Коледата наближава, Дюкан с режима си ни направлява - 273

• 56 810
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • София
имам един въпрос... От къде мога да сваля книгата : Методът Дюкан с илюстрации?

# 361
Добро утро Simple Smile
ЕЛ2000, добре дошла и успех Simple Smile
desislava_87, не открих от къде може да се изтегли безплатно точно тази книга.
Докато рових за тази книга попаднах на нещо интересно http://www.tialoto.bg/a/3-sport/9736-uprajneniiata-na-diukan/
И на нещо смешно от онлайн книжарница:
Методът Дюкан с илюстрации. (Пиер Дюкан) “Колибри“
от Пиер Дюкан, Категория - Красота. Здраве. Еротика  Laughing
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 362
  • София
Добро утро Simple Smile
ЕЛ2000, добре дошла и успех Simple Smile
desislava_87, не открих от къде може да се изтегли безплатно точно тази книга.
Докато рових за тази книга попаднах на нещо интересно http://www.tialoto.bg/a/3-sport/9736-uprajneniiata-na-diukan/
И на нещо смешно от онлайн книжарница:
Методът Дюкан с илюстрации. (Пиер Дюкан) “Колибри“
от Пиер Дюкан, Категория - Красота. Здраве. Еротика  Laughing
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

Вчера се зачетох в нея ,в една книжарница и реално точно това четох Simple Smile))))) Дори пише подробно, колко мин ходене пеш на ден трябва да има.... Стори ми се доста по-интересна ,но аз не съм я чела нея. Дано някой намери нещо  Confused

# 363
 LaughingЯ вижте сега,спадате ли някъде в тези групи.... Mr. Green
http://www.bulgariautre.bg/2014/02/05/207659-koi_profesii_predra … zlishni_kilogrami

# 364
  • Русе
Анче, не само че спадам, ами и съм в първа категория  69% Sad

От вчера всяка сутрин съм на работа по 2 шишета 1.5л минерална вода и ги изпивам още на работа, за да съм сигурна, че ще си набавя необходимото количество за деня.

Мисля да се тегля на седмица, защото на мен лично ми е в повече, поне сега в началото тази мания по +- грамовете и да се изнервям допълнително - не благодаря.

Simple Smile Хайде лека вечер от мен.

# 365
Ехаа пак сме на втора страничка  Thinking Naughty Crossing Arms
Какво става бе момичета, я по сериозно  newsm78
Режима си тече, в неделя неусетно ще стане месец от както се завърнах. Ще играе метъра тогава, че тези застои хич не ме радват. Вярно са казали хората, че повторно, потретно и т.н нещата ставата мнооооого бавно. Но не че съм се разбързала, ама и аз като майки ми идва да му бия един шут сутрин на кантара с тез +- грамчета. Важен е тотала обаче в края на месеца на см и кг  Peace
И за протокола - съм едни -200 от тази сутрин  Peace
Хайде спорен и слабеещ на всички

# 366
да мръдна и аз темичката от втората страница Simple Smile трета при мен върви ужасно... малко храна и качени килограми .. Вие как сте ?

# 367
Здравейте, момичета и Стайко, разбира се! А Минавам да ви чета редовно,но с писането голям зор ми е. Помощничката ми види ли нещо с копчета и е първа. Та както разбирате писането ми е трудно. Исках да споделя, че режимът при мен върви много добре. Вече съм минус 22 кг и бавно,но славно вървя към постигане на желаните килограми. Искам и да ви попитам следното. Какво ви е мнението за печената соя? По принцип четох, че соевите продукти се разрешават, но мен ми е чудно за тази печената соя, която я продават по магазинчетата дали може да се яде. Като съм на разходка с малката не винаги успявам да ям, а като прегладнея соята лесно се намира. И така, успех на всички ви. Анче браво за килограмите! Ти си моят стимул! И честита трета фаза

# 368
  • Испания

Няма ме там, за моя радост.  Joy Wink

да мръдна и аз темичката от втората страница Simple Smile трета при мен върви ужасно... малко храна и качени килограми .. Вие как сте ?

В началото на Трета може да се случи, докато организъм се пригоди към нея. Но след това, при стриктно спазване, не би трябвало.

Ако ти се чете за Трета:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22884002#msg22884002

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22886015#msg22886015

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg26198117#msg26198117

Може да откриеш нещо полезно.
...Какво ви е мнението за печената соя? По принцип четох, че соевите продукти се разрешават...

Не е режимна. Други соеви продукти - да.

За соевите продукти в режима: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20310504#msg20310504   

В края на поста има за соевите ядки.

# 369
smileys Hug,аз,за разлика от теб,влизам  и още как... Mr. Green Joy
Но съм взела мерки-при този заседнал режим на работа,започнах преди 1 година да ходя  пеша-всеки ден,на отиване и на връщане от работа ,като максимално удължавах маршрута.
Много ми беше тежко в началото,защото страшно се изморявах!И как не,като 20 години съм била от колата на бюрото и после пак в колата... Laughingи с 40-50 килограмова "раница" на гърба си #Cussing out
 Сега не усещам разстоянията,припкам си и ако не ходя и един ден,усещам,че ми липсва .
Nastiya Laughing,браво на теб,чудесен резултат!Давай смело,сигурна съм,че ще справиш!Бъди търпелива и последователна. Hug
Mariya-Mina ,защо "малко храна"? newsm78 в трета?Казал е Дюкан точно какво и колко да се яде,нали?Хубаво си огледай храненето,някъде бъркаш!
Аз също съм  вече в трета,но толкова много ме е страх,че въвеждам много внимателно,бавно и последователно от новите храни.След 2 години във втора,май тотално съм си "обърнала"мисленето по отношение на храната,дано да е за добро Praynig
Майки,Гала Hug Hug Hug
Хубав уикенд на всички!  bouquet

# 370
   Добро утро момичета, не се ли размърдаха  кг при вас  Crazy
  Аз съм 65,500 тази сутрин....Не мога да издръжа повече от един ден на П. За това и резултатите са плачевни....Мислих си че до 14 февруари ще стана поне 63 кг и да мина в трета, но уви.....
   Като съм в МЦ много ми се яде сладко , салати ...абе всичко... Изяждам вечер по две  кофички кисело мляко с канела и подсладител, сигурно за това и не мога да сваля поне 1 кг.....Нещо се отчайвам вече   Sad

# 371
  • Испания
ДобрЮтро ви!  Simple Smile

Анче, ама сега си мацка и затова с кеф си разхождаш новото и красиво тЕло.  Wink Hug

Скоро не е пито каЙве в темата. Мимсче, липсваш много.  Sad Hug

# 372
Здравейте Simple Smile Аз пак бях болна  и не съм писала ама си ви чета Simple Smile
Ето ви една статийка за любимото ни заминамие - качването на кантара
Скрит текст:

Хубава събота на всички   bouquet

ПП Това беше единствения начин да го кача , имаше някаква защита Sad съжалявам , че е толкожа ситно

# 373
Здравейте момичета!
Аз съм една мноооого стара дюкянка,която обаче отново се завръща при вас.Преди 5 години спазвах режима на Дюкян и отслабнах за 6 месеца 27 кг.Но в един момент наддадох близо 10 кг,пък и годинките вече......ще ги сваля,сигурна съм,но със ваша помощ,както бе и преди!!!Режима ми е ясен,нямам никакви здравословни проблеми след него,напротив чувствах се млада и освежена!!!
Желая Ви приятна вечер и много минусчета!!! Simple Smile

# 374
Добро утро на ставащи сега като мен   bouquet на другите добър ден  Laughing
 дойде време и за моя месечен отчет. Доживях и аз да изтъркуля 1 месец (8 дни в I фаза, останалите по схема 4П/3ПЗ). Резултата е 8,2 кг и доста мерки:
ДАТА                          09.01   09.02
КИЛОГРАМИ                    77,2     69,7
ТАЛИЯ НА ПЪП                101        90
НИСКА ТАЛИЯ                  100       95
ХАНШ                               111      108
БЮСТ                               100       94,5
РЪКА -БИЦЕПС                   30       28
РЪКА - ПРЕДМИШНИЦА      25       24
КРАК - БЕДРО                  67,5       65
КРАК - КОЛЯНО                 45        43
КРАК - ПРАСЕЦ                   41      39,5

Първите 8 дни свалих малко под 5кг, останалите 3кг през следващите 3 седмици. Мисля си, че вървя добре - пред вид факта, че КГ, които имам да свалям не са адски много, но пък не са и 4-5, че правя режима за втори път, и че съм в МЦ с тези мерки, надута като плондер  Confused Както и предния път,т ака и сега смалям в началото предимно в горната част. Вече нямам търпение да почнат малко по малко да ми се прибира и ханша, че много се разчекна.
Снимки нямам, осмен ако не намеря някоя одподяща в цял вид от снощи - бях на едно събиране от нар. танци, изкарах си супер режимно на сьомгата в/у хапките и на 4л вода  Laughing и на 6 часа танци  Peace Та общо взето е това.
Хайде отивам да готвя, че днес ми е ден за това - един хлебец да си направя, мисля зелен фасул (т.е. жълт), и едни гьовечета да забъркам. Че и едно хубава слънчице е напекло тук и май ще има и разходка след обед  Peace
Хубав и релаксиращ ден на всички, и от утре нова седмица с нови сили  Peace

Общи условия

Активация на акаунт