Изгледах сцената " с палтото" почти на забавен каданс ,защото нета прекъсваше.
За първи път няма да се ядосвам ,защото можем да бъдем спокойни! Срещаме се всеки вторник с перфектни млади актьори Ф/К.
Мони

Аз ,затова ги обичам много наред с гифчетата.Виждаш детайлите в играта .Можеш да спираш да пускаш когато и колкото си искаш .Аз искам много и го получавам от целия екип и актьорите .
Та .... точно в тази сцена видяхме много щастливата
и дяволита усмивка на Кямран - "ще ми паднеш ти .. Фериде ....просто си обречена да си моя :hug":
Нарочно я накара Кямран да му държи сакото. Това си беше допир до него от нея , а тя и възела на вратовръзката му намести.Боже..... и то нежно и с чувство - "Котаракът /извинете ,че го наричам така , но от сцената когато искаше да го нахрани и сгрее с чай на двора на леля си и го канеше с- писиии..писи... пис!, си стана котарак.
А когато Кямран и държеше нейното ...то си беше прегръдка -топла , чувствена ...и от дръпнатата Фериде нямаше и помен. Да ,беше смутена от допира ,но не помръдна. Само очите и като на подплашена сърна гледаха тревожно.
Но номера му да пристъпва бавно към нея и притиска към стената със"заплахата"/Боже каква заплаха/ ,че ако я целуне трябва да се ожени за нея бе изиграна перфектно.
Фериде се пооплаши като си го знаеше как се заиграва с Нериман и колко му е "слаб ангела"да не го направи насред двора , а Кямран се забавляваше с нейната плахост невероятно.