Отговори
# 600
Добър ден и от мен.Аз днес се поизморих(от хайманосване Laughing) и после се тропясах да спя,та досега.Вече се сдобих и с кошарка в нежно петролено и комплект с обиколник в бяло и синичко,сега остава въпроса кога ще ги изпера? newsm78.
Нощници вчера си купих две същите като тези,които бейбифейс показа в сайта,ама по 13лв. едната,S и M и ми се струват напълно добре като големина,все пак нали ще съм без корем вече(надявам се Praynig).
Честито лелинство на адашката Никито!  bouquet

# 601
Вече за пореден път чета, че след като родите ще сте без корем - че този корем  newsm78  не се ли сваля с месеци?!

# 602
Вебо, ама то колкото и да ти остане корем няма да е голям като за 3 кг бебе вътре, плацента и околоплодни води барабар!! А и честно казано си е до физика. Имам нагледен пример - приятелки, които още на първата седмица бяха без грам корем по себе си, все едно не са раждали. Но това са изключения де. За себе си предвиждам да имам, но колкото ако съм надебеляла, а не бременна. Та затова не мисля, че трябва да се купуват по-големи нощници от нормалните размери. Но както казах - не го съобразих това като си поръчвах нощници и според мен сгреших. Предупредих и тук, обаче явно не са ме прочели или взели под внимание  Peace

Ирчик,  Joy много добра философия!!!

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 19:27 от tonniny

# 603
Вече за пореден път чета, че след като родите ще сте без корем - че този корем  newsm78  не се ли сваля с месеци?!
Vebo,от раждането на дъщеря ми ми се губят много моменти обачееее ясно помня доктора като ми натисна корема при последния напън ,за да изкарат бебето и видях как корема ми буквално хлътна,на другия ден като ми идваха на свиждане ме питаха: "Абе момиче къде ти отиде корема?"Честно казано и аз бях изумена,ама факт.То май си е до физика,еластичност на кожата и т.н.

# 604
Моят се прибра почти веднага след ражданията, но сега нямам идея дали  hahaha и досега една стрия по корема съм нямала, а с тези бебки имам няколко вече около пъпа  ooooh!

# 605
Аз имам корем като в 6-и месец, защото нямам води. Като излезе и бебето, ще остана съвсем без корем.
С Кифличка си влязох в дънките отпреди бременността 3 седмици след раждането.
Исках да ви покажа едно клипче как спада коремът още при самото излизане на бебето, но не мога да го намеря.
Разбира се, зависи от много неща - колко подкожна мазнина има натрупана, колко са отпуснати коремните мускули, етц.

Това с натискането по корема, за да излезе бебето, се казва Кристелер и е забранено, но в България за жалост още се практикува. Пожелавам ви да не стигнете дотам.

# 606
Mоя корем го натиснаха,защото тотално бях изтощена и спрях да напъвам,а и пъпната връв беше увита и затова ме натисна доктора,но видях как ми хлътна корема. #Crazy

# 607
Вече за пореден път чета, че след като родите ще сте без корем - че този корем  newsm78  не се ли сваля с месеци?!

При всяка жена е различно. На мен ми трябваше 1 месец след първото раждане, за да си възвърна формата от преди забременяването.
Сега, какъвто корем съм отпрала, представям си как ще увисне след раждането.  Tired

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 20:03 от Анонимен

# 608
  • София
Хъм, след горните постове дали да взема да споделя и аз. Да не решат тези, на които им е за пръв път, че при всички е така... При мен пък доста дълго се възстановяваше положението... Разширяването в ханша и гръдния кош (не бюста, той не се промени особено) остана в голяма степен. С тази бременност до момента съм качила най-малко килограми (!!!), дано има някакво значение...

# 609
Мисля, че всичко почна от това какъв размер нощници за кърмене да се купува. Никой не казва, че ще бъдем всички стройни като фиданки, напротив. Обаче колкото и да останем дебели, няма да е като да трябва да купувам от М в нормално състояние ХЛ в бременно, заради корема. Най-много Л да трябва да се вземе.

# 610
  • София
Да се включа и аз в обсъждането с разширяването - аз принципно съм си широкичка в ханша, но сега имам чувството, че съм станала още по-широка, та си мислех след раждането няма ли някакви упражнения, хем да ни помогнат да се възвърнем формата, хем и да спомогнат с намаляването на обиколките, че сега ми е трудно с дънките, пък ако съм с по-голямо дупе - не знам Sad

А за корема - мисля да си взема от коланите за след раждане - харесала съм си няколко модела, но ще изчакам прегледа при доки, да я питам тя какво ще препоръча.
Има много за и против тези колани - някоя раждала мама ако е ползвала моля да сподели  Peace

# 611
  • София
Натъпках се с таратор и зеле  eat
Елг, Кайлис, Вебо, ще си искате помощ, като имате нужда! Аз все още намирам сили да се справя сама, нали съм без дете, но майка ми само предлага да идва да чисти и да ни готви. Има моменти, в които съм скапана, но мога да се оправя и сама. Иначе днес тя дойде, напазарувала ми, 2 кг мляно месо на кайма, че знае, че ММ обича кюфтета, мусака и др. подобни манджи с кайма, плодове беше взела и не иска да й давам пари. Искаше да глади, но я пратих да си ходи, че и без това по цял ден тича по задачи. Поокопити се малко и тя. Свикна с ММ, запозна се с майка му и сега няма за какво да се караме.
Ивичка, аз имам тиреоидит на Хашимото, но никога преди не съм имала задушаване. Сега се появи с контракциите. Но пък нали и Елг и Кайлис казват, че са така  Peace Аз забелязах, че само в легнало положение се появява, по-радко в изправено, та наистина може да е от притискане на стомаха.
Тонини, не се притеснявай, аз добре съм си направила сметка за нощниците. Мерих по 1 пижама и 1 нощница, които имам тук, стари от преди. Аз и сега си ги нося. Разликата е 4-5 см в обиколката на нивото на бюста. Знам, че няма да съм с този тумбак, но и няма да стана веднага фиданка, та компромисен вариант е да е нещо леееко по-свободно. След малко ще сложа снимки във фейса да видиш за какво говоря. За името - харесвам и трите имена, но исках да е нещо малко по-рядко срещано. Не съм взела окончателно решение, ще мисля. Имам около месец.
Алиан, следващата анкета ще е за залъгалките, но първо да гласуваме в тази. Аз си мисля дали не натежава Авент, заради шишенцата, които получихме на изложението?Simple Smile За коланите ще чуеш различни мнения.
mama_Todorova , тя едната нощница е М, а другата е 46 номер. Различни номерации са, едната е БГ, др. - Турска. Честита кошарка!
За корема, аз нямам опит, но според мен тези с нормелно раждане много по-бързо ще свалят коремите. Аз имах един оток доста време над разреза ми, може би половин година и то при положение, че не съм имала корем, е не чак такъв! 
Аз имам още малко бодита да изгладя, с чаршафите приключих. Оф, много е уморително  ooooh!

# 612
Натъпках се с таратор и зеле  eat
Елг, Кайлис, Вебо, ще си искате помощ, като имате нужда!

Ами, за Елг И Вебо не знам, обаче моята майка живее на 350 км, идва веднъж на 2 месеца и няма как - пътувала толкова за една вечер - на другата си тръгва да я юрна да ми помага. Има ситуации и ситуации. Много се разводниха нещата, но аз просто исках да споделя, че ми е мъчно, много мъчно, че бяха тук по 4 дни и пак накрая сама трябва да се оправям - хем знаят за проблемите ми тн. Ама здраве да е. Аз съм свикнала последните 10 години сама, та сега пак така ще е.

Искам да помрънкам - направих меденки, 4 тави и познайте - не мога да ги ям, защото получавам киселини от меда!!! Съвсем го бях забравила този факт. А цялата къща мирише на канела и кардамом, ако можех да си захапя дупето от яд бих го направила!!!

За коремите - всичко е до физика и състояние на организма от преди бременноста. Ще се съберем - някои по-бързо, други по-бавно. Аз си имам едни панталони, те са ми цел. Купувани са още преди първата бременност, след дъщеря ми се събрах в тях, сега ще видим как е.

# 613
  • София
Кайлис, не съм те разбрала, но имах предвид това, което казваш - че стоят и нищо не правят. Мислех, че е за повече дни. Ти си знаеш де! Peace
Спри се с тези сладки вече! Лежи и почивай!

# 614
Кайлис- ми може те да си знаят, че се оправяш сама. Нищо де, сега малко по- спокойно и ТМ да помага, ще се справите.
И аз съм така с меда. Направи си само за теб с кафява захар. Няма да са същите, но все пак.

корема- ми моя се стопи тамън никога. Майтапя се. Винаги съм си имала коремче, колкото и слаба да съм. Но близо 4 месеца си седя по- така. Пясък не ми слагаха. Но сега съм решила след прегледа след раждането да почна с упражнения. Искам да се стегна малко.

Аз ви пожелавам лека и мека и много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт