Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с котката Марта?
Какви са симптомите на бременност в 9-ия месец?
Какви са възможните причини за болки в краката преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с котката Марта?
-
Какви са симптомите на бременност в 9-ия месец?
В 9-ия месец от бременността симптомите могат да включват чести контракции, коремна болка, ниско долу и предимно вечер, както и усещане за напрежение в корема. Тези симптоми също могат да бъдат причинени от подготвителни контракции. Важно е да се консултирате с лекар, ако имате въпроси или притеснения.
-
Какви са възможните причини за болки в краката преди раждането?
-
Какви са възможните причини за изтичане на водите преди раждането?
-
Какво представляват контракциите и как могат да бъдат разграничени от изтичането на околоплодната течност?

Живеем на близо, ходя често в тях и въпреки всичко задължително се чуваме сутрин. И понякога дори говорим по 30-тина мин. Винаги имам какво да си кажа с нея
След развода с татко, си станахме много близки с нея и така вече толкова години. Докато с татко - ми и да му се обадя нямам какво да му кажа или разкажа освен - как си, какво правиш в момента 
Остана ми да купя чехли и превръзки за болницата
Благодарим ви момичета! Май бебевалежа започва 

Дано няма губички, но се съмнявам. После аз самата ходих до Мед. академия за тестове за упойки, но само се разкарах, защото ми дадоха час за утре. Та след теста вече мога да раждам.