Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 57 018
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добър ден и от мен!
ЧЕСТИТА НОВА 2014г.

Бъдете упорити, режимни и много щастливи!

An.che браво за твоята упоритост!

MaggieIvanova добре дошла при нас и бързо преминаване през фазите! В трета със сигурност може!

Аз изкарах 14 дена отпуск и болничен. Резултатът е -0,500кг. Вери съм хепи!  Mr. Green

# 166
Здравейте и от мен,за много години на всички.Аз реших да се пробвам на Дюкан за четвърти път и последен надявам се Simple Smile,но имам един основен и много голям проблем за мен.Имам доста голяма воля и много магарешки инат,но нещо винаги ми се прецаква с трета фаза,и ще ви бъда много благодарна и задължена за малко морална подкрепа от Ваша страна.Последно правих диетата на 15,09,2011 тогава за четири месеца свалих 24 кг,всичко вървеше прекрасно до средата на втора фаза,но........когато започвам да вкарвам гала вечерятя(втората)аз така се захранвам постепенно)и нещо винаги се обърква.Затова Ви моля да ми помогнете да преодолея тази трета фаза с ваша помощ.Благодаря Ви предварително

# 167
Сама си го казала- голяма воля и магарешки инат Simple Smile Ще получиш подкрепа тук, но войната е твоя, така че...успех! И наистина 4 пъти са доста за Дюкан...Аз от 10.01 вече ще съм четвъртофазничка Simple Smile Макар,че смятам да не си променям много режима на хранене засега.

# 168
  • Плевен
Сладуриии, Честита Нова година! Да е една по-добра, щастлива и успешна година! Всеки да постигне целта си и да не се предава по средата на пътя си!
Честит празник на всички именици и на тези около тях!
Започваме да се появяваме вече на хоризонта! Кой с гордо вигната глава и добри показатели на кантара, кой с понаведена и с прегрешения!
Аз имах своите прегрешения, имах и своите малки плюсове, но имах и минуси! Равносметката е, че от доста години по това време на годината не съм била толкова малко килограми! Сега пак съм си около 81 (отдавна си остана този плюс 1 кг и си се въртя около него. Но ще станат нещата! Довечера пак съм на Имен ден...Боже, нямат ли край тези празници и отрупани софри! То това е най-важното - да издържаш на изкушенията, които постоянно са около теб! От сутринта напълних една кутийка с бонбони от именици. Шефа ни покани и той- Иван! как да не седнеш, как да не се чукнеш. Пих вода пих, но отпих за негово здраве и една глътка твърд алкохол! Ами няма начин! Да се пука тоя балон, като ще се пука! Той се пука, аз го вулканизирам! Станал е на кръпки, горкия, но държи още!
Добре дошли на новичките - MaggieIvanova   и ani26ani  ! Длъжни сте да сте стриктни и постоянни, момичета! Само така се постига целта! хайде ще се водим по пътя заедно! Маги, то ти пък къде си тръгнала с тия перфектни мерки!?! Недей така, бе момиче! Манекен ли ще ставаш т.е - "шапка на тояга"?
Адмирации към Анчето, Анеди, Нинчето, Тери, Деси_87!!! За малко да кажа - това що е с "А" - все е юнак! Laughing
Специални поздрави на Бабето5 - за новия член на семейството и добавката към именцето! Ами все по-Бигбаба ставаш, мила! И за онзи добър човек, дето не е на свинско - поздрави! Ще спаси Прасчо!

Поздрави и гушлячета и за Каги, Галка-портокалка, Вещи, Стайко, Кали, Александра, МамаМия Hug Heart Eyes
На добър час в Новата 2014 и към нови елегантни фигури!

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 09:22 от ArhMih

# 169
Здравейте! Благодаря за топлото посрещане Simple Smile ArhMih не се чувствам добре с тези килограми не съм била толкова отдавна и ми тежат нещо...то всеки си е свикнал някак. Иначе блг за хубавите думи! Simple Smile При мен спазването на режим не е трудност. Бях на 90 дневната свалих 13 кг.,но се изложих много бързо след това и вероятно организма ми е привикнал към нея...опитвах на два пъти да я повторя без грам резултат...аз и сега се храня така...забелязвам се. Сутрин с кисело мляко след 12 месо...спазвам нещо от нея явно ми е останало като навик и тя не ми действа. Тук ми е странно още липсата на салата,но 2-ри ден съм желязна  bowuu Мисля да ги изкарам 5 за да си включа тревите...Радвам се,че съм част от редиците и се надявам да има резултат и си обещавам да съм сериозна след това иначе... #2gunfire Имам въпрос....за солта...Работя в ДМ и разполагаме с хималайска,нерафинирана и нз си каква още сол...могат ли те да се ползват в диетата и за предпочитане ли са от нормалната? newsm78

# 170
Здравейте и от мен и честита Нова година!
Срам- не срам аз през тоя 1 месец пълен с празници май яко се улях - от десета пейка се преместих на единайста, но вече се хващам здраво в режима - няма да местя линийката нагоре, защото се надявам за 2-3 седмици да се върна на 107 кг. Ще се отчета в края на месеца какво е станало.
ArhMih  Hug

# 171
За много години ДЮКАНКИ-СЛАДУРАНКИ!
Едва ли има някой от моето време,когато бях на Дюкан-далечната 2008 год.,когато свалих 25 кг.за 3,5 месеца.До този момент съм си ги запазила с малки отклонения от 3-4 кг.Искам да кажа-Режимът действа,но иска стриктност,воля и упоритост,без прегрешения и тем подобни!
   Желая ви много успехи с килограмите,много щастие,здраве,любов и късмет на вас и вашите семейства!Бъдете благословени!

# 172
  • Плевен
Добро утро, банда!
Има бе, Весито5, понамирват се и такива от далечната 2008 г! Тогава за първи път започнах и аз, свалих 11 кг за 2 месеца и пfсле си съсипах третата... Почвах, прекъсвах още поне 2-3 пъти и се сега се влача като охлюв, но организмcj си отмъщава за такива основни грешки и кретам с по едно килце на месец. Тук съм защото имам нужда от помощ и подкрепа, най-вече психологическа - да си повдигаме духа взаимно и да вървят килцата надолу по-лесно. Всички успели в режима са голям стимул! Аз пък съм един пример какво става като се греши и нека да си вземат момичетата поука! Страшно се забавят нещата и се стига до демотивация и порочен кръг.
Благодаря за хубавите пожелания и браво за поддържането на килограмите при теб!
Стайко!  Hug Умната, приятелю! Ще ги свалиш само с режимстване. Гледах преди няколко дни Руслан Мъйнов и още помня щастливото му излъчване и думите: "Отслабвайте, хора! Много е хубаво!" Така е! В същото време се случи да попадна и на цивренето на Митьо Пищова ... как бил свършил вече за него живота...сърцето му излизало извън ритъм, не можел вече...да се "жакузи"-макузи с "паячетата"... А изобщо не стана дума, че е затлъстял като шопар и да вземе да отслабне! Сигурно не му минава дори и мисъл в главата, че това е основната причина за трагичното му положение. Ама хайде да гледам себе си пък аз!
Маги, да - препоръчително е да ползваш тази хималайска сол пред другата, но не и задължително! Важно е да си спазваш основните принципи на режима - препрочитай си първа страничка на всяка тема, книгата, докато ти станат втора природа и така до постигане на целта! Макар, че организмът си е мъдър и знае колко килца да стиска и колко да пусне. Не издевателствай над него. Понеже нямаш никакво наднормено тегло, той ще си ги стиска със зъби и нокти тези килца, които ти искаш да изкопчиш от него и ще става бавничко свалянето. Но ти си млад човек и не е невъзможно да свалиш и тези, които искаш. Браво, че ти е лесно да спазваш режими! Как става при теб - мотивацията ли е на първо място, недопускане на храни около теб, извън режима... какво е основното?
Ох, аз снощи на имения ден пак бях изложена на атаки. Изпих на хората водата, хапвах само някакви мезета и кисело зеле, но всичко беше твърде солено за моя вкус и днес като се качих на кантара и щях да припадна - точно 1 кг в плюс от вчера! Ееее, това на нищо не прилича! Но си го очаквах с тия соленажи! Сега се наливам с чай, вода, вода ... да измия всичко! Прочетох една статия сутринта - Празниците си отиват, килограмите - НЕ! - така е и при мен...за съжаление! Но ще ги махна тези плюсища аз!
На борба, момичета и Стайко! От сутрин - до мрак! И всеки ден - пак и пак!
Абе, с тези темпове на изпълване на тази тема дали няма да стигнем до другата Коледа!?!
Хайде да вземем нещо ново да направим с вас! Ако искате, в края на всеки месец - календарен, нищо, че няма да е кръгъл за отделните участници тук, да си направим табличка с постиженията и мерките - свалени кг, свалени см от талия, ханш, бедро, ръка ... Да стане едно задължително отчитане, че да се засилим малко!Да си "обявим" малко състезанийце и да се подкрепим така - тези с по-малките постижения, ще се стремят да догонят тези с по-големите и от кумува срама ще дадат и по-добри резултати в края на краищата! И може и да не посмеем да прегрешаваме от слаби ангели!?! Как мислите, сладури, ще си помогнем ли с нещо такова?
Приятен и режимен ден на всички! Целувки!

# 173
Здравейте, момичета!
Дали бихте ми помогнали със съвет?!
Дъщеря ми е на 14 години и иска да свали няколко кг. - примерно 5кг. Избрала си е тази диета. Тя се опитва да я спазва от понеделник насам. С малки прегрешения все още.Аз лично не съм я правила и малко не съм наясно.

Какво може да закусва сутрин?
Може ли да се смесват протеините или не? Примерно кисело мляко и варени яйца. Гледам я, че закусва сутрин само чаша кисело мляко - според мен е крайно недостатъчно. После яде чак след училище. Не мисля, че ще изкара дълго така. Най-много да озверее от глад и да си развали диетата. Ама не слушат тези тийнеджъри... Много ви моля, дайте няколко премира за закуска в първия етап, за да й ги покажа да види,че са разрешени.

По колко хранения има на ден? Какво би могла да консумира в голямото междучасие? Айрян или?!

# 174
Честита Нова Година и от Мен ! Желая на всички здраве , късмет и успехи през новата година!
Аз по празниците не издържах и сега ми трудно трудно да вляза в ритъм. Да си призная изобщо май не влизам... Не смея да се кача на кантара. Мисля да го направя в идния понеделник и да се мотивирам...Съгласна съм за състезанието, поне ще има и някаква отчетност. Само дайте форма, така че всички да пишем в една последователност, да сложим и кой на колко ПЗ и П е за да видим кой е по-лекия и ефективен модел.
Хубав ден от мен !

# 175
Здравейте голямо дюканско семейство! ..... Едва ли някой ме помни,ама аз минавам да ви честитя Новата Година и да ви пожелая много здраве,късмет,успехи.....

За мен нещата са идеални с килата....Поддържам без проблеми стабилни 68 кг (свалих от 100!)......Стигах и до 60-63,но се оказа,че най-добре ми е по калкулатор както ми даваше Дюкан...т.е. 68 кг...

Та бъдете здрави и обичани! Който иска да се подрежда за гушки.....

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 176
Здравейте, момичета!
Дали бихте ми помогнали със съвет?!
Дъщеря ми е на 14 години и иска да свали няколко кг. - примерно 5кг. Избрала си е тази диета. Тя се опитва да я спазва от понеделник насам. С малки прегрешения все още.Аз лично не съм я правила и малко не съм наясно.

Какво може да закусва сутрин?
Може ли да се смесват протеините или не? Примерно кисело мляко и варени яйца. Гледам я, че закусва сутрин само чаша кисело мляко - според мен е крайно недостатъчно. После яде чак след училище. Не мисля, че ще изкара дълго така. Най-много да озверее от глад и да си развали диетата. Ама не слушат тези тийнеджъри... Много ви моля, дайте няколко премира за закуска в първия етап, за да й ги покажа да види,че са разрешени.

По колко хранения има на ден? Какво би могла да консумира в голямото междучасие? Айрян или?!

Не знам в тази възраст дали Дюкан препоръчва чистите протеини. Може би трета олекотена. Прочети на първа страница има доста неща обяснени. Може да смесва протеини, да яде количеството и колкото пъти иска без проблем, докато се засити. Сутрин закуската е 3 с л трици, приготвени по различни начини...Щом дъщеря ти е започнала този режим запознай се много добре и ти с него.

# 177
Явно никой от старите кучета не му се рита срещу ръжена, ама аз четох-търпях, четох-търпях, ама накрая ще окна - КВИ 14 ГОДИНИ бе ЖЕНО - не дъщеря ти  - ти си за бой. Веднага беж да четеш книгата, първа страница или каквото искаш,ако искаш и наказателния кодекс, защото  ще стана и по груба - вие сте една безотговорна майка. Съдете ме ако искате, веднага ще си дам личните данните .
Мастерче  newsm51

# 178
Еййййй имало един чиляк дет ме помни....... Heart Eyes
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

По въпроса с мама-та с 14 годишната дъщеря......... Прочети последните публикации на въпросната мама...... Тя самата е започнала режим на Байкова......Ама не е наясно кое -какво......Тааа.......Не съм сигурна за кого пита дали за себе си или за дъщеря си......Ако наистина пита за детето е непростимо да позволи на подрастващо дете да е на такъв тежък режим......Ми то преди нещо да се започне трябва човек да е информиран!!!! .....Как после ще приживее ,че детето не се е доразвило,заради нейната разсеяност и простотия?!....(няма как да нарека по друг начин такова поведение!)....

РЕЖИМА Е ТЕЖЪК И НЕ Е ЗА ВСЕКИ!!!! Моля четете,преди да започнете или да препоръчате,особено на деца!!!!!!!1

Извинете ме всички пишещи тук за грубото ми вмешателство,но аз затова преди години престанах да пиша в тази тема......Сега влязох за поздрав,но като видях ,че издевателствата продължават - не можах да издържа........

# 179
Ето ме и мен агейн  Mr. Green Много съм навита и аз за таблички с мерките! Simple Smile
ArhMih много се мотивирам винаги за всичко което правя...просто съм си такава вероятно...и на диета ли съм могат да ми отрупат масата с торти,пасти,шоколади и да не ми трепне нищо...но не съм ли на диета нямам контрол...аз затова все прецаквам постигнатото...свърши ли диетата съм ламя...и отива всичко ...За това харесах тази,че е с голяма продължителност и има контрол. Единствено не мога да устоявам на чаша вино или бира...особено като се съберем с приятели,но...всеки със слабостите си. smile3560
Желая ви лека и спокойна вечер. Simple Smile P.S Тази диета,а и която и да е друга според мен са абсолютно недопустими за деца...да хапва последно за деня към 18h,да ограничи сладкото и чипсовете и ето ги - 3-4 кг... smile3557

Общи условия

Активация на акаунт