Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 5

• 75 165
  • 735
  •   1
Отговори
# 30

Мони, знаеш ли защо  даде роклята на Мюневер? Аз не разбрах.

Мами, предполагам, че Нериман ще я използва в 11 еп., не знам точно по какъв начин, само подозирам, че ще измисли нещо отвратително, за да нарани Фериде. Когато Мюневер  извади роклята от гардероба, Нериман попита какво е това. Мюневер й отговори, че Селим е казал да я вземе с нея в Текирдаг, може да й потрябва за нещо.  newsm78 newsm78 newsm78  И тогава двете се разсмяха много гадно.
Аз така го тълкувам този жест на Селим, като символичен акт, тъй като за него тази рокля е фетиш, част от обожаваната от него Фериде. Да се раздели с тази вещ, означава да предаде любовта си към Фериде, или да се примири, че няма да е негова. Може и да греша, предстои да видим.

Снощи номера с обувките не можах да го разбера , но като го видях на картинката ми стана по- ясно hahaha
Сякаш и казва...Няма да ходиш никъде без мен.. ама нали е инат Фериде, събу се и тръгна боса Joy

Ети, това беше една то най-симпатичните сцени.
Тогава й каза, че има нещо за нея. Тя попита какво е то, а той каза :"Сърцето ми."  Heart Eyes Heart  Боже, Кямран беше прекрасен в този епизод. Влюбен, ревнив, готов на всичко, за да му прости Фериде.

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 17:35 от Moniiica

# 31
Здравейте момичета!   Heart Eyes

Прочетох коментарите ви. Някои неща са минали покрай мен.
Липсата на превод ни  затруднява да възприемаме всичко правилно. Дори чата да е наред, пак е само ориентир. Добре, че играят хубаво,  доста се разбира. Превъртях някои неща от записа  набързо, че снощи пропусках.

Фахрие беше много красива на парахода; при слагането на пръстена и накрая, след като паднаха от люлката. И на трите места визията  и излъчването много точно отговаряха на ситуацията. Перфектно си изигра последната сцена.  Особено като паднаха -  мимики, интонация, всичко! Heart Eyes

Бу си е традиционно на ниво. Направи много сладък ревнивия Кямран. Какви очи въртеше само : ) Ама много ревнив Crazy! Дотук на нито един мъж не даде да се доближи до Ф. Забрани на Селим да се срещат, после на Исхан въобще не му позволи да се ръкува даже, и онзи на парахода го отнесе... Но колко беше щастлив накрая.

Не съм разочарована, че сцената с пръстена се оказа спомен. Така въздейства по-силно. Хареса ми почти колкото люлката. И двамата я изиграха много добре. Разпилени джанки колкото искаш - и негови, и нейни : ) , той  си ги посъбра обаче  Laughing.

Яд ме е, че изтипосаха веднага  Нериман в Текирдаг. Не ни оставят да подишаме спокойно. Поне за малко да се порадват двамата, пък после каквото ще става...

Селим не се е отказал от Фериде, това поне го видях. Каза, че Неджмие ще направи всичко за него, както той би направил всичко, за да има Фериде. Другите събития не мога да коментирам, не успях да хвана много превод, Неджмие ужасно задълба със Селим, той пък нещо взе с Мюнивер да се закача. Мисля си дали кадията няма да осуети сватбата....

Мони,   bouquet Peace  хубаво, че ни показа рейтинга! Приех нещата, каквито са и не се сетих за него. А даже е имало  мач по това време.

Бурак скоро няма да има работна пауза, така ми се струва. С такава игра и с неговия изразителен поглед.  В сцената направо искаше да  хипнотизира  Ф ...
Ще има много предложения, коя ли ще е следващата роля. Тъкмо ще открият и за Джейлан един щат - пазач на Бу  Mr. Green , да се намира и тя на работа, щом не се занимава с нищо.

7-ми с бг-превод ще изгледам с удоволствие!   bouquet за екипа!

Хубава вечер!   Hug

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 18:08 от didibu

# 32
Диди,  Hug

Бурак няма да остане без предложения. Но с тази си роля показа, че последната година  е работил много над себе си и има голямо израстване като актьор.

За сравнение сцената с люлката в 2 варианта. От 1986 г. и 2013 г.

http://vk.com/video_ext.php?oid=-52799602&id=166878442&h … 0a702737&hd=1

http://vk.com/video_ext.php?oid=-52799602&id=166878629&h … 2ebc2024&hd=1

# 33

тогава се разделят след падането, тук са гушнати  Flutter

в предишната версия продължителното  люлеене много дразни, нищо не се случва, само напред-назад, напред-назад  #Crazy ....

Не знам как е играл Бурак преди, но тук въздейства силно,  може би донякъде и заради образа

# 34
"Укротяване на опърничавата" в турски вариант Heart Eyes

# 35
Привет, за новата тема и за превода благодаря!

# 36
Момичета,как да стана вип потребител в Аси че да мога да изтегля фюлма?

# 37

Ето на тази страница е описано... трябва да пратиш SMS
http://asi-bg.net/vip.php

# 38
Имаме фрагман...[/i

Çalıkuşu 11. Bölüm 1. Fragman

В действительности что бы любить тебя нужно знать: то что чай липовый ты пьешь без сахара.
Когда ты очем то задумываешься смотришь на тоненькую черточку на ложке.
Из времен года больше всего любишь позднюю весну.
Кямран в действительности чтобы я любила тебя мне все это надо знать .
Кямран!! Не уходи !!!

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 20:06 от eti80

# 39
Дано да не е пак някакъв сън,или мечта на единия от двамата................... ooooh!Много е хубаво!!!!! txtloves txtloves txtloves

# 40
  • AMS
Привет, чучулиги!!!
Започвам от зад напред.  Rolling Eyes
Благодаря за фрагмана. Аз те първа ще го гледам няколко пъти, но ми харесва, че Фериде казва - Не си отивай!!!
За превода - Филипова, Благодаря е малко да кажа!!!
Момичета, снощния епизод много ми хареса. Ама много. Бурак с играта си направо ме зашемети. Побърква с тези погледи.   Направо не можах да спя от неговите погледи във всичките сцени и на кораба, и като стоеше на студеното навън, и с обувките и ...
Виждам, че се оплаквате, че Бесиме е прекалила. Да ме извини страхотната актриса, но аз изобщо не мислех за нея и героинята ѝ. А и всички лоши ги бях игнорирала.
Имах нужда от нещо много хубаво и това беше сцената на люлката. Това направо си е еротика и то изиграна страхотно. Това движение на кюклата...  Embarassed За пореден път се убеждавам, че креватните сцени нищо не струват, пред тази красота.
Позволих си да кача само този откъс. Направо не чувам какво казва Фериде. Чух само последната ѝ реплика - Ben de! Нарекох този момет - Трепети

Искам да уточня нещо и за една от сцените. Става въпрос за момента, в който офицерът подаде ръка на Фериде. Тя се смути, не само поради предишната среща между двамата, но и поради нетипичното му държание. Тя не подаде ръката си, дори леко я дръпна.  Кямран реагира, не само от ревност. Напомни му къде се намира и от кой трябва да иска позволение, за каквото и да било, свързано с Фериде, както неин настойник.  Знам, че  това със здрависването, с женам хич не е по нормите на корана и традициите. Дори е немислимо. Не може така да се докосва жена, та даже за здрасти.  Този офицер дълго време е учил френски сигурно  и е забравил някой неща. Добре, че Фериде не подаде ръката си. Може да е френска възпитаничка, нооооооо  Naughty

Скрит текст:
И накрая искам да ви благодаря, че сте уважили клипа ми Amorozo  и сте го гледали. Тази, на която го посветих, много се радва, защото днес има празник. Аз пиша, тук при вас, най-вече заради нея.

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 21:07 от di...va

# 41
Мони Heart Eyes  bouquet толкова много се нуждаех от този фрагман ,след общо - взето тежкия ми ден.
И руски текст   bouquet

И най- вече -КЯМРАН- НЕ СИ ОТИВАЙ!
Боже , доживях този момент  Hug

Сега мога да си чакам  след много серии и щастливия  край на тази прекрасна любов .
До момента да стоя като хипнотизирана  пред екрана и гледам Чучулегата  основна заслуга имат Фахрие и Бурак. Heart Eyes Heart Eyes

# 42

Репликите от последната сцена.. на руски

Скрит текст:
Фериде убежала от Кямрана и Мюжгян.
М:Ей-Богу, твои дела плохи, Кямран.
К:Когда она так делает, я не могу быть уверенным. Ты уверена, что она меня хочет?
М: Хочет она тебя или нет, я не знаю, но она тебя любит. Я знаю только это.
К: Хорошо, а если ты ошибаешься? Тогда она надо мной так подшутит…Я даже думать об этом не хочу..
М: Пожалуйста, Кямран. Что ты потеряешь? Наоборот, вы вот так боясь, теряете друг друга и не знаете об этом.
К: Ты права. Она очень гордая, очень упрямая.
М: Послушай, ты что боишься? Мм?
К: С чего бы..
М: Тогда, давай, покажи свое храброе сердце.

Фериде на качелях с Нермин.

Нермин: Фериде, я боюсь.
М: Фериде, Нермин не привыкла кататься стоя. Упадет ребенок.
Н: Фериде, я боюсь, останови я сойду, я боюсь.
Ф: Ничего нет, смотри мы тихо катаемся.
Н: Спусти меня.
Ф: Нет ничего.
Н: Фериде спусти меня, пожалуйста, я боюсь.
Ф: Ууфф, хорошо слезай, иди со своей сестричкой катайся, и мне не говори. давай же.
М: Иди ко мне, родная. Сильно испугалась?

Фериде сошла с качелей и тут Кямран))

К: Чем пугать маленького ребенка на качелях, занялась бы этим с равным себе.
Ф: Это ты равный мне?
К: Что случилось? Ты испугалась?
Ф: Чего мне бояться?

К: Мюжгян, сегодня мне сказала что-то очень хорошее. То о чем я мечтал всю жизнь…что ты меня любишь.
Ф: Теперь понятны твои намерения. Останови качели я сойду.
К: Фериде, пока не услышу от тебя правду, не остановлю.
Ф: Хорошо, я скажу. Я тебя не люблю, Кямран. Теперь всё? Останови сказала.
К: Я не верю тебе.
Ф: Это твои проблемы.
К: Фериде, я тебя люблю.
Ф: А это моя проблема.
К: Фериде, почему ты так все усложняешь. Согласись по-хорошему.
Ф: Кямран, нет ничего, чтобы соглашаться. Смотри мы упадем, останови качели. Кямран, смотри эти веревки нас не выдержат. Мы упадем, я тебе говорю.
К: Нет, пока не скажешь, что любишь меня, Фериде. Я тебя люблю.
Ф: А я тебя не люблю.
К: Я тебя люблю.
Ф: Я тебя не люблю.
К: Фериде, я тебя люблю.
Ф: Я тоже…))

Скрит текст:
Ф. Тетя сказала, что вечером гость придет. Надо одеться.
Ф: Гости придут.
К. Брось
Ф. Теерь доволен?
К: Не надо ничего, ты и так красивая, не отдам.
Ф: Понравилось что сделал?
К. Поедем в Сатмбул.
Ф. Сам езжай.
К: Давай поедем в Стамбул.
Ф: Езжай.
К. Я без тебя никуда.
К: Я без тебя не поеду.
Ф: А я с тобой.

К. Ты куда идешь?
К: Ты мне совсем не веришь
Ф: Ну а ты мне, все взаимно.
К: Все прямо?
Ф. Гость пришел.
К: этим пусть хозяева дома занимаются, мы тут гости.
К: Лучше всего ложись спать
Ф: Если тебе надо иди спать, а я посижу
Направих малко снимки от фрагмана..

Скрит текст:

# 43
Страхотен фрагман- пак ни дават надежди, а после....пак ни заливат със студена вода...А днешните Фериде и Кемрян са много по- красиви и по-артистични...

# 44

Ето на тази страница е описано... трябва да пратиш SMS
http://asi-bg.net/vip.php

Можеш да го изтеглиш и без да си Вип, трябва ти само регистрация

Общи условия

Активация на акаунт