Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 194
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Слънчев и усмихнат ден на всички Чучулиги!  Flowers Sunflower sun

gphilipova , благодаря!  Hug  bouquet

# 16
  • Враца
Изгледах началото на 7 еп - ами то, тате Сейфетин изобщо не го тласка към Нериман, според мен. Така води разговора, че непрекъснато му набива в очите Фериде и го кара да се замисля: "Освободи сърцето си, то ще намери своя пристан", "Твърде дълго мислиш", "Ето защо трябва да се замислиш" - така лекичко го "води" към Фериде. Усети го, че ако твърдо искаше Нериман, нямаше толкова дълго да се двоуми. Хитър е Сейфетин бей.  Laughing Laughing Така го усетих аз. Laughing

# 17

HugЗдравейте Hug

С отварянето на темата и хоп....щастие Hug

И това го дължа на   екипа ви Филипова 

Още не смея да коментирам снощната серия  само по картинки Sad Ще почакам  малко и ще помоля

Мами ,ако може да ми постне линка от който мога да я гледам на части/мисла ,че ни го беше дала за миналата сериа  но сега не мога да го намеря/

Приятен ден момичета Heart Eyes  bouquet

# 18
gphilipova , благодаря за превода!  bouquet  bouquet
И аз да се похваля снощи се уредих да гледам епизода е само картинки гледах,но все пак е нещо Simple Smile.
Епизода като цяло ми хареса.Много се забавлявах на сцените на ревност,братовчедката също ми хареса с това нейно "нахакано" държание.Как само се появи в градината с лопатата  Laughing...С една дума ще чакам с нетърпение превода на серията

# 19
# 20
    Благодаря   ти  Мами Hug

Ще си го запазя за да не ти досаждам Laughing Laughing Laughing  bouquet

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 14:15 от sebilMM

# 21
# 22
Здравейте, Чучулиги!  Hug Hug Hug

Филипова, Алекс, благодаря ви за подаръка.  newsm51 newsm51 newsm51

Дива, прекрасен клип. Красота! Една от най-красивите двойки, които съм гледала.  smile3525 smile3525 smile3525

Изгледах началото на 7 еп - ами то, тате Сейфетин изобщо не го тласка към Нериман, според мен. Така води разговора, че непрекъснато му набива в очите Фериде и го кара да се замисля: "Освободи сърцето си, то ще намери своя пристан", "Твърде дълго мислиш", "Ето защо трябва да се замислиш" - така лекичко го "води" към Фериде. Усети го, че ако твърдо искаше Нериман, нямаше толкова дълго да се двоуми. Хитър е Сейфетин бей.  Laughing Laughing Така го усетих аз. Laughing

Мами, хитро постъпи Сейфетин. А и като му забрани да се приближава до ученичката, беше ясно, че реакцията ще е точно обратна. След това му призна, че знаел, че няма да се ожени за Нериман.  Wink

Но, в 10 еп. Неджмие надхитри всички. Голяма е манипулаторка. Със Селим са си лика-прилика. Този маниак дали няма да я обикне с времето, че да се кротнат и двамата? Ама надали.  ooooh!  Селим направи голяма крачка, като предаде роклята на Фериде на Нериман. Според мен това беше прощален жест, с който показа, че се отказва от Фериде. Целта му е само Кямран. Иска да го унищожи и ще използва всички средства.

Урааа! Вдигнахме го рейтинга! Някой знае ли кога е финала на "Гласът на Турция"?

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 14:26 от Moniiica

# 23
  • Враца
Селим направи голяма крачка, като предаде роклята на Фериде на Нериман. Според мен това беше прощален жест, с който показа, че се отказва от Фериде. Целта му е само Кямран. Иска да го унищожи и ще използва всички средства.

Мони, знаеш ли защо  даде роклята на Мюневер? Аз не разбрах.

# 24
Да не би да и я даде,за да и направи "магия" да го обикне?Нали с това се занимава Мюневер?

# 25
  • Средната земя
Благодаря за темата, за превода, за всичко  bouquet
Това е мания наистина  Laughing

# 26
  • Средната земя
Между другото - чудех се от къде ми е познат този момък -Иса и се сетих - имаше роля във Великолепният век, играеше годеникът на Хатидже  Wink. Извинете за отклонението  Simple Smile

# 27
  • Враца
Да не би да и я даде,за да и направи "магия" да го обикне?Нали с това се занимава Мюневер?

И аз имам такива подозрения, ама знам ли?

# 28
  • София
Историята с роклята на Фериде ме озадачава много. Според мене тя е част от плана, който сътвориха Селим, Нериман и Мюневер, за да разделят Кямрян и Фериде. За жалост нищо не разбирам от турския и ще трябва да изчакам руския превод, за да разбера какво са намислили.

Не ми се връзва да я даде на Нериман в знак на примириение и да се откаже от Фериде, за да се съсредоточи в унищожението на  Кямрян по две причини: 1. До този момент никой не знаеше, че Селим има тази рокля ( не забелязах да се хвали на ляво и на дясно с нея  Simple Smile ) и 2. Не допускам Селим толкова лесно да постави желанието си за отмъщение пред любовта си към Фериде. Вероятно роклята ще е оръжие в техните ръце, но защо, кога и как ..... мога само да предполагам. Сещам се и за трета причина - онова документче за брака му с Фериде все някой ден трябва да излезе на бял свят, така че за какво отказване от Фериде въобще говорим .... няма как да има сцена с този документ и да няма после някакво развитие. Сигурно онези малки дяволчета - сценаристите са замислили поредното пъклено дело и докато ние въздишаме по красавеца Кямрян и нашето момиче те току виж извадили томахавката и ни халосали по главите  Joy

А що се отнася до "уменията" на Мюневер - не знам, много несигурно, а и безинтересно ще е според мене да прави магии, чиито последствия не са ясни нито като време, нито като краен резултат - Нериман е практичен човек и по-скоро ще действа, отколкото да чака  Thinking

# 29
Снежка,  за прекрасната тема smile3525

Филипова, Алекс newsm51 за новия епизод..

И аз имам такива подозрения, ама знам ли?
И аз клоня към магия... дрехата няма за какво друго да им послужи..
А на Селим целта му  е Фериде... Левет е човека , който иска да вземе всичко, което принадлежи на  Кямран или по точно на семейството му... ако не се лъжа в предния епизод дори стана въпрос и за къщата.. с една дума да ги съсипе..

Снощи номера с обувките не можах да го разбера , но като го видях на картинката ми стана по- ясно hahaha
Сякаш и казва...Няма да ходиш никъде без мен.. ама нали е инат Фериде, събу се и тръгна боса Joy

Общи условия

Активация на акаунт