ОКТОМВРИЙКИ - Тема 1

• 29 898
  • 635
  •   1
Отговори
# 75
С нашата педиатърка обсъдихме ротавирусната ваксина и решихме, че няма да я слагаме.

# 76
Няма да слагам ротавирусната ваксина. Задължителните ваксини са достатъчно на брой, за да натоварвам бебето и с пожелателни.

# 77
Няма да слагам ротавирусната ваксина. Задължителните ваксини са достатъчно на брой, за да натоварвам бебето и с пожелателни.
newsm10

# 78

+1

# 79
  • София
  и + още един.

# 80
Роверандъм, аз ходих в 25та ДКЦ, доволна съм, сутрин приема без записване на час, работи със ЗК, за разлика от Драганов и Алексиев, те са само на частно. Ако няма проблем мисля, че и Пиперов ще ти свърши работа. Бебетата не чакат, регистрираш се на центр. регистратура и после в кабинета нАправо.
И Еми се напъва много сутрин милият, тези колики, не ни оставят да се събудим усмихнати и да си се гушкаме..
Чудя се за тази ваксина, но май няма да слагаме...

# 81
Кой каквото ще да казва, но моята щерка бабата я осоли при първата баня и това е /прави се само 1 път/. Не бях много съгласна, но не е станало кой знае какво. И моля, без излишни коментари, всеки си преценява, а и никой не е всезнаещ!
Да кажа за биберона - не исках да давам, ама мнооого успокоява. Даже в момента вместо да я държа съм й го дала, за да мога да седна да ви прочета  Embarassed А и с него не плаче по улиците в количката. Много труден избор - хем те облекчава максимално, хем не е препоръчително.
Ние май отдавна приключихме с коликите, дори понякога се питам дали не е затишие пред буря  Outta Joint Но това никак не пречи да си поплаква и да не кротува  Naughty
През деня и ние почти будуваме, иска ни се като са малки уж да спят повече, но уви  Wink

Храня я с АМ, но понякога давам и вит. Д, особено като е студено и мрачно и знам, че ще си стоим вътре. В това време изобщо не ми се излиза, предпочитам вътре на комп на топло, но трябва заради малката

# 82
Благодаря Каталония!     bouquet

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 16:48 от dani_dani1981

# 83
Dee_dee_7 със същите беше, на Orthoteh. На моето дете му ги сложиха на 2ден от раждането. Нямаше претенции. Опитвах се да го слагам на една страна, въпреки, че изглеждаше още по-неудобно, защото едното краче висеше във въздуха. Той сам бързо се обръщаше по гръб и аз го оставях. С тях имам чувството, че се въртеше повече. За българските на Михаела не знам дали вършат същата работа. Повръщането да не е свързано със слагането на гащите, дупето седи някак неестествено нагоре  newsm78 
Ротавирусната ваксина аз ще я сложа.
Аз пък не мога да го пробутам този биберон и много ме е яд. Отначалото е така, също и с шише. Това не пречи да опитвам всеки ден  Mr. Green

# 84
newsm10

# 85
Благодаря Каталония   bouquet

Момичета ние сме болнички от варицела от седмица и днес докторката му предписа антибиотик , не знам да го давам ли или не , много е пъпчасал , няма празно място без пъпки и то огромни.

# 86
Портокали   bouquet  Давай каквото трябва,бързо да ви мине.

# 87
nas ni prieha v bolnica s ostra alergia, nai veroiatno Abkm. Sega veche niama obrivi i utre shte se molia da ni izpishat, che shte poludeia.

# 88
Георгиева 86 благодаря много и така и ще направя.
Краси_Алекс съчуствам ти и те разбирам , моя син от 1 седмица е с варицела и докторката вече ни изписа антибиотик и аз съм пред полудяване , желая ви бързо оздравяване   bouquet

# 89
*Портокали*, а защо са ви предписали антибиотик? Все пак варицелата е вирусно заболяване. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт