Какво означава ника ви?

• 11 848
  • 188
  •   1
Отговори
# 120
Сегашният ми ник е име на героиня от филм,който много харесвам. Освен това,намирам самото име за много нежно и женствено.
Предишния ми ник беше sexy_brunette и там няма загадка. Секси брюнетка съм. Simple Smile

# 121
  • София - Рим и обратно
Джиана е красиво италианско име, а имам слабост към Италия
Регистрирах се като 30год, но всички мислеха, че съм на 30 тогава, а аз просто много харесвам стила на 30те години миналия век
Името, обаче, както си го написала, се чете Джанна. И да, популярно италианско е, но не е Джиана Peace.

# 122
Когато се регистрирах във форума исках ника ми да няма нищо общо с името ми и незнайно от къде ми хрумна Kaliopa. В последствие проверих и разбрах, че въпросната дама е муза на епоса, красноречието и науката. 33 не са годините ми по време на регистрацията, а любимото ми число.

# 123
Така казват на Австралия, в която живея. Искрено се забавлявах, когато една съфорумка ме захапа, че никът ми е циничен, но като се замисля, верно сме си на г-за на географията Simple Smile.
предишният ми беше ник неймът на детето, но той ми е много личен, за да го вея по форума и то не от мания за анонимност - хич не се старая в тази посока.

# 124
  • Точно където трябва
Моят трябваше да е френското elle, но то беше заето. Добавих тук -там по още някоя буква и се получи това. Не съм Ели, както много си мислят.  Laughing

# 125
славке,  Hug

Таис е била известна гръцка хетера, от времето на Александър Велики. Като тийн прочетох романа на Ефремов 'Атинянката Таис' и полудях по нея  Crazy
После учих (но недоучих) гръцка филология, та се влюбих и в древногръцката история, език и литература  Heart Eyes

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D0%B8%D1%81
Тази книга и аз прочетох в ранните си години - държа ме дълго време в унес. Сега като ми я припомни ще се помъча да я открия отново. Hug

Моят ник е галеното име, с което ме наричаше мъжа ми  назад в годините.

# 126
  • София
Тази книга и аз прочетох в ранните си години - държа ме дълго време в унес. Сега като ми я припомни ще се помъча да я открия отново. Hug
Има я в Читанката. Заинтригувахте ме и си я свалих.  Grinning

# 127
  • Варна
Не беше първия ми избор на ник, имах по-ранна регистрация, на  която обаче забравих пощата и паролата.
Означава вещица на немски, но всъщност така ми казваше едно старо немско гадже. Blush

# 128
  • Linz
Това е знака на зодията ми. Временно си бях сменила ника, но като се опитах да си върна стария, се оказа зает. Рени не е името ми, но така ме наричат повечето приятели.

# 129
Има я в Читанката. Заинтригувахте ме и си я свалих.  Grinning
Аз въобще не се справям с подобни сваляния, ако е удобно да ми я пратите като линк. И все пак кефа да се излегнеш на дивана със стара книжка е различен, но технологиите напредват. Hug

# 130
Има толкова много никове тук - какво се крие зад вашият?

Моят е видно какво значи - че вече съм мамче, така ми казва и моето слънчице. Grinning
Надявам се слънчицето да ти е дете, а не мъж. Защото ако си мамче за съпруг-слънчице..., освен, че е лигаво е и безкрайно тъжно.

# 131
Шанел айде да не оспамваме  и тази тема

# 132
Така ли? А аз винаги съм си мислела, че е защото харесваш филма The Ring и си фенка на Самара, само че си добавила и едно "с" Grinning Blush
И винаги като ти прочета ника се сещам за този толкова любим филм и ми ставаш още по-симпатична Simple Smile

AQUA  Hug

Ама, сакън недей - пустата Самара. Най-страшното същество ми е евър от филмите на ужасите.

Самсара, аз пък винаги съм мислела, че е заради парфюмът на Guerlain  Blush

Много често се прави тази асоциация  Peace
Аз обожавам парфюми, но Самсарата не е сред любимите ми дори.

# 133
Като се регистрирах пред очите ми попадна един пакет принтерна хартия сигма.

# 134
Като се регистрирах пред очите ми попадна един пакет принтерна хартия сигма.

Хахаха, това е готино!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт