Съпруги на военнослужещи - 7

• 58 616
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Рибарица ще работи цяло лято, смените на картите са по 5 дни.

Трябва да се внимава с дните - полагат се 10 дни зима и 10 дни лято - независимо дали са на море или планина.

# 391
Хмм, на Рибарица не са правили проблем за дните кога се ползват...ходили сме и зима и лято. Това може би важи повече за морето.

# 392
  • София
Да, няма проблем кога да се ходи на планина - просто ако се почива там 5 дни юни, за море остават още 5. Трябва да са десет дни летния сезон, независимо къде.

# 393
Да така е с дните за море/планина-10/10.
Тази година плащането на картите е до 10.05, а не както до сега 30.04. Забавили се заради щатните промени.Чакали са да минат и тогава ги разпределяли. Така че  свободната продажба ще е поне след седмица-вероятно най-рано19.05

# 394
Няма значение периода, а къде е базата.

# 395
И още нещо-дните 10 за море и 10 за планина важат за календарна година. Понеже скоро правих резервация за планина и ми го припомниха.

# 396
  • София
Няма значение периода, а къде е базата.

Миналата година ползвах 8 дни на море, защото два дни от почивката на Рибарица се оказаха в летния сезон.

Чл. 11. (1) Военнослужещите и цивилните служители от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия и членовете на техните семейства в рамките на една календарна година имат право да ползват до 10 дни за почивките през летния сезон и до 10 дни за почивките през зимния сезон при условията на чл. 4, ал. 1, т. 1.

# 397
До сега 3поредни години ходим на море с карта за 10дни. В същото време сме ходили лятото и на Рибарица и никакъв проблем за дните не е имало кога са ползвани. Т.е. не са ни връщали от там.

# 398
  • София
И на мен за първи път ми се случи LaughingНие и не взехме пълна карта, а си резервирахме 6 дни.

# 399
  • Пловдив
Здравейте,спешно ми трябва рапорт за кандидатстване във вуз.Не можах да го намеря в сайта на МО.Ако може някой да ми го изпрати.Благодаря Praynig Praynig Praynig Rolling Eyes
Свободен текст е, няма образец Peace

Бях обещала на някой, да разпитам как стои заплащането за дългосрочните мисии в чужбина - съжалявам, но информацията се оказа стара и неактуална Confused

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 11:53 от sweet_maniche

# 400
Аз, да попитам дали  сте чули да са дошли картите по поделенията.Мерси.

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 11:05 от katiem1

# 401
При нас не са дошли още! Надявам се тази седмица да пуснат офертите Simple Smile

# 402
То и при нас не са .

# 403
  • Сливен
Искам да ви попитам сега като се запишеш за карта за почивка ,има ли вариант да не те одобрят и ако те одобрят до кога става плащането

# 404
  • Някъде в Европа...
То и при нас не са .
[/quote

При нас дойдоха и даже ако не се лъжа в понеделник е краен срок за заявка...

Общи условия

Активация на акаунт