Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Това че порционът е увеличен не означава автоматично , че мъжът ти ще вземе по-голяма заплата. Laughing Може да е бил в болнични, да е дал по-малко наряди, да няма пълен месец с вредности....
Просто погледни фиша - има ред порцион. Да не говорим, че е невъзможно хората от едно поделение да имат различен порцион-автоматично зададен е в програмата .
Последните 3 месеца гледам,че е взел горе-долу едни и съши пари +/- 2-3 лв.На месец има по 2-3 наряда.Януари имаше 2 наряда, а заплатата му е с 12 лв по-малко,фиша не знам дали са му го дали,понякога се пада точно наряд когато раздават фишовете.

# 271
  • Някъде в Европа...
Това че порционът е увеличен не означава автоматично , че мъжът ти ще вземе по-голяма заплата. Laughing Може да е бил в болнични, да е дал по-малко наряди, да няма пълен месец с вредности....
Просто погледни фиша - има ред порцион. Да не говорим, че е невъзможно хората от едно поделение да имат различен порцион-автоматично зададен е в програмата .
Последните 3 месеца гледам,че е взел горе-долу едни и съши пари +/- 2-3 лв.На месец има по 2-3 наряда.Януари имаше 2 наряда, а заплатата му е с 12 лв по-малко,фиша не знам дали са му го дали,понякога се пада точно наряд когато раздават фишовете.
И тогава ги вземат колеги. Многократно ми се е случвало или аз да взема или мой да вземат.... Но всяко поделение си има политика...

# 272
Нещо за заплати говори ли се?

# 273
При нас в петък ще има заплати Simple Smile

# 274
При нас в петък ще има заплати Simple Smile

Цвети вие къде сте? Grinning

# 275
Далече  Laughing
Белене. СВ

# 276
Peace
Дано ги преведат в петък, че после почивни дни, понеделник рядко превеждат и остава чак за вторник

# 277
  • Пловдив
и при нас (Пловдив ВВС) и при ММ (Труд) ги чакаме в петък Peace

# 278
Мъжо се надяваше за днес, утре, но като чета може и при него да са в петък. (Д.Митрополия)

# 279
Днес са дали фишовете на ММ,значи утре или в петък трябва да има заплати  Laughing

# 280
Да, и в Асеновград са дали фишовете вчера  Rolling Eyes  Дано днес или утре ни зарадват Laughing Laughing Laughing

# 281
Да, и в Асеновград са дали фишовете вчера  Rolling Eyes  Дано днес или утре ни зарадват Laughing Laughing Laughing
ММ също служи в Асеновград  Peace

# 282
Има ли днес заплати някъде ММ служи в Благоевград и днес нма радост Sad

# 283
Има ли днес заплати някъде ММ служи в Благоевград и днес нма радост Sad
няма Close
Да се надяваме утре

# 284
И ММ няма. В Казанлък сме.

Общи условия

Активация на акаунт