Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 390

След този клип се чувствам силно парфюмирана Wink Laughing Laughing Laughing

Да, парфюмирана и омагьосана....

Не е необходимо да се целуват, тези погледи направо ни изпепеляват май... Embarassed

# 391
Мами  Hug  звуците на тангото  са най-подходящи за приспивна песен.  bouquet

Тери Hug  да ,можем да си станем  "пепел от  рози"Това беше цвета  на един незабравим  филм от миналото " Птиците умират сами"
 И там любовта беше -трудна , невъзможна дори но истинска както  е  в Чучуoлигата.

Лека нощ Hug Hug Hug

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 01:03 от sebilMM

# 392
Мами  Hug  звуците на тангото  са най-подходящи за приспивна песен.  bouquet

Тери Hug  да ,можем да си станем  "пепел от  рози"Това беше цвета  на един незабравим  филм от миналото " Птиците умират сами"
 И там любовта беше -трудна , невъзможна дори но истинска както  е  в Чучуoлигата.

Лека нощ Hug Hug Hug

Скрит текст:

Благодаря ти! За това видео -все още като ги гледам ми трепва нещо...Един от много стойностните филми за любовта, за ценностите и за живота...  bouquet

# 393
  • Враца
Момичета-чучулиги, добро утро!!!  Hug Hug
Нали не сте забравили, че днес е работен ден?  Laughing Laughing

Приемете по едно кафе от мен за разсънване с големия въпрос - каква ли изненада са ни приготвили в 12 епизод:  Laughing Laughing

Себи, Себи  ooooh! ooooh!  Laughing
С този клип снощи, с тази "Пепел от рози" какво направи  ooooh! ooooh!  Laughing Laughing
Осъмнах пред компа  Laughing Laughing Laughing Laughing (ама пък като ми е слаб ангела  Joy Joy)
Красива история, красива и изстрадана любов, която бях забравила.    Heart Eyes
Сега помежду вторниците ще имам какво да гледам. Heart Eyes
Благодаря ти   bouquet  bouquet

# 394
Момичета, има слухове, че Бурак и Паячка са се разделили  Laughing . Видяна е да излиза от едно заведение с приятелка и като са я питали дали е вярно - не е отговорила . Whistling

# 395
Момичета, има слухове, че Бурак и Паячка са се разделили  Laughing . Видяна е да излиза от едно заведение с приятелка и като са я питали дали е вярно - не е отговорила . Whistling

Това са слухове, те журналистите какво ли не измислят...Не,че я харесвам ама и журналистите са за бой някой път. Пък и може да е временно скарване-не се знае...Рускините пишат, че Бурак не я гледал така влюбено, както преди...и погледа му не бил като на Кемрян когато гледа Фериде... Joy Joy Joy

# 396
  • Враца
Слушайки тази песен и този глас, не знам защо си я представям с кадри от нашето сериалче  Thinking Thinking
Ети, ти си специалист по клипчетата, ако не се лъжа - би ли излязла добра комбинация от това?  Hug

# 397
Мами Hug

Скрит текст:
IZVINQVAM SE 4E PISHA S GOLEMI BUKVI..
AMA V4ERA KATO SPRQ TOKA I KOMP. SE POVREDI...
A S TOZI KOMP. DETO SUM... MOJE DA TE ZABOLI GLAVATA ooooh!

PESENTA E MNOGO HUBAVA, STAVA ZA KLIP4E..
AKO ISKASH KATO OPRAVQT KOMP. MOGA DA IZMISLQ NESTO S NEQ..

# 398
  • Враца
Ети,  Hug Hug   yes

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 15:42 от mama_an_ji

# 399
Ети, Hug  благодаря за превода на озета.  bouquet  Съмнява ме, че Фериде няма да приеме предложението на Кямран или по-скоро някой ще й "помогне" да не го приеме. ooooh! Оф, Неджмиенцето, освен лечение, не знам друго дали ще й помогне.  Peace

Много красиви и забавни снимки и клипчета сте постнали.  bouquet Heart Eyes  Мерси.   bouquet

# 400

момичета вторият фрагман

http://www.youtube.com/watch?v=fwcdOafbc6A

# 401
  • София
 Много хубав епизод гледахме и с удоволствие го гледам още веднъж...наистина филма е по-добър от романа и това е заради толкова чаровните и талантливи герои.В този сериал има всичко,но тези сладури Фериде и Кямран наистина са страхотни...страхотна двойка и много синхрон между двамата...Търпеливо чакам превода и благодаря на всички за прекрасната тема и възможност да видим наистина един стойностен и наистина хубав сериал. newsm10 newsm51 txtloves

# 402

Сега да кажа и здравейте! Heart Eyes

съвсем случайно видях фрагмана, тъкмо щях да влизам в темата

Благодаря за озета, превода и новите снимки! Hug

Доколкото се вижда, не познах - предложението в пансиона се случва реално. Но все пак май ще изляза права, че не това е Момента с главно М, в който Фериде казва ДА. Ще бъде друг и по-натам. Много правилно, че не се е съгласила. Честно казано, изненадана съм от варианта, който избира Кямран, при положение, че видя как Фериде я е срам даже да погледне Сейфа и Бесиме в очите, а така изправена пред целия пансион... Не е в характера и стила на героите (според мен). Като изключим чудесните думи, които изрича Kямран и от друга страна приятния арт ефект, който има сцената за филма, не намирам никаква логика и обоснованост в решениението на сценаристите да се направи по този начин.  Облеклото на Ф малко ми прилича на кабаретно, а и с този лъч светлина от прожектор цялата сцена изглежда точно като театър, представление за пансионерките и гостите. Аз специално не съм ЗА, не ми допада Rolling Eyes
Харесва ми осъвременяването във филма, но предложението за женитба в американски стил никак  Confused. Нали ги знаете в щатите какви са маниаци на тази тема. То не са хеликоптери с веещи се назад транспаранти MARRY ME!; или написани по всевъзможни начини къде ли не, винаги задължително с много публика; чудя се колко ли пръстени с диаманти са изядени там с тортите, в които ги мушкат : ))
Не знам, ще трябва да изгледам този и сигурно още един-два епизода, за да изясня за себе си защо са го направили така.  Rolling Eyes

Селим все повече обръща внимание на чувствата на Неджмие, интересно ще стане там : )

Чакам с нетърпение превода на 11 епизод , има някои неща, които ми се иска да разбера  Blush

Hug

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 23:19 от didibu

# 403
Здравейте!  Simple Smile

ПРЕВОД:
К: Фериде, (нещо на душата), ще ми кажеш ли да? Утре ще ми дадеш отговора си, ......., ако не дойдеш ще приема, че ми отказваш.
Н: Това не е любов, Селим, отмъщение е. Отмъщение за семейството ми.
К: От тук нататък Фериде ще реши. Съдбата и е да бъдем двамата (за това не съм сигурна).
Кямран казва, че заминава някъде, нещо като да замества някакъв лекар, ама на война ли е какво е, не разбрах.  Rolling Eyes
Момичето: Фериде, Фериде, Кямран отивал не разбрах къде.

Надявам се все пак съм била полезна с доста ограничените си познания в турския.  Peace

# 404
Мерси за фрагмана.    bouquet

Превод от английски Hug

Кямран: Скъпа, Фериде, ще ми кажеш ли "да"? Може да ми отговориш утре на нашето място. Но, ако не дойдеш, ще приема, че отговорът е "не".
Неджмие: Това не се нарича любов, Селим, а отмъщение. Отмъщение на семейството ми.
Кямран: Оттук-нататък Фериде ще реши какво да направя. Моята съдба е до устните й.
Заминавам. Ще продължа работата си в чужбина, в Европа.
Мари: Фериде, Фериде, Кямран замина за Мадрид.
Фериде: Какво?

Киараbouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт