Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 166
  • 735
  •   1
Отговори
# 375

Kamran, mektebin balo salonunda Feride'ye evlenme teklif ediyor. Feride ise ona ne cevap vereceğini bilemiyor.
Kamran, mektebin balo salonunda Feride'ye evlenme teklif ediyor. Feride ise ona ne cevap vereceğini bilemiyor.

Kamran, mektebin balo salonunda Feride'ye evlenme teklif eder. Herkes şaşkındır. Feride ise ne cevap vereceğini bilemez. Yüreği kuş olur kanatlanır sevinçten. Feride'nin güvenini bir türlü kazanamayan kederli Kamran, umutla umutsuzluk arasında cevabı bekler. Bu cevap onun geleceğini belirleyecektir.

Necmiye'nin hamilelik yalanı Seyfettin Bey ve Besime Hanım'ı yeni bir çıkmaza sokar. Keder yakalarını bırakmaz. Üzüntü ve utanç, Seyfettin Bey'in sağlığını bozar. Selim'le evlenmeyi kafasına koyan Necmiye, yeni yalanlarla işe koyulur. İntikam zamanı gelir. Her şeyi yapmaya hazırdır.

Feride'yi aşka götüren yollar türlü engellerle doludur. Kamran, bu engellerden habersiz, uzak diyarlara gitmek üzere yola çıkar. Onu, kim durdurabilir? Besime Hanım'ın gözyaşları mı? Seyfettin Bey'in acısı mı?

# 376
Здравейте момичета, това май са снимки и озета за следващата серия. Доколкото разбрах с превода на Гугъл /а той е пълна трагедия/, Кямран ще разбере някаква лъжа, която няма да успее да превъзмогне и ще замине за чужбина. Любовта им е поставена пред нови препядствия,  Селим е готов а разплата  и нови лъжи.  Дано не съм разбрала правилно.

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 17:42 от nadeva

# 377
Етиbouquet

Благодаря за озета.   bouquet

nadeva,   bouquet дано няма пак мъка, ама е твърде вероятно да си разбрала правилно. ooooh! Peace

# 378
  • Враца
Ети ,   bouquet  bouquet

Надева, и аз нещо такова разбирам от чичко Гугъл, само ми се струва, че Кямран ще бъде спрян, може би от болестта на баща си. Сейфетин  с тази ръка, която го боли, може би има проблем със сърцето.
А Фериде, като че ли не е дала отговор Sad Sad   Той пак и се моли под дървото.

Пак ще ни хвърлят в размисъл до вторник.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 18:43 от mama_an_ji

# 379
Подсказка..

Подсказка на 12 серию.
"Если ты мне скажешь да"
"Кямран: Феридэ, радость моей души…ты скажешь мне да?"
Как известно нашу девочку зовут Чалыкушу и сразу она не ответит, она будет тянуть с ответом.
Неджмие пойдет к Селиму и расскажет ему о своих планах.
"Селим: Я и представить не мог, что любовь будет такой страстной."
Кямран даст некоторое время Феридэ, чтобы она приняла его предложение. А если она не примет у него другие планы.
"Сейфетин: Он сердцем выбрал тебя. Чего ты все усложняешь."
"Кямран: То, что она постоянно сбегает, заставляет задуматься меня, папа….это тревожит меня. Я ей сказал, что если она завтра не придет на встречу, я ее ответ приму как нет."

Описание серии.
Кямран делает предложение Фериде
Кямран в зале пансиона делает предложение Фериде. Все в шоке.А она не знает что на это ответить.
Ее сердце порхает на крыльях любви. Кямран, который так и не смог заслужить доверие у Фериде, будет терпеливо ждать ответа.Ее ответит изменит его будущее
Ложная беременность Неджмийе снова опустит головы Сейфеттина и Бесиме. Судьба не оставит их в покое Разочарование и стыд подшатают здоровье Сейфеттина. Неджмийе вбившая в голову идею женитьбы с Селимом снова начнет врать..Придет время мести.Она готова на все.
Пусть Фериде к любви полон препятствий . Кямран не зная об этих препятствиях будет вынужден выйти в дальний путь Кто сможет его остановить? Слезы госпожи Бесиме? Или боль господина Сефеттина?

# 380
  • Средната земя
Оффф, май романтичният епизод ще ни излезе през носа newsm78

# 381
Кямран прави предложение на Фериде в залата на пансиона. Всички са в шок. А тя не знае какво да отговори. Нейното сърце пърха на крилете на любовта. Кямран, който така и не е могъл да заслужи доверието на Фериде, ще чака търпеливо отговора й. Нейният отговор ще промени бъдещето му.
Фалшивата бременност на Неджмие отново ще накарат Сейфетин и Бесиме да сведат глава. Съдбата няма да им даде покой. Разочарованието и срамът ще разклатят здравето на Сейфетин. Наджмие, която си е набила в главата идеята за женитба със Селим, отново ще започне да лъже.  Идва време за отмъщение  и тя  е готова на всичко.
Пътят на Фериде към любовта е пълен с препятствия. Кямран, незнаейки за тях, ще бъде принуден да тръгне на далечен път. Кой може да го спре? Сълзите на госпожа Бесиме? Или болестта на господин Сейфетин?

Подсказка..
К: Фериде, радост ти за моята душа, ще ми кажеш ли "да"?
Както е известно, нашето момиче го наричат Чучулига и няма даде веднага отговор. Тя ще отлага отговора. Неджмие ще отиде при Селим и ще му разкаже за своите планове.
С: Въобще не можех да си представя, че любовта ще бъде такава страст.
Кямран ще даде малко време на Фериде да приеме предложението му. А ако тя не приеме, той има други планове.
Сейф: Той със сърцето си избра теб. Защо  все усложняваш нещата?
К: Това, че тя непрекъснато бяга, ме кара да се замисля, татко... това ме тревожи. Аз й казах, ако не дойде на срещата,  ще приема отговора й като "не".

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 20:05 от Katya_I

# 382
  • Средната земя
М дааа, сега ще има - "ти гониш" и Фриде ще трябва да доказва, че го обичаааа  Wink

# 383
  • Враца
Ети, Кате, Hug  bouquet  bouquet

Вместо да ни зарадват с два-три епизода подобни на 11 еп., те гледай какво замислили  Wink (Но реално тя и в книгата така бяга и страни от Кямран, само че вече са сгодени за разлика от тук)  ooooh! ooooh!
Чакам с нетърпение другия фрагман - досега винаги са балансирали нещата. Никога не е било толкова лошо, колкото звучи от озета.  Laughing Laughing  Този път няма да се поддам на лоши мисли. Laughing Laughing

# 384
  • Враца
Королек птичка певчая вырезка из 11 серии Воздушный поцелуй

">#t=170[/video]

Королек птичка певчая Начало 11 серии

# 385

Уфф..... какво му направиха пак на това момиче?

Не я оставят спокойно да повярва и се зарадва на любовта си..... Sad

Ето подаде му ръката си .....

Кямран..... не си тръгвай......

Някаква част от моят мозък ми казва .....не го пускай....

И сега отново интриги и мъка  за милото сираче. Едва ли щеше да е така , ако  майка и беше жива . Колко ли и липсва в този момент. Та тя няма нито един човек на този свят който да  я разбере и посъветва

Кате  Heart Eyes, Мами  Heart Eyes Ети  Heart Eyes благодаря ви  за преводите ,клипчетата и цялата информация  bouquet  bouquet

# 386
Попариха ни надеждите за още малко романтика  - вярно е. Но ми се струва, че е рано за дълга раздяла. Годеж все пак трябва да има, това е ключов момент в романа.
И друго се питам - дали след раздялата ще ни дават две паралелни действителности, живота на Фериде в Анадола и този на Кямран в странство? И двамата в такъв случай ще живеят със спомените  от 10 серия. Струва ми се, че тук имат възможности сценаристите да направят филма по-атрактивен. Няма как публиката да се задържи със спомени и сълзи.

# 387
здравейте момичета, сериала и аз малко не сме на ТИ, гледам го хем онлайн вече за 2ри вторник, хем от АСИ-то и ми е леко объркано кога какво се случи...да не говорим, че днес започнах да чета и книгата от Решат Нури.. вярно, и книгата е много добра, но сериала е още по-добър...хайде да дойде вторник отново, че да видим какво ще последва   bouquet

# 388

След този клип се чувствам силно парфюмирана Wink Laughing Laughing Laughing

# 389
  • Враца

smile3524

Общи условия

Активация на акаунт