Какво означава ника ви?

• 11 848
  • 188
  •   1
Отговори
# 105
един познат ме наричаше Росанче, производно от името ми и много ми харесваше. Елементарно и запомнящо се.

# 106
Преди бях с друг ник, който в един момент малко след регистрацията реших да сменя. Пред мен беше Програмата, отворих я и видях филм с това име.
После проверих в гуглето какво означава: Самсара е понятие от някои източни религии. Буквално означава "кръговрат" (санскрит). Това е веригата на ражданията и смъртта под формата на колело, което винаги е в движение.

Но като го избрах не го знаех това, и филма не съм гледала Simple Smile
Така ли? А аз винаги съм си мислела, че е защото харесваш филма The Ring и си фенка на Самара, само че си добавила и едно "с" Grinning Blush
И винаги като ти прочета ника се сещам за този толкова любим филм и ми ставаш още по-симпатична Simple Smile

Моят е ясен - означава вода. Защото обичам водата, морета, океани, реки, езера, обичам да я пия, обичам фонтани, въобще всичко свързано с вода...

# 107
  • София
  Не знам! Всъщност ми харесва как изглежда написан. Laughing

# 108

Когато Фреди пее в "Бохемската рапсодия" - "Scaramouche, scaramouche, will you do the Fandango" - ей това съм аз.
Wink

Винаги когато те засичам се сещам за песента и понякога с часове не мога да се спра да си я припявам Laughing.

При мен - аз съм си. Предният ми ник "Вихронрав" е името на една много любима баба Есме "произведена" от Пратчет.

# 109
  • Велико Търново
Моят ник е провокиран от страстта на дъщеря ми към бисквити Laughing-бисквитоунищожител е Crazy

# 110
  • София
Много ми е интересно какво означава Jizzlober ама тя отдавна не се е появявала да обясни.

# 111
Честно казано, нямам никаква идея защо съм с това умопомрачително име. Вероятно поради пълна липса на въображение Simple Smile. Всеки път, като си видя ника, се стряскам Simple Smile.
Laughing
Искрено ме разсмя, благодаря ти!Дано не се обиждаш. Hug

Радвам се, че толкова много потребители се включиха и споделиха значението на ника си!   bouquet

# 112
  • о`майна лунна нощ е
Идва от герой в любимо анимационно филмче - "Приключенията на мечето Ръкспин". Аналог на Гаргамел от Смърфовете. Вечен борец за зло, ама никога не му се получава на горкия. Но пък е зелен  Mr. Green
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1%8 … D0%BF%D0%B8%D0%BD

С две думи - нищо, което да съм аз на риал.

# 113

Когато Фреди пее в "Бохемската рапсодия" - "Scaramouche, scaramouche, will you do the Fandango" - ей това съм аз.
Wink

Винаги когато те засичам се сещам за песента и понякога с часове не мога да се спра да си я припявам Laughing.

О, много ме зарадва с този коментар! Точно такава ми е концепцията за ника. Wink

# 114
Искрено ме разсмя, благодаря ти!Дано не се обиждаш. Hug
Как ще се обиждам  Hug? Като се замисля, сигурно не е случайно, че никът ми е System Error - има пълно сливане на виртуалния и реалния образ Simple Smile.

# 115
Самсара, аз пък винаги съм мислела, че е заради парфюмът на Guerlain  Blush

Моят е от моето и на Антъни Кийдис име, а след долната черта са други мои двама любимци - Адам Ливайн и Андрии Шевченко  Mr. Green  - toni_ls.  Пък съм и от Левски  Grinning , и въпреки, че не е това замисълът, повечето хора така го разбират.
Не съм го променяла досега, че ще взема да забравя новият.

# 116
Първият, с който се регистрирах беше pax (пакс), римският еквивалент на др. гр. богиня Ирена/Ирина. Почти навсякъде се регистрирам така. Преди да се запиша в отчетната като бременна, реших да го сменя на името си, за по-удобно, единственият свободен вариант беше Ирето ooooh!. По-късно го смених на вампИрка, идва от училищен прякор на името ми, Ирка - Вампирка, напук на голямото притеснение из подфорум Имена, какви прякори биха могли да се измислят на имената на бъдещите деца Sunglasses. Пък и ми отива на вкуса за книги и сериали Mr. Green

# 117
Джиана е красиво италианско име, а имам слабост към Италия
Регистрирах се като 30год, но всички мислеха, че съм на 30 тогава, а аз просто много харесвам стила на 30те години миналия век

# 118
Моят, че паля от четвърт Laughing

# 119
  • някъде ... тук ...
съкратиха ми го съфорумките в отчетната едно време - много Елени, а аз и с цялото си име се бях писала ooooh! Т-то е от фамилията...

Пали, интересна теория, но си е вярна Crazy

Общи условия

Активация на акаунт