказала Эвджен, так же добавив, что эти костюмы показывают её характер: "Конечно костюмы далеки от гламура, но очень красивы!"

Скрит текст:
источник ВКонтакте

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 10:31 от mama_an_ji

# 352
Откъс от 11 еп. Сцената в парахода за "медените устни".

http://vk.com/video_ext.php?oid=6461583&id=167141255&has … 7896ec05&hd=1

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ах, за какво си мислят и двамата, за колибата в гората!   Laughing Laughing Laughing

Себииии, Hug  Heart Eyes специално за теб! Сцената в спалнята!!!

http://vk.com/video_ext.php?oid=6461583&id=167141017&has … 61e30482&hd=1

Мами, благодаря за информацията.   bouquet  bouquet
Костюмите на Кямран и Фериде са уникално красиви, както и на останалите. Съобразени с модните тенденции от онова време, с добавени  съвременни елементи. Новият тоалет на Фериде, с който се беше издокарала специално за Кямран така й отива. Искам да видя новото й палто за зимата, че 2 мес. изкара с червеничкото. Но Кямран как го изтупват. Отлична работа на художника по костюмите /дизайнера/.

Скрит текст:
Группа diziturk подводит итоги, 3 ежегодной премии "Лучшая Актриса Группы 2013 (Лучшая Актриса Года). По результатам опросов, в которых участвовали участники группы, Лучшей Актрисой 2013 года становиться Fahriye Evcen c 43, 06%, опередив сильных соперниц в финале, а именно Beren Saat и Tuba Büyüküstün.
Поздравляем и выражаем огромную благодарность, всем кто участвовал в голосовании. До следующего годаааа)))

Членове на групата са 25377 човека

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 14:49 от Moniiica

# 353

Мони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ти  ! И то много  bouquet

Ама ние наистина ще превъртим с тази серия и въобще #Crazy #Crazy #Crazy

Как се оглеждаше само котаракът Кямран преди да влезе в стаята.
Фериде май не очакваше ,че преди да каже -ДА! той ще влезе и за малко да се задави с млякото.

А нашият човек не само, че влезе ами и приседна и си я завиваше и клетва и даде.
 Как се сдържа Фериде да не скочи и прегърне  просто не зная.Аз ако бях нямаше да мога Laughing Laughing

А после колко и беше  учестено дишането   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart То и мойто беше.

Сега толкова ,че не съм си у дома .Довечера пак Laughing Laughing Laughing
А  Бали бей как целува Shocked Rolling Eyes Shocked без да прегръща   newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 354
  • Враца

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Ах, за какво си мислят и двамата, за колибата в гората!   Laughing Laughing Laughing

Мони! Благодаря за преводите!!! Hug

Значи, затова така се нажежи обстановката на парахода Embarassed Embarassed Laughing Laughing
Зная си аз - ще има къщичка в гората  smile3508 smile3508
Чакам си я с нетърпение.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 15:58 от mama_an_ji

# 355
Себи, Мами   Hug Hug

И благодарение на момичетата от руските групи на Королек.   smile3501 smile3501

Сцената с палтото!

http://vk.com/video_ext.php?oid=6461583&id=167142910&has … e9d2b5d6&hd=1

И финалната сцена

http://vk.com/video_ext.php?oid=7769007&id=166947383&has … 11060a5a&hd=1

А  Бали бей как целува Shocked Rolling Eyes Shocked без да прегръща   newsm78 hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Себи, действието се развива около 1500 год. Девойката е Кримска принцеса, сгодена за принц Мустафа, синът на Султана, но е лудо влюбена в Бали бей-велик воин, предан на Султана. Заради няколко целувки за малко да му хвръкна главата.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 16:39 от Moniiica

# 356
Мони, благодарности и от мен за сцените с превода.  bouquet
Красота...
Сега с превода обаче се сещам, че на Фериде й е забранено да говори. Вай беее...
Ми нашият човек може да остане без отговор, ако Фериде реши да спазва стриктно правилата на пансиона, или ... ако някоя от сестрите рече: "Йок! Никакви разговори!"... Остава варианта мълком да приеме пръстена на Кямран. newsm78

# 357
И аз да мина да ви нагледам  Hug чакам 9 епизод преведен и си ви чета постоянно.

# 358
Снежи,Честит рожден ден и от мен!!!

# 359
Монииика, благодаря за топлото посрещане!  Hug

Както казах и вчера, наистина филмът силно ме впечатли и ще продължа да го гледам с голям интерес. Моника е споменала за костюмите и за това, че дори и те са съвсем изпипани - съгласна съм. Всяко нещо си е на мястото. Мисля, че имаме още много, много да се дивим и от развитието на Фериде и Кямран, като персонажи, но и на актьорите като представяне. На мен Бесиде също ми е много забавна, наподобява ми на образ изваден от "Българи от старо време" Simple Smile

Снежи,  Hug честит рожден ден, пожелавам ти да си здрава, обичана и удовлетворена!   bouquet

Скрит текст:
[/b]

Общи условия

Активация на акаунт