Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
Какви са някои ефективни начини за поддържане на мотивацията за отслабване и какви методи обсъдиха във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните стратегии за отслабване, обсъдени в дискусията?
-
Какви са някои ефективни начини за поддържане на мотивацията за отслабване и какви методи обсъдиха във форума?
Участниците споделят няколко метода за поддържане на мотивацията при загуба на тегло, като споделяне на лични постижения, изразяване на подкрепа и взаимно насърчаване, използване на положителни мисли и цели, както и визуализиране на желаните резултати. Форумът подчертава значението на редовно споделяне напредъка си, изразяване на подкрепа и взаимна мотивация, както и поставяне на цели и награди за постигнати постижения.
-
Каква е диетичната схема на Дюкан и какви са основните принципи на тази диета?
-
Какви са препоръчителните количества млечни продукти, които трябва да се консумират по време на диета Dukan?
,но имам един основен и много голям проблем за мен.Имам доста голяма воля и много магарешки инат,но нещо винаги ми се прецаква с трета фаза,и ще ви бъда много благодарна и задължена за малко морална подкрепа от Ваша страна.Последно правих диетата на 15,09,2011 тогава за четири месеца свалих 24 кг,всичко вървеше прекрасно до средата на втора фаза,но........когато започвам да вкарвам гала вечерятя(втората)аз така се захранвам постепенно)и нещо винаги се обърква.Затова Ви моля да ми помогнете да преодолея тази трета фаза с ваша помощ.Благодаря Ви предварително

Мисля да ги изкарам 5 за да си включа тревите...Радвам се,че съм част от редиците и се надявам да има резултат и си обещавам да съм сериозна след това иначе...
Имам въпрос....за солта...Работя в ДМ и разполагаме с хималайска,нерафинирана и нз си каква още сол...могат ли те да се ползват в диетата и за предпочитане ли са от нормалната?