Отговори
# 75
Моят бебок прави опит за обръщане  Shocked ( в момента е седалищно ), но не му се получава.
Успех на всички мами по болниците   bouquet и само добри новини да се пишат ! Simple Smile

# 76
  • София
Котке, каквото и да става, дано всичко е с щастлив край! Пък и малките бебета растат:)
Аз имам въпрос за клечките за уши с ограничител - понеже УНГ-то ми забрани на мен да ползвам клечки, та не се ли отнася това и за бебетата?
За изписване аз отдавна му бях харесала едно комплектче с пелена порт бебе и му го купих - боди, гащеризонче, шапка, ръкавички и терлички + портбебе. Днес даже се стреснах и го изпрах  Laughing Портбебето на центрофуга 600 си беше ОК. Мисля и космонавтче да вземем, че в колата с порт бебе не може да се сложи в столчето.
Панди, дали не може да пуснем анкета и за адаптираните млека? Знам, че 99% се надяват да кърмят, но знаем, че понякога не се получава и трябва да се мине на АМ или да се дохранва, та за такива случаи, ако може  Praynig

# 77
  С бабето хич не ми се занимава точно в тези моменти.
Сиана, мерси за инфото за водите.

Котке, голямо  Hug всичко ще е ок.

Стискам палци и на Ив и Прахчето

От мен лека и мека

# 78
Аз пък уж бях спокойна...Сега подпалих моторетката Mr. Green Искам до 18-ти да съм готова (багажи, мебели - всичко), ама да видим, ако Малечка е у дома с мен - не виждам как ще стане. Мм ми вика - остави го прането, аз ще го изпера, не се занимавай с нищо.  Heart Eyes
Елг - не се занимавай с бабата..тя поне е стара, онзи ден моята свекърва  каза на детето, че щяло да ходи на гости на баба и да стои и след като мама роди братчето  #Crazy Итрещях и се развиках, а тя ми вика - шегувам се...Е, дете на 2,5 години как да знае, че ти се шегуваш Confused

# 79
# 80
Момичета говорих с Ивчето. Добре е, има бъбречна инфекция и е на системи в болницата. Бебчо е добре, не е тръгнал да излиза.

Коте мисля те. Дано Мила изчака малко и не бърза да се ражда. Гуш

А как е Звезден прах и тя ли е в болницата?

Лека от мен момичета ххх

# 81
  • София
Айде аз в кюпа вече на болезнените контракции Sad

# 82
Пандичка  Hug благодаря за темичката и се радвам че заглавието на темичката ви харесва Hug

Ох Панди,хайде дано това да е краят на вашите семейни болежки ! Много силно се надявам! Hug
Кайлис,как е твоята принцеска??
Елг,хаха направо ме уби с  това ами избягах 😄 напомни мини на моите забежки от час,колко висяхме по кафетата..
Много станахте с болезнените контракции,на всички много гушки и дано бързо отминат Hug

Аз също тези дни прах и гладих,въпреки че на бебка нямам още купен за изписването костюм..имам вече все пак подготвени дрешки за вс случай..
Шанте,Мандаринке вие къде се загубихте?? Hug
Аз мн се чудя за изписването тук...въобще нз как протича,но като гледам брата на ММ има снимка от стаята с мама и това е...иначе на моята Доки ще й рисувам картина ,цветя,бонбони,може и нещо спец да направя бебешки бисквити или мъфини,живот и здраве само...
Перо,нз защо се притесняваш толкова от "бъркането" за стрептококи..мен Доки ме проверява вс път и нямам оплаквания..вярно при мен заради операцията,ама за стрептококите не е нещо кой знае какво!Лично аз бих се притеснявала повече ако не си го направя това изследване,защото е опасно за бебето Peace Ти заради твоя Доктор ли така реагираш? Hug

Коте,Ив много стиснати палчета  bouquet

Аз да се отчета:

Не съм качила кг отпреди 2 седмици,дължа го на диетата заради диабета,но важното е че бебка е добре ,тъй като главата й е доста надолу ,личице пак не можахме да видим ,само Септември я видяхме на 4д,но нищо така и така на баща си прилича Laughing иначе очичките и нослето успя доки да снима и каза че тази позиция е "поглед към звездите" ,миличката ми тя ...толкова са сладурски всички бебета... Heart Eyes
Бебка тежи около 2600 гр ,питах пак дали е момиче за вс случай Mr. Green
Иначе и мен ме водят рискова заради ниските тромбоцити и диабета..

Ох хем нямам търпение вече,хем си викам по-добре още мин 2 седмици Heart Eyes

Добре дошли на новите мами   bouquet

Лека и сладки сънища! Heart Eyes

# 83
Добро утро,мами!От 3:30 съм будна с ужасни киселини и реших да си ви изчета.И аз да се включа в новата темичка.Вчера много напрегнат ден не можах и за секуунда да седна и бях като пребит.
Дано всички с болки и изтекли води и течности бъдат добре Peace.
Вчера да се похваля ходих да се запиша и прегледам в болницата,в която реших да раждам и останах възхитена newsm51.Обслужване на ниво,отношение на ниво,условия още по на ниво и в хода на прегледа се оказа,че съм попаднала в същата болница,в която родих дъщеря ми,но тогава беше малка частна клиника.И сега е частна ама голяма болница вече.Видях моето момче за пръв път толкова ясно и толкова обстойно,че през целия преглед бях втренчена в големия монитор на стената като олигофрен smile3532.Видях му лицето(прилича на мееееенннн smile3521),главичката,краката,всички подробности и спеше милия,но когато док реши да мери тонове избесня и почна да се мята.Може да звучи тъпо ама много съм възхитена.
Относно маршрутките и аз вчера имах неприятни усещания с тях.Сякаш возят чували с картофи тия хора и точно ама точно през дупките минават,останах без бъбреци.ММ не можа да ме закара до Сливен понеже имаше събрание и се наложи(а откога не бях пътувала с автобуси и тем подобно ужас #Shocked)Преместиха ми термина за 09.01. и вече мога да кажа че официално съм в 9 месец.Нищо не съм оправяла,едва вчера си вчех списъка с нещата за болницата,та другата седмица ще се приготвям по бързата процедура.Това е засега.Оправяйте се бързичко  bouquet

# 84
 Ехо,
Леко не съм спала, само ги мислих едни.

Кайлис-не мога да ги разбера що за мания е на секитата да искат по- големите деца, когато се появи бебето.
Преди време и моето свеки така казваше- едното дете на нея, другото на майка ми. Или се взимат двете заедно или нифо едното.

Ставам, че ме чакат закуски, изпращане, лекции. И да пак ще избягам. Втората лекция е супер скучно.

Много  Hug

# 85
  • София
Котката МартаHug

Днес бяхме с Вики на лекцията в лабиринт и ако не друго разбрахме какво не бива да ядем по време на кърмене, е бая неща са, да му се не види  Mr. Green

Ето една статия по темата от авторитетен източник, която се надявам да те поуспокои  Mr. Green Рядко се налагат кой знае какви жертви в името на кърменето, накратко казано  Whistling Whistling Whistling Хранене по време на кърмене

# 86
Здравейте момичета Simple Smile
Роси ви е писала за моята ситуация... Засега е бъбречна инфекция, бебо няма намерение да излиза още, успокоих се малко. Обаче носа ми е запушен и имам ужасна кашлица, не мога и да спя, ме през 10мин ходя да пишкам - абе картинка. Какво ни става тия дни не знам...

Иначе на 10.12 се местим в новия апартамент, утре плащаме наема и подписваме договора, Стискайте ми палци и за това. А като излезна от болницата ще викна една жена вкъщи да изпере, да изчисти, да изглади, че сериозно се чувствам ужасно неподготвена, а пък сама ми дават само лъжица и вилица да вдигам...
Не съм чела назад, но сега се връщам.
На Котката много късмет и прегръдки и скоро да видим малката Мила,
Прахче и на теб кураж и давай да стискаме още малко поне до Коледа, пък после каквото стане Simple Smile

Hug на всички!

# 87
  • Севлиево
Оф най накрая доктора видя кво е бебето...момиче. Каза че е наместено с главата надолу, даже е много ниско. То за това като ходя и ме реже болка долу. Била е голяма, от което съдя че най късно по Нова година ще сме с бебе. След консултацията ходих на родителска среща. Половин час се пулих в датите за сборни групи и се чудих да пиша ли да не пиша ли. Просто не знам какво ще е. В крайна сметка решихме трите дена - 18.19.20 да си е на сборни баткото, а другите дни да си е в къщи, защото и тати ще е вкъщи.
С килограмите вървя супер +10 за сега, имам право на още 3 Simple Smile

# 88
Здравейте! Hug
Котке,радвам се,че се разписа и че сега сте си у дома! Сега да не вземеш да грабнеш четката,я! Почивай си! Peace
Ив,дано да минат и твойте проблеми с бъбреците и стискам палци за квартирата! Peace
Прахче,стискам палци и при теб всичко да е наред! Hug

Бургаски мамчета,къде сте се покрили? newsm78  Дано всичко при вас да е на 6,че вече се шашкам... Rolling Eyes

Оф,тя и моята е наместена за излизане,хубаво,че още не е слязла много ниско,но снощи така мърдаше,че аз през 2 минути и в тоалетната... Беше ми смешно като ми казваха,че ще търча постоянно до тоалетната,ама сега ми дойде на главата...

На всички коремчета-много  Hug Hug Hug Hug и стискайте кълки още малко!  Peace

# 89
Добро утро, момичета! Simple Smile
Панди, благодаря че ме записа  Hug
Да вметна ..
Скрит текст:
точно преди да забременея започнах да правя торби, които тръгнаха много добре(продадох доста), но ги спрях защото първите три месеца се чувствах адски зле! Та проекта се казва Flyin'Panda )  Grinning
Аз от седмици не спя добре.  ooooh!
От два дни моето момченце е с ларингит и правя проверки цяла нощ. Пие Ксизал и два дни само спи...температурата я пребори- май. Правим инхалации. Но днес ще звъня на педито да попитам дали да не намалим дозата на Ксизала. Ужасен е този ларингит..Дано не стигнем до урбазон (веднъж ни се случи)  Sad

Успех на всички майчета които са в болница Praynig

Общи условия

Активация на акаунт