Програма за подмладяване - диета с кленов сироп или сироп MADAL BAL - 8

• 76 343
  • 818
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен някой желаещ да започне на сиропа от утре с мен за подкрепа и повече стимул разбира се.Имам за сваляне повече от 50 килограма,колкото и невероятно да звучи и наистина съм се решила да направя нещо по въпроса... Cry Embarassed

# 691
Здравейте и от мен някой желаещ да започне на сиропа от утре с мен за подкрепа и повече стимул разбира се.Имам за сваляне повече от 50 килограма,колкото и невероятно да звучи и наистина съм се решила да направя нещо по въпроса... Cry Embarassed
Аз започвам от утре да видим дали ще издържа?

# 692
Аз започвам от утре да видим дали ще издържа?
Ок.Много ще се радвам ако се подкрепяме взаимно.  Hug

# 693
Хайде днес ми е първи ден Simple Smile Дано успея 10.

# 694
Здравейте всички
Първо искам да споделя , че отначалото на годината съм на програмата започнах с 14 дни и свалих 9 кг. , но месец след това си върнах 4 и пак започнах , но с 10 дни иии свалих невероятните 12 кг. Но половин година по-късно без никакъв режим съм върнала 6кг. ИИИ реших да започна отново вече съм осми ден , НООО съм толкова обезверена свалила съм само три кг и много се надявам да е от нарастващата луна Пия си 1,5 л. вода , 1 ментов чай дневно , през ден фреш и по 3 ч. сироп дневно както винаги , но незнам защо така ми се получва. А и е много гадно вкъщи никой не ме разбира само слушам така си си добре , че кое му е добрето нямам никаква подкрепа....................

# 695
Здравейте всички
Първо искам да споделя , че отначалото на годината съм на програмата започнах с 14 дни и свалих 9 кг. , но месец след това си върнах 4 и пак започнах , но с 10 дни иии свалих невероятните 12 кг. Но половин година по-късно без никакъв режим съм върнала 6кг. ИИИ реших да започна отново вече съм осми ден , НООО съм толкова обезверена свалила съм само три кг и много се надявам да е от нарастващата луна Пия си 1,5 л. вода , 1 ментов чай дневно , през ден фреш и по 3 ч. сироп дневно както винаги , но незнам защо така ми се получва. А и е много гадно вкъщи никой не ме разбира само слушам така си си добре , че кое му е добрето нямам никаква подкрепа....................
Е че това са отлични резултати, по моята сметка си -14кг от както си започнала първото сиропуване. Не е ли вредно толкова често да се подлагаш на т.нар "подмладяване с кленов сироп"? newsm78

# 696
Аз съм вече трети ден на сиропа с съм изключително радостна от това,което показва кантара  smile3501 smile3501 - 3.100 кг. Кураж момичетаа! Аз имам да свалям около 50 кг и като за начало съм доволна! Мисля да съм на сиропа до 14.10 и да направя захранване от 14 дни до 28-ми включително понеже на 29-ти съм рожденичка и поне тогава да си хапна една пилешка пържолка с чаша червено винце! Лек ден от мен с много минусчетаа !  Hug

# 697
Ами не не е вредно /стига разбира сее да не си постоянно на сироп. При нужда се следва пълният курс програмата от 14 или 10 дни се започва, след няколко месеца 10/7 дни и т.н . докато се стигне до тридневката.

В началото на годината когато започнах първият курс тежах 88 кг свалих 9 кг , но преди втория бях 83-84, а след края 71. Аз изкарвам програмата доста леко, но малко променям нещата: 1.не изключвам кафето нито цигарите, а само ги намалям защото инак имам страшно главоболие придружено с гадене чак до 5–6 ден буквално не мога да стана от леглото, пия по 3ч. сироп, по 1 ментов чай, зелен/китайски чай и фреш можеби е множко , но аз съм такава лакомия, че иначе не бих издържала. Но многото повтаряне на програмата разбрах, че подобре да се пият позволените чайове и фрешове отколкото по 10-12 дози сироп/аз по много малко свалям така.
Сега съм 74 и много се надявам да падна под 70 ноо

# 698
Здравейте. На мен днес ми е трети ден на сиропа. Започнах от 78,3кг., а днес сутринта бях 75,6. До довечера може и още да падна. Целта ми е 65кг. Незнам кога ще успея. Може би сега няма да е, но когато тогава. Успех на всички.

# 699
Здравейте МадалБалки  Simple Smile днес пристигна заветният сироп в мойта къщичка ... Много време обмислях варианта със сиропа и най накрая се реших, да си поръчам сиропето и да се почна, но смятам да направя 5 ден, като начало. Мога ли да се обърна към всички, които са на сиропче от много време, колко често в годината правите тази програма и как трябва да се спортува. Аз съм решила да направя следното, пет дена на сиропа, три дена захранване и след това един път в седмицата да съм на сироп и ден захранване и така 6 седмици след това почивка, ама колко трябва да е почивката?
През петте дена вместо спорт ще ходя пет километра има една пътечка близо до нас и много хора ходят, което ме стимулира допълнително.  Вие как мислите дали е правилно решението, което съм взела? Благодаря ви преднарително.

# 700
Здравейте сиропки   bouquet
Имам такъв въпрос към по старейшините в темичката, днес ми е 3 ден на сиропа от палми на Гарабитов, споделих с приятелка, че си правя прочистване, а тя ме нахока, че съм дала 100лв. напразно като същия ефект бил с кленов сироп, та въпроса мие тъй като съм решила да изкарам 10 или 14 дни, мога ли да продължа там след 10 ден с кленов сироп от здравословните магазини -та и захранването там, или си е най добре с каквото съм почнала с това да завърша програмата на изчисване?

# 701
Здравейте сиропки   bouquet
Имам такъв въпрос към по старейшините в темичката, днес ми е 3 ден на сиропа от палми на Гарабитов, споделих с приятелка, че си правя прочистване, а тя ме нахока, че съм дала 100лв. напразно като същия ефект бил с кленов сироп, та въпроса мие тъй като съм решила да изкарам 10 или 14 дни, мога ли да продължа там след 10 ден с кленов сироп от здравословните магазини -та и захранването там, или си е най добре с каквото съм почнала с това да завърша програмата на изчисване?
Довърши си сиропа(и без това си дала вече парички),но за другия път да знаеш,че и кленов сироп върши същата работа.Успех и много минуси Hug......можеш и с него да си довършиш ако ти свърши на Гарабитов

# 702
  • Велико Търново
Здравейте момичета чета ви и се замислям и аз да започна с този сироп но имам въпрос - когато се пие напитката например 5 дена само тя ли се пие и вода естествено без друго после заранването и след това почивка ли се прави или отново сте на сиропа ?

# 703
Благодаря Stone flower -сиропа на Гарабитов ще ми стигне до 11 ден, днес ми беше 6, и ако мога да задържа до 14 дни ще съм щастлива да преборя повече килца, които ми стоят от третата бременост, затова и ще продължа след 11 ден със кленовия сироп и ще го ползвам и за захранването!
Иска ми се да достигна 14 ден, а после и толкова захранване, че идват многоооооо празници, и знам че ще си върна някое килце там!

# 704
neonkaa Ще успееш стискам палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт