Какво означава ника ви?

• 11 841
  • 188
  •   1
Отговори
# 135
Самсара, теб много те харесвам. И когато кажеш, че отиваш да пиеш вино с някой искрено ти завиждам. Жалко, че си ми далече. Инак бих те поканила на тежка алкохолна вечер  Joy

# 136
Самсара, теб много те харесвам. И когато кажеш, че отиваш да пиеш вино с някой искрено ти завиждам. Жалко, че си ми далече. Инак бих те поканила на тежка алкохолна вечер  Joy

Симпатиите са ни взаимни  Hug
Ама аз ще се прибера лятото и бяло вино обичам!
Тук в студа, освен да пиеш друго не ти остава. За сметка на това алкохолът е скъп и се продава в определени часове в държавен монополен магазин само.

# 137
"Invierno" означава "зима" на испански. Това е любимият ми сезон. 

# 138
Колко оригинално- името ми, леко изопачено, с леко разместени букви Laughing Няма нищо общо с Елиас Канети  Simple Smile

# 139
Като се регистрирах пред очите ми попадна един пакет принтерна хартия сигма.

Хахаха, това е готино!  Laughing

това наистина е забавно  Hug

# 140
Има толкова много никове тук - какво се крие зад вашият?

Моят е видно какво значи - че вече съм мамче, така ми казва и моето слънчице. Grinning
Надявам се слънчицето да ти е дете, а не мъж. Защото ако си мамче за съпруг-слънчице..., освен, че е лигаво е и безкрайно тъжно.
Да, слънчицето ми е дете.
С мъжът ми никога не сме си употребявали такива лиготии. Crazy

# 141
Откакто имам дете си смених ника на Мамче на драконче, защото има рима и малкият е дракон по китайския хороскоп, не подлежи на никаква дресировка... отделно много харесвам Денерис от Игра на тронове.

# 142
Джиана е красиво италианско име, а имам слабост към Италия
Регистрирах се като 30год, но всички мислеха, че съм на 30 тогава, а аз просто много харесвам стила на 30те години миналия век
Името, обаче, както си го написала, се чете Джанна. И да, популярно италианско е, но не е Джиана Peace.
Ще се направя, че не съм те прочела, защото Джиана ми харесва повече Flutter

# 143
Ника е свързан с вижданията ми и символизира дуализмът, но смятам да го сменям, защото на няколко пъти хората си мислят, че имам нещо общо с биомагазина Слънце Луна Mr. Green .

# 144
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ника е свързан с вижданията ми и символизира дуализмът, но смятам да го сменям, защото на няколко пъти хората си мислят, че имам нещо общо с биомагазина Слънце Луна Mr. Green .

Аз също мислех така.

# 145
  • Балчик
Героиня от любима  книгата "Стършел" на Етел Лилиан Войнич. С две "м" е, защото така е на руски, на този език четох книгата.

# 146
  • Пловдив
   От Play the game, любима песен на Queen.

# 147
С ММ много обичаме гъби и ги наричаме гъбзери  Wink Та оттам Гъбзерка- Wink Gubzerka  Peace

# 148
Малко преди да се регистрирам, получих много мил мейл, където така ме нарекоха..и ми хареса..Wink
Скрит текст:
Откакто те познавам, се опитвам да формулирам Дума за теб. Изповядвам идеята , че думите са адски важни. Само ние хората ГОВОРИМ, думите дефинират състояния и действия.
И когато днес те видях, МИ СВЕТНА! Има ТВОЯ СИ Дума.
Ето, нека споделя:

EXQUISITE
['ekskwizit]
I. 1. изискан, изящен, фин, деликатен, изтънчен  - ТОВА СИ ТИ

2. силен, остър (за болка, удоволствие и пр.)

3. прелестен, изящен  - ТОВА СИ ТИ (part II)

* * * * * * * * * * * * ** * *** * * ** **

Нека сега аз се опитам да визуализирам Твоята Дума:
Представи си известен стар достолепен музей, някъде в пределите на бившата Британска Империя. Залите му са пълни с хора, дошли да потачат Красивото, но коридорите не са шумни, а спокойни и тихи. И там, след едно малко завойче, в мъничка зала, едва ли не ниша, леко прашна (защото малко истински Ценители стигат до там), в единия ъгъл (защото точно там пада живата слънчева светлина)... стои Статуетка - деликатно, нежно, изящно творение на нечии фини пръсти. Гледаш я и изпитваш силна остра болка в очите и сърцето от прелестните форми и изящна линия на нещо направено от кал, но с вдъхната Душа. И ти става хубаво като виждаш, че не е прашна като заличката, защото тя E любимата статуетка на куратора на музея, единствената, която няма сложена цена ...
Well, Нежност, that's you...EXQUISITE

# 149
о колко романтичен мейл  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт