Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с котката Марта?
Какви са симптомите на бременност в 9-ия месец?
Какви са възможните причини за болки в краката преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с котката Марта?
-
Какви са симптомите на бременност в 9-ия месец?
В 9-ия месец от бременността симптомите могат да включват чести контракции, коремна болка, ниско долу и предимно вечер, както и усещане за напрежение в корема. Тези симптоми също могат да бъдат причинени от подготвителни контракции. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения.
-
Какви са възможните причини за болки в краката преди раждането?
-
Какви са възможните причини за изтичане на водите преди раждането?
-
Какво представляват контракциите и как могат да бъдат разграничени от изтичането на околоплодната течност?
и само добри новини да се пишат !
всичко ще е ок.

Итрещях и се развиках, а тя ми вика - шегувам се...Е, дете на 2,5 години как да знае, че ти се шегуваш
Ти заради твоя Доктор ли така реагираш?
.Обслужване на ниво,отношение на ниво,условия още по на ниво и в хода на прегледа се оказа,че съм попаднала в същата болница,в която родих дъщеря ми,но тогава беше малка частна клиника.И сега е частна ама голяма болница вече.Видях моето момче за пръв път толкова ясно и толкова обстойно,че през целия преглед бях втренчена в големия монитор на стената като олигофрен
.Видях му лицето(прилича на мееееенннн
),главичката,краката,всички подробности и спеше милия,но когато док реши да мери тонове избесня и почна да се мята.Може да звучи тъпо ама много съм възхитена.
)Преместиха ми термина за 09.01. и вече мога да кажа че официално съм в 9 месец.Нищо не съм оправяла,едва вчера си вчех списъка с нещата за болницата,та другата седмица ще се приготвям по бързата процедура.Това е засега.Оправяйте се бързичко
Дано всичко при вас да е на 6,че вече се шашкам...