Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 221
  • 735
  •   1
Отговори
# 360

Изгледах  сцената " с палтото" почти на забавен каданс ,защото нета прекъсваше.
За първи път няма да се ядосвам  ,защото можем  да  бъдем спокойни! Срещаме се всеки вторник с перфектни  млади актьори Ф/К.

Мони Hug благодаря и  за  този клип .  bouquet
Аз ,затова ги обичам много наред с гифчетата.Виждаш детайлите в играта .Можеш да спираш да пускаш когато и колкото си искаш .Аз искам много и го получавам от целия екип и  актьорите .

Та   .... точно в тази сцена  видяхме много щастливата
 и дяволита усмивка на Кямран - "ще ми паднеш  ти .. Фериде ....просто си обречена да си моя :hug":
 Нарочно я накара Кямран да му държи сакото. Това си беше допир до него от нея , а тя и възела на вратовръзката му намести.Боже..... и то нежно и с чувство - "Котаракът /извинете ,че го наричам така , но от сцената когато  искаше да го нахрани и сгрее с чай на двора на леля си и го канеше с-  писиии..писи... пис!, си стана котарак.

А когато  Кямран и държеше нейното ...то си беше прегръдка -топла , чувствена ...и от дръпнатата Фериде  нямаше и помен. Да ,беше смутена от допира ,но не помръдна. Само очите и  като на подплашена сърна  гледаха тревожно.

Но номера му да пристъпва бавно към нея и  притиска към стената със"заплахата"/Боже каква заплаха/ ,че ако я целуне трябва да се ожени за нея бе изиграна перфектно.
Фериде се пооплаши като си го знаеше как се заиграва с Нериман  и колко му е "слаб ангела"да не го направи насред двора  , а Кямран се забавляваше с нейната плахост невероятно.

Скрит текст:
Мони , гледах няколко  серии от ВВ докато се придържеха към   историята. След това прочетох 2-3 книги на тема Харем и престанах да го гледам.Проточиха го. Няма нищо по-пагубно идеален проект от чисто комерсиални цени да бъде разводнен и  обезличен. Сега ще се върна да търся кога са играли  Бурак и Мехмет Г

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 10:20 от sebilMM

# 361
Честит рожден ден, СНЕЖИ ! Здраве, късмет и щастливи, светли дни!!!ВЕСЕЛ КУПОН Two Hearts

Скрит текст:
Привет ,момичета wavey santa2 santa2 santa2 Nature Snowman
не съм ви забравила,не съм се отказала и от Чучулигчетата  Кямран и Фериде Laughing
По обективни и субективни причини съм много назад- едва до 4 серия Embarassed Embarassed Embarassed
Но скоро ще направя един маратон и ще вляза в час Peace Joy
прочетох последните 2 стр.и ви завидях ,че се радвате на романтика  Kissing Heart Two Hearts txtloves

Предварително благодаря
на Гери Филипова и екипа на Аси
за преведените серии,които ми предстои да гледам

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 362
Надева, Мами, Себи, Терзиева, Мони, Диди, Усмивчице, Киара, ЛилиHug благодаря ви.   bouquet

Страхотни коментари сте написали.  Hug Няма какво да добавя, само да се съглася, че серията беше перфектна. Heart Eyes

Не съм съгласна само с това, че Неджмие и Селим трябва да са заедно.  Peace Неджмие е злобничка и й хлопат дъскичките, но не е убийца като Селим.  Peace

# 363
  • Враца
http://www.youtube.com/watch?v=Siz8T68ZVHU

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 22:27 от mama_an_ji

# 364
  • Враца
И едно много забавно клипче:
 Laughing Laughing Гледа се с широка усмивка  Laughing Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=C3Le89j_D04

# 365
Добър вечер Hug

Честит Рожден Ден, Снежи newsm51

Много здраве, щастие и сбъдване на всички твои мечти!

# 366

Мони, благодаря за преведените сцени!  Hug
Този път руският екип като че ли беше много бърз, сигурно хубавия епизод ги е вдъхновил.

мога само да си представям какво удоволствие е да гледаш и разбираш всичко още при първото излъчване
 Heart Eyes

# 367
  • Враца
Добро утро, чучулиги!
С пожелания да имате  един прекрасен ден!

# 368
                                 Момичета, здравейте newsm53 smile3506 ,къде сте Shocked?

Ще взема да ви разсъня с по едно кафе  Laughing

Мами Hug по едно и също време сме варили кафето Laughing Laughing Laughing

# 369
  • Враца
Себи   Hug Hug Hug

# 370
Мами Hug Себи Hug
Докато пием кафето да прочетем една клюка..

Приключи ли любовта на Бурак  ....
Скрит текст:

Кончилась ли любовь Бурак Озчивита и Джейлан Чапы?

Некоторое время, записанный сплетнями, в возлюбленные певицы Хидисе – Экрем Окумуш прошлой ночью пришел в ночной клуб в районе Нишанташи под руку с Джейлан Чапой.
Развлекавшаяся внутри клуба вместе с друзьями парочка покидала его по отдельности. Экрем Окумуш, первый покинувший клуб, попросил журналистов не писать о Джейлан Чапе, заявив: «Джейлан мой друг. Вышла, что бы развлечься с Бураком Озчивитом. Потом пришла сюда. Если не будете об этом сообщать буду очень рад».
На вопросы о расставании промолчала
Джйлан Чапа, покидающая клуб после Экрема Окумуша, хотела скрыть лицо за шляпой, но не смогла скрыться от журналистов. Джейлан Чапа не стала отвечать на вопросы журналистом, о том расстаётся ли он с Бураком Озчивитом и раскрывает парус новой любви, при помощи друзей смогла взять такси и уехать домой.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 11:21 от eti80

# 371
  • Враца

Кончилась ли любовь Бурак Озчивита и Джейлан Чапы?

Скрит текст:
Некоторое время, записанный сплетнями, в возлюбленные певицы Хидисе – Экрем Окумуш прошлой ночью пришел в ночной клуб в районе Нишанташи под руку с Джейлан Чапой.
Развлекавшаяся внутри клуба вместе с друзьями парочка покидала его по отдельности. Экрем Окумуш, первый покинувший клуб, попросил журналистов не писать о Джейлан Чапе, заявив: «Джейлан мой друг. Вышла, что бы развлечься с Бураком Озчивитом. Потом пришла сюда. Если не будете об этом сообщать буду очень рад».
На вопросы о расставании промолчала
Джйлан Чапа, покидающая клуб после Экрема Окумуша, хотела скрыть лицо за шляпой, но не смогла скрыться от журналистов. Джейлан Чапа не стала отвечать на вопросы журналистом, о том расстаётся ли он с Бураком Озчивитом и раскрывает парус новой любви, при помощи друзей смогла взять такси и уехать домой.

Няма да "злорадствам", защото нищо не се знае все още Laughing Laughing, може да са само клюки. Ама пък как така го е изпуснала от поглед посред нощ, след като е като ваденка залепена за него?  newsm78 newsm78

Поживём - увидим!  Както казват "братята" руси   Laughing Laughing Praynig

# 372
Ети Heart Eyes ,ако започнем да разплитаме "клюката около Джейлан  кафето ще стане много дълго Wink  ,но наистина да изчакаме потвърждение.

Аз по принцип мразя папараците Mr. GreenНе зная кой им дава право да се ровят под юрганите на хората /не говоря за конкретния случай/ но  понякога  това което казват е част от истина.
Всяка крушка си има опашка ...../Не съм го казала аз Grinning/

Реших да потърся в Гугал нещо за въпросния  Екрем Окумуш с който се твърди че е била Джейлан   доколкото разбирам е  футболист на Фенербахче.

Мами Laughing за ваденката smile3508

# 373

В това клипче има всичко по малко Laughing

Скрит текст:
Дано не ви досаждам  Sad  с постовете си ,но днес трябва са си стоя в къщи  Sad

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 13:19 от sebilMM

# 374

Общи условия

Активация на акаунт