Какво означава ника ви?

• 11 847
  • 188
  •   1
Отговори
# 165
  • София
EXQUISITE, наистина много романтично  Blush и колко хубаво, че сте имали вашата прекрасна нощ! Така трябва  Heart Eyes

Моят ник - една приятелка ми казва така - Малини, Малинче (то беше заето), де факто съм Калина Simple Smile

# 166
Хубава е, нали Mr. Green

# 167
Романтика, статуетки и баммм - Izma Mr. Green.

# 168
Червено кадифе.
Любимия ми сладкиш/торта.

# 169
И аз, когато се регистрирах за първи път във форум, бях с истинското си име.  Wink Но името ми е често срещано и особено умалителната му форма, с която бях регистрирана. Случи се един-два пъти да е заето и реших да е Fortuna (римска богиня на щастието и късмета, плодородието, майчинството и жените). Не се имам за богиня, но ми харесва посланието.  Peace

# 170
  • Русе
  "Хрониките на Амбър" на Роджър Зелазни. Така и остана тази поредица в главата ми като символ на нещо тайнстевно,търсено,желано - към което може да се върне човек. Освен това много харесвам кехлибара. Понеже беше заето Amber се наложи да го изписвам така.

# 171
  • София
Аз съм Симона,дъщеря ми Моника.близките ни казвам двете Монита и от там двойно mmoonnii  Grinning

# 172
Аз работех преди хиляда години в заведение Helloween в Студентски град в София. Прекрасен колектив, прекрасни клиенти, прекрасни години и с носталгия по доброто старо време - Helloweenka Simple Smile

# 173
Означава, че обичам да ми викат така... Хахахаха Simple Smile

# 174
Някой вече е направил такава тема, аз докато се наканя - браво   bouquet
Бях видяла идеята в един друг форум и ми харесва, наистина има много интересни никове ...

Моят ... не е най-доброто, което съм измисляла ... но вече много свикнах с него и си го харесвам  Blush

Ето информация за това "дърво на живота", "дърво - чудо", „дървото, което никога не умира”, "дърво на вечността":
Скрит текст:

Изглежда така и е с такива цветове - нежно бели

# 175
Една от най-любимите ми песни. Всъщност във всички форуми, където имам регистрация, никовете ми са свързани с музиката, която харесвам.

# 176
  • Пловдив
От инициалите на името ми З.И.К.- зикче - ЗИЧЕ от дете ми е това име и много хора ме познават така. Peace

# 177
Ако децата ми бяха едни от безчетните форумни "принцове" и "принцеси", най-вероятно и аз щях да бъда Мама на 2 принца и принцеса или Кралицата-Майка в краен случай. Ха-ха ..... Това, обаче, не мога да го преглътна никак.
И за да съм поне малко в унисон с форумските настроения, ей ме нА !
Майка на 3 гарджета, т.е. Гарга.  Mr. Green Шарена, защото винаги съм обичала свежите цветове и пъстрите дрехи. А аватарът ми е проекция собственото ми "аз" в един неопределен, но доста далечен период от време.  Sunglasses

# 178
Прекрасна тема  Hug Много ми беше интересно да прочета откъде идват вашите никове  Hug

ММ ми казва на галено Пате, Патенце, Пателинка. Преди бях Katalinna, на една любима героиня, но я надраснах.
Сега съм си една добродушна, жълта Пателинка  Flutter

# 179
Много интересна тема....на моменти образователна /за мен поне/  Wink
Киковица....жената на Кико

Общи условия

Активация на акаунт