ОКТОМВРИЙКИ - Тема 1

• 29 719
  • 635
  •   1
Отговори
# 600

И още нещо  някой дава ли изворна вода на девин (аз с нея правя чайчето му)
В Девинската вода,съдържанието на флор,е 18 пъти по голямо от нормата.Тя не е за пиене дори и при възрастни.По добре вземи на Бебеланд Peace

Дани, доста си се объркала. Изворната вода на "Девин" е с флУор под 0,1 мг/л, а тази на "Бебелан" - до 0,7 мг/л.

И хайде, стига сте съчинявали басни за оригиналната фейсбук група! Приличате на лисицата от баснята, която решила, че гроздето е кисело, понеже не го стига.  Mr. Green

# 601
Момичета, за тези лепенки за поставяне след ваксините ли става дума?
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9654&cat=50

при нас не подействаха,вдигна 38т,но при всеки организъм действат различно

Целта на лепенките е не само да помогне да не се вдига Т, а и да облекчи болката от самото инжектиране.  На нас вчера ни сложиха вторите двойни ваксини, дано се разминем леко.

# 602
И нас вчера ни сложиха първата ваксинка, малко късно я слагаме, че имахме причина, за сега е добре, при вас веднага ли изникнаха някакви симптоми от нея като Т например. Или не на първия ден, че все ме плашат колко дни щял да бъде крив и такива неща

# 603
gostenkata75 Всяко дете си е различно. Вероятно вчера са ви сложили ваксината против Хепатит Б. По принцип тя се понася леко и рядко има Т. Ако се появи Т то тя е в рамките на 24-48 часа след ваксината. Не се сугестирай от приказките на другите. Ти си майка и най добре си познаваш детенцето. Ако ти си нервна и притеснена и на него ще се отрази. Просто го наблюдавай.

# 604
Да противохепатитната ваксина ни биха и мияказаха, че е болезнена, но както и да е, важното е да е добре. Някой случайно скоро да е правил изследвания на бебчето си за нивото на хемоглобина, нашия леко е спаднал  и е. 112, казаха, че е нормално но се притесних леко, като знам, че беше 125. Оф само се вкарвам във филми май :-o

# 605
Абе и аз ще се изкажа за ФБ, все още не искам да се присъединявам, предпочитам да пиша тук. Ама има, няма и мине някой от "оригиналната" група да се позаяде. За чий го правите и аз не знам. Много хубаво за вас, че сте се събрали хора, които си допадате, аз още си спомням безумните изисквания за присъединяване, много смешно беше. Ами за какво ми е да искам да съм в тази група, където очевидно голяма част от хората не са ми по вкуса. "Гроздето било кисело" и тем подобни са доста смешни изказвания. Ето krasy_alex написа, че не й е забавно тук, с първото дете е имала доста по-успешна форумска група със срещи и т.н. И при мен беше така, дори и сега си контактувам с част от тези хора. Това, че тук за сега не се получава такова разбирателство мен не ме притеснява, пиша основно за информация и споделяне на проблеми, които всички ни вълнуват в момента. Така че, ако всички го дават по-спокойно, без да се връзват много и да се чувстват длъжни да обясняват на другите колко са тъпи, атмосферата ще е доста по-добра.

# 606
Ахаха Портокалче, дали се връзвам...  Mr. Green Особено на човек, който не познавам няма с какво да ме трогне Simple Smile Аз уважавам всеки, който се държи прилично. Не харесвам арогантните хора.. И не им мълча Wink

# 607
  • in Wonderland
 Ей разсмяхте ме  Joy Joy Joy
Не знам кой кога се присъединил, но е факт ,че в ФБ има много мами , които не са писали във форума,а там са активни !!!Нооо ,всеки си преценява сам за себе си къде му е по-добре!!!! А пък за заяждането нз що се връзвате толкова много! Човек има нужда да изпусне парата от време на време и някои го правят тук!!! Еми усмихнете се на себе и си кажете "еее на мене па ми е добре "  newsm53  newsm44

# 608
Хм  newsm78, не знаех, че нашата ФБ група е фалшива.
Интереснооо, в отчетната тема се включих почти от началото, ЗНАЧИ Касао  и другите от първата ФБ група би следвало да ме познават. Брей колко познати съм имала  Laughing

# 609
Аз също се включих много рано в групата дори помня горе долу и кога (март месец), много малко след като разбрах, че съм бременна но спрях бързо бързо да пиша защото ме дразнеха многознайките и след това отново се включих и разбира се дори бях обидена от въпросната дама дето е от оригиналните пък ние тука седиме и се чудеме как да стигнем тва грозде  Joy

# 610

Мили момичета, защо не се карате на лични съобщения? Аз постоянно получавам известия, че в темата, в която съм писала, има нов отговор и все отварям с надежда да прочета нещо полезно, а чета разни глупости, които въобще не ме вълнуват. Тук искам да отбележа, че не нападам никого и въобще не ме интересува кой е започнал, кой е крив и прав. Молбата ми е такава, ако не можете да кажете нещо хубаво и полезно, замълчете.

П.С. Идея- направете си тема, в която да си мерите... каквото там си мерите, за да може тази тема да върви в оригинално замислената посока.

# 611
Момичета, напоследък темата е много тегава, поне преди имаше нещо полезно за четене. Не виждам смисъл да се мерите кой е по-умен, грамотен и т.н., все пак това е форум и едва ли тук може да се разбере нещо за тези ви качества  Thinking . Аз отказвам да правя следващите теми, смятам, че и сами ще се справите  Peace .

# 612
  • Стара Загора
toni_dimova, тъй като и аз съм от стара загора, мога ли да попитам при кой педиатър ходите?

# 613
toni_dimova, тъй като и аз съм от стара загора, мога ли да попитам при кой педиатър ходите?

Да ЛЛ ни е Владимирова в детска поликлиника на Руски.

# 614
И ние сме при д-р Владимирова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт